229 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

ASUS ROG TUF FX505DY-AL063 gamer notebook, fekete

AMD Ryzen™ 5-3550H /2.1GHz-3.7GHz/ 6MB
8GB DDR4 RAM, 256 GB M.2 SSD
15.6" FHD (1920x1080) IPS matt 120Hz kijelző

Nem kapható

229 990 Ft

 

Akár 10, 15 vagy 24 havi 0% THM áruhitel!

.

Részletes leírás

ASUS ROG TUF FX505DY-AL063 gamer notebook, fekete adatai:

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

ASUS TUF Gaming FX505DY
MAGÁVAL RAGAD ÉS ELKÉPESZTŐEN TARTÓS

Tapasztald meg a simább és magával ragadóbb játékot az új ASUS TUF Gaming FX505 AMD változattal. AMD® FreeSync™ technológiával ellátott élvonalbeli, IPS-szintű NanoEdge kijelzővel és akár 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával, a legújabb AMD Ryzen™ processzorral és dedikált Radeon™ grafikával felfegyverezve nagy teljesítményű játékot biztosít elérhető áron. Katonai szintű MIL-STD-810G szabvány szerint teszteltük és tanúsítottuk, így garantálva számodra a felülmúlhatatlan keménységet és tartósságot.

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

IPS-SZINTŰ NANOEDGE KIJELZŐ
MAGÁVAL RAGADÓ LÁTVÁNY
AZ ULTRAGYORS KIJELZŐN

Az új NanoEdge dizájn a korábbiaknál még keskenyebb, 6,5 mm-es kávával rendkívül lebilincselő látványt biztosít egy sokkal kompaktabb kiszerelésben. Az FX505 AMD változata ultragyors, IPS-szintű panellel rendelkezik a szupersima játékért minimális mozgás közbeni elmosódással. A széles betekintési szögű technológia egységes színeket biztosít akkor is, ha extrém szögből nézed a kijelzőt.

*A kávaszélesség a kijelző és a laptop kerete közötti szélesség.

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

AMD FREESYNC™ TECHNOLÓGIA
SZUPERSIMA JÁTÉKON BELÜLI LÁTVÁNY

Az AMD FreeSync-el a kijelző képfrissítési frekvenciája szinkronizálódik a GPU képkocka sebességével, ami csökkenti a késleltetést, minimalizálja az akadozást és megszünteti a képszaggatást. Készülj fel a simább játékmenetekre magával ragadóbb gaming világokban!

 

Asus TUF Gaming FX505DY

 

JÁTÉKRA KÉSZ TELJESÍTMÉNY
TÁMADD MEG AZ ELLENSÉGET
AZ AMD TŰZEREJÉVEL

Képzelj el egy kompakt gamer laptopot, amely jóval ütősebb fajsúlyánál — ezzel rukkolt elő az FX505 AMD változata. A legújabb AMD Ryzen processzor hajtja. De nem csak játékra használható. Az FX505 AMD változata gyorsabb és hatékonyabb többfeladatos munkavégzést tesz lehetővé, a napi feladatok mellett böngészést a neten, illetve filmek és videók nézését. Radeon RX  grafikával párosítva biztos lehetsz benne, hogy az FX505 AMD változata a gaming arénán belül és kívül is megállja a helyét.

AMD®
FreeSync™

 

AMD® 

Ryzen™ 
CPU

 

AMD®
Radeon RX
GPU

Asus TUF Gaming FX505DY

 

ASUS TUF GAMING
KEMÉNYEBB A HAGYOMÁNYOSNÁL

A végső erővel (TUF) átitatott FX505 AMD változata megfelelt számos szigorú, katonai szintű MIL-STD-810G tartóssági teszten*, sikeresen túlélve különböző körülményeket, mint például a napsugárzásnak való kitétel, szélsőséges magaslati és hőmérsékleti viszonyokat. Tanúsítottan ellenáll a mindennapos használatnak, a véletlen ütődésektől a váratlan asztalra ejtésekig. A tartós és stabil FX505 AMD változatát tűrőképességének határáig toltuk, hogy csakis a legjobbat biztosítsa a gamerek számára.

 

 

ASUS ROG TUF FX505DY


* Ezeket a teszteket szigorú környezeti feltételek között, minőségellenőrzési mérnökök felügyelete alatt végezték. A megfelelő ellenőrzés, vagy irányítás hiányában végzett terméktesztek károsíthatják a terméket, és bizonyos esetekben olyan helyzeteket is létrehozhatnak, amelyek sérülésekhez, fogyatékossághoz vagy halálhoz vezethetnek.

 

RENDKÍVÜL ERŐS

A fizikai rázkódási tesztek garantálják, hogy minden TUF gamer laptop ellenáll a szállítás és mindennapos használat során előforduló váratlan leejtések, ütődések és koccanások okozta károknak. A megerősített készülékház a normál ASUS szabvány minőségi tesztek sokkbehatása kétszeresének képes ellenállni. Emellett a széleskörű rezgéstesztek biztosítják, hogy minden belső alkatrész a helyén marad, és nem sérül.


Rázkódási teszt
2x
több erő a hagyományosnál

 

Asus TUF Gaming FX505DY

ELLENÁLL AZ EXTRÉM KÖRNYEZETI VISZONYOKNAK

Az ASUS mérnökei felturbózták a környezeti teszteket, minden TUF gamer laptopot extrém hőmérsékletnek és páratartalomnak tesznek ki, a szélsőséges magasságon elvégzett tesztekkel együtt, melyek a repülőn való használatot vagy a légi szállítást modellezik. A napsugárzási tesztek garantálják, hogy a laptop nem sérül még napfénynek való hosszú kitettség esetén sem.

 

Asus TUF Gaming FX505DY

Magassági teszt

50%-kal

magasabb, mint
a szabványos

 

Hőmérsékleti
teszt időtartama

3-szor

hosszabb, mint
a szabványos

 

Páratartalom
teszt időtartama

10-szer

hosszabb, mint
a szabványos

FORMATERV
MASSZÍV FELÉPÍTÉS

Az FX505 AMD változata két, figyelemfelkeltő kivitelben elérhető, melyekből csak úgy árad a keménység és az erő. Metálszürke alumínium vagy fekete műanyag borítása jellegzetes, sugárzó X dizájnnal rendelkezik, melyhez homokfúvott vagy szálcsiszolt bevonat párosul. A készülékház alján lévő hatszög dizájn további szerkezeti merevítést biztosít, kiegészítve a laptop modern és agresszív vonalait.

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

HYPERSTRIKE BILLENTYŰZET
ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP ÁLTAL INSPIRÁLT
RGB-HÁTTÉRVILÁGÍTÁSÚ BILLENTYŰZET

 

Az FX505 AMD változatának billentyűzetét játékhoz optimalizáltuk, összes zónája RGB-háttérvilágítással* rendelkezik, ami a TUF Aura Core panellel vezérelhető, így kifejezheted saját, egyedi stílusod. Az exkluzív HyperStrike technológia biztosítja a pontosabb gépelést és a fejlett ergonómiát az asztali számítógép által inspirált kialakításnak köszönhetően, kiemelt WASD billentyűcsoporttal, szélesebb szóköz-billentyűvel, elkülönített nyíl billentyűkkel, és a funkcióbillentyűk között észrevehető hézagokkal. Mindemellett az Overstroke technológia gyorsabban regisztrálja a billentyűleütéseket a pontos és könnyed vezérlés érdekében.

 

*Az RGB-háttérvilágítású billentyűzet bizonyos modelleken nem elérhető.

 

Asus TUF Gaming FX705GE

20 MILLIÓ
BILLENTYŰLEÜTÉS
TARTÓSSÁG

Az FX505 AMD változata rendkívül tartós billentyűzettel rendelkezik, billentyűi akár 20 millió leütésnek is ellen tudnak állni — ez az ipari szabvány kétszerese. Hosszabb élettartamot ígér a pontosság és a kényelem feláldozása nélkül.

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEK ÁLTAL INSPIRÁLT ELRENDEZÉS

Asztali számítógépes gaming billentyűzetek elrendezését alapul véve az FX505 AMD változat billentyűzete pontos irányítást biztosít számodra. A teljes modult az ujjaid gépelés és játék közbeni mozgásának megfelelően terveztük, észrevehető hézagokkal a funkcióbillentyűk között és elkülönített nyíl billentyűkkel egyszerűbb felismerhetőségük érdekében.

 

Asus TUF Gaming FX705GE

 

OVERSTROKE TECHNOLÓGIA

Az Overstroke technológia minden egyes billentyűnél 1,8 mm-es billentyűútat biztosít a jobb válaszidő érdekében. A billentyűket úgy kalibráltuk, hogy mindössze 62 gramm leütési erőre legyen szükség az aktiválásukhoz, és megnövelt overstroke távolsággal rendelkeznek a kényelmesebb gépelés érdekében

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

HŐKEZELÉS
A HYPERCOOL TECHNOLÓGIA 
NÖVELI A TARTÓSSÁGOT

 

Az ASUS-exkluzív HyperCool technológia* a pormentesítő hűtőrendszerből (ADC) és a HyperFan-ből áll, kivételes hűtést biztosítva a maratoni játékok alatt. A hűtést szintén javítja a szabadalmaztatott trapéz kivágású fedél és az intelligens, párhuzamos ventilátor elhelyezés is.

*A specifikáció és a jellemzők modellenként változhatnak.

Pormentesítő
hűtőrendszer

az alkotóelemek megnövelt élettartamáért

 

Erőteljes
Dupla ventilátoros
dizájn

Ventilátor
túlpörgető
technológia

 

Szabadalmaztatott
trapéz kivágású
fedél

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

PORMENTESÍTŐ CSATORNÁK

Az ADC rendszer különleges belső kialakítása kivezeti a porszemcséket és szennyeződéseket a készülékházból a ventilátorok szélénél elhelyezkedő két pormentesítő csatornán keresztül. Ezzel megelőzhető, hogy a hőleadó bordákon lerakódjon a kosz, így hosszú távon megőrizhető a teljesítmény, ami növeli a rendszer élettartamát és megbízhatóságát.

 

Asus TUF Gaming FX705GE

 

VENTILÁTOR TÚLPÖRGETÉS

A rendszer automatikusan hozzáigazítja a ventilátor sebességét a CPU és a GPU hőmérsékletéhez. Válts a Turbó, Kiegyensúlyozott és Csendes módok között, hogy alkalmazkodj az adott helyzethez. A Turbó mód a legagresszívabb beállítás, mely a legnagyobb ventilátorsebességeket és frekvenciákat nyújtja annak érdekében, hogy teljesen ki tudd használni az FX505 AMD változat erejét. 

 

Asus TUF Gaming FX705GE

 

A Kiegyensúlyozott mód optimalizálja a teljesítményt és a hűtést, hogy 45db alá csökkentse a zajszintet a játék során, míg a Csendes mód megzabolázza a ventilátor hangját, így tökéletes választás internetes böngészéshez, munkavégzéshez vagy filmnézéshez. 

OPTIMALIZÁLT LÉGÁRAMLÁS

Az FX505 AMD változat minden részlete a rendszer stabilitásának és hatékonyságának javítását szolgálja. A dupla ventilátorokat szimmetrikusan helyeztük el a légáramlás maximalizálásához a rendszeren keresztül. A meleg levegőt hátul pumpálják ki, ahol a szabadalmaztatott trapéz kivágású fedél elkerüli az interferenciát a szellőzőnyílásokkal, így a termikus hatékonyság akár 25%-kal is növekedhet a hagyományos kialakításhoz képest.

 

 

Asus TUF Gaming FX705GE

AUDIO
MAGÁVAL RAGADÓ DTS SURROUND HANGZÁS

DTS fejhallgató: Az X™ technológia magával ragadó, hifi 7.1 csatornás virtuális surround hangzást biztosít mozi-minőségben még fejhallgató használatakor is. Optimalizált beállításokkal rendelkezik játékhoz, sporthoz és filmekhez, emellett beépített hangszínszabályzóval is, a további finomhangoláshoz.

7.1csatorna
virtuális surround

 

Optimalizált

játék / mozi / sport

audioprofilok

 

Audiofil-szintű

hangszínszabályzó

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

MEMÓRIA
NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MEMÓRIA

Készülj fel a komoly, többfeladatos munkavégzésre — az FX505 AMD változat processzora akár 32 GB-ig bővíthető, kétcsatornás DDR4 2400 MHz-es memóriával párosul a megnövelt teljesítmény és energiahatékonyság érdekében.

 

Asus TUF Gaming FX505DY

EXKLUZÍV SZOFTVER
EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS
ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

A TUF Gaming Armoury Crate minden alapvető rendszer- és világítás vezérlőt a kezed ügyébe helyez egyetlen segédprogramon belül. Könnyedén módosíthatod mindkettő beállításait, és akár négy játékprofilt is létrehozhatsz, melyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat. Ezek a lehetőségek csupán a kezdetét jelentik annak, amit ezzel a sokoldalú eszközzel beállíthatsz.

* A világítás vezérlési funkció bizonyos modelleken nem elérhető.

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

I/O PORTOK
KÖNNYEN ELÉRHETŐ I/O PORTOK

Az FX505 AMD változata számos I/O portot tartalmaz, egy USB 2.0 és két USB 3.1 1. generációs A típusú portot gaming kiegészítőidhez, emellett egy HDMI 2.0 portot egy külső kijelző csatlakoztatásához. Minden port a laptop bal oldalán helyezkedik el, így semmi sem akadályozza a jobb oldali egérkezelést.

 

ASUS ROG TUF FX505DY

 

 

Megjegyzés:

A Federal Communications Commission és az Industry Canada által hitelesített termékek az Egyesült Államokban és Kanadában lesznek forgalmazva. Kérjük, látogasson el az ASUS USA és az ASUS Canada weboldalaira a helyi forgalomban kapható termékekről.
Az összes műszaki tulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. A konkrét ajánlatokról érdeklődjön viszonteladójánál. Elképzehető, hogy a termékeket nem minden régióban lehet megvásárolni.
A specifikációk és termékjellemzők modellenként válzothatnak, a képek csak illusztrációk. A részletekért kérjük látogasson el a termékjellemzők oldalra.
A PCB szín és a szoftver verziója előzetes értesítés nélkül változhat.
A leírásban szereplő márka- és terméknevek a megfelelő vállalatok védjegyei.
Hacsak másként nem jelezzük, az összes teljesítmény-érték elméleti teljesítményen alapszik. A valóságos adatok változhatnak a valós helyzetekben. 
Az alábbiak az Intel Corporation Egyesült államokban vagy más országokban használt védjegyei: Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, és Xeon Inside.

A termékek műszaki tulajdonságai országonként eltérőek lehetnek. Azt javasoljuk, hogy az adott országban megvásárolható termékek műszaki tulajdonságairól érdeklődjön a legközelebbi viszonteladónál. A termékek színei a fényképek és monitorbeállítások eltérései miatt nem teljesen pontosak. Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy nyomtatáskor a legpontosabb és legátfogóbb információkat tegyük közzé, fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy az információkat előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk. 

* Az eredmény a Mobile Mark 2014 irodai hatékonyság mérésből származik.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
639643
Garancia
2 éves
Gyártó
ASUS
Processzor
Processzor típus
AMD® Ryzen™ 5 3550H
Processzor frekvencia
2,1 GHz
Processzor FSB frekvencia
2400 MHz
Chipkészlet
AMD
Grafikus vezérlő
AMD® Radeon™ RX 560X
Grafikus vezérlő memória
4 GB
Memória
Memória
8 GB DDR4
Memóriahelyek száma
2 db
Memória max. bővíthetőség
32 GB
Memória típusa
DDR4
Háttértár
Háttértár kapacitás
256 GB SSD
Kijelző
Kijelző méret
15,6 "
Kijelző típusa
FHD LED, IPS panel
Kijelző felbontás
1920 x 1080 Pixel
Optikai meghajtó
nincs
Hálózat
Bluetooth, 10/100/1000 LAN, Wireless 802.11ac
WLAN típusa
802.11ac
Szín
Fekete
Méret (Hossz x Vastagság x Szélesség)
26.2 x 2.50 ~ 2.60 x 36 cm
Súly
2,2 kg
Tartozékok
hálózati adapter, akkumulátor
Extrák
Kensington zár, teljes billentyűzet, beépített webkamera, beépített mikrofon, beépített sztereó hangszórók, Full HD felbontású LED kijelző, billentyűzet háttérvilágítás, matt kijelző, Numerikus billentyűzet, HD webkamera, RGB-billentyűzetmegvilágítás
Csatlakozó
Csatlakozók
HDMI, 1x USB 2.0, RJ-45, COMBO audio jack, 2 x USB 3.1
Audio csatlakozók
fülhallgató kimenet/mikrofon bemenet
Operációs rendszer
Operációs rendszer
FreeDOS
Operációs rendszer kompatibilitás
Windows 10
Akkumulátor
Akkumulátor típus
Li-ion
Akkumulátor teljesítmény
48 WHr
Akkumulátor cellaszám
3
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!