899 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

EVGA nVidia RTX 3090 24GB GDDR6X GeForce RTX 3090 FTW3 Ultra Gaming videókártya

GeForce RTX 3090 Grafikus vezérlő
1400 / 1800 MHz Grafikus processzor órajel
24 GB 19,5 KHz GDDR6X memória

Részletes leírás »
899 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

EVGA nVidia RTX 3090 24GB GDDR6X GeForce RTX 3090 FTW3 Ultra Gaming videókártya adatai:

Meglehetetlen erő van itt. A bolygók egymáshoz igazodnak, amikor a végső játékélmény következő fejlődése megjelenik

 

Megérkezett az EVGA Geforce RTX 30 sorozatú grafikus kártya

Ezek az új kártyák minden szempontból óriási teljesítményt nyújtanak, ami egy teljesen új teljesítményszintet nyújt Önnek. Ezeket az NVDIA Ampere architektúra hajtja, amely megduplázza a sugárkövetést és az AI teljesítményt a továbbfejlesztett RT magokkal, a Tensor magok és az új streaming multi porcesszorral. Az EVGA Geforce RTX sorozat a végső teljesítmény abszolút meghatározása

 

NVIDIA AMPERE ARCHITEKTÚRA

2. generáció

RT magok

2x áteresztőképesség

3. generáció

Tenzor magok

akár 2x átviteli sebesség

Új

Sm

2x Fp32 átviteli sebesség

EVGA Geforce RTX 3090

Az EVGA Geforce RTX 3090 biztosítja azt a példátlan teljesítményt, amire a játékosok vágynak a 8k felbontású játékokhoz, az NVIDIA Ampere architektúrával. Továbbfejlesztett RT és Tensor magokkal, új streaming multiprocesszorral és szupergyors G6X memóriával van felszerelve a csodálatos játékélmény érdekében.

Az új generációs dizájnnal, hűtéssel és az EVGA Precision X1 overlockolással kombinálva az EVGA Geforce RTX 3090 sorozat egy új meghatározást nyújt a végső teljesítményben

A légáramlási zsebek lehetővé teszik a levegő szabadabb mozgását a hűtőbordán keresztül, hogy eltávolítsák a több hőt.
Az új, 160 ° -os hőcső kialakítás szelektíven elhelyezett hőcsövekkel 65% -kal növeli az uszony érintkezési területét és az optimális hőelvezetést.
A szabadalmaztatott réz alap 25% -kal nagyobb, hogy lefedje mind a GPU, mind a RAM területét a hőátadás és a GPU / RAM hűtés javítása érdekében.

A tripla 2. generációs HDB ventilátorok minden léghűtéses EVGA GeForce 30 sorozatú grafikus kártya be van építve optimalizálva a légáramlást, növelvea hűtési teljesítményt és csökkenti a ventilátor zaját.

Az EVGA ICX3 ventilátorok egy 2. generációra optimalizált HDB aktív meghaktóval rendelkeznek a csendes 0db módhoz, az aszinkron fand üzemmódhoz, és speciális, továbbfejlesztett "E" mintával, amely tovább csökkenti a zajt.
Az EVGA ICX3 ventilátorok 55 ° C alatt kikapcsolnak, 0db zajt generálva.
Az FTW3 középventilátorok 10 mm-rel vannak eltolva, így a közvetlen légáramlás területe 16% -kal nő.

Az intelligens kivágások a NYÁK-ban és a hátlapon javítják a légáramlást és csökkentik a kipufogógáz visszanyerését

 

 

ICX3 vs ICX2

 

ICX3 technológia

Az ICX3 technológia egyesíti az érzékelőket és a mikrovezérlő processzorokat a legkiválóbb iCX3 hűtési teljesítménnyel, ezzel az EVGA-t a legokosabb és leghatékonyabb hűtési összeállytássá téve.

Az EVGA iCX3 technológia szabadalmaztatott szenzorokat és aszinkron ventilátorokkal ellátott mikrovezérlő processzorokat használ a grafikus kártya interaktív hűtésére. Legalább 9 további hőérzékelővel a grafikus kártyán az EVGA iCX3 technológia nyomon tudja követni a kialakuló hotspotot és irányítja az ICx3 hűtést a hő legyőzéséhez. Az aszinkron ventilátorok csak azokat a helyiségeket hűtik le, amelyekre hűtésre van szükség, ami mindig csendesebbé teszi a kártyáját. Az EVGA precision X1 révén minden iCX3 érzékelőt monitorozhat és minden ventilátort vezérelhet. Az EVGA iCx3 technológiával hagyja, hogy grafikus kártyája a saját hőmérséklete miatt harcoljon, és valóban élvezhesse a nyugalmat.

Az EVGA iCX3 egy szabadalmaztatott 9 érzékelő kialakítást használ, amelyet mikrovezérlő processzorok vezérelnek a ventilátor sebességének meghatározásához a GPU és a VRAM / PWM területeken
Az EVGA Geforce RTX 30 sorozatú iCX3 grafikus kártyák 9 további hőérzékelővel és többszörös MCU-val rendelkeznek. Valamennyi érzékelő az EVGA Precision X1 és az OSO-ban tárolható

Kék = Hűvös Zöld = Meleg Piros = Hő

Az iCX3 technológia aszinkron ventilátorokat használ a grafikus kártya alkatrészeinek csak szükség szerinti hűtésére. Ezek a ventilátorok különböző sebességgel forognak, biztosítva a kártya megfelelő területeinek lehűését és csökkentve a zajokat

Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
805254
Gyártó
EVGA
Garancia
3 éves
Típus
NVIDIA® GeForce® RTX 3090
Processzor sebessége
1 800 MHz
Memória
Memória mérete
24 GB
Memória sebessége
19500 MHz
Általános
Átviteli sebesség
384 bit
Csatlakozás
Csatoló felület
HDMI, DisplayPort
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /3 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!