18 990 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

Flexi Giant XL 8m-es automata szalagos póráz, 50+kg, fekete (FLE G3)

Nagy testméretű kutyáknak
50+ kg testsúlyra
8 méteres hossz

Nem kapható

18 990 Ft

Szállítás ennyiért?

 

Részletes leírás

Flexi Giant XL 8m-es automata szalagos póráz (FLE G3) adatai:

Flexi póráz - Flexi Giant L neon  8 méteres automata szalagpóráz nagy testméretű kutyáknak  Praktikus a nyakörvre csatolható póráz.

Nagy testméretű kutyáknak állandóan a nyakörvön tartható, de ha szükséges azonnal kéznél van, majd ismét szabadon szaladhat a kutya. A FLEXI póráz legfontosabb jellemzője, hogy zsinórja állandó enyhe feszülése miatt nem lazul meg, ezért megbízható és egyszerűen kezelhető. Fékzára segítségével bármikor kontrollálható, ugyanakkor a tetszés szerinti szabadság is megadható az állat számára, amit a szabadalmaztatott, egy kézzel is jól kezelhető fék- és visszahúzórendszere biztosít.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
410911
Gyártó
FLEXI

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!