1 290 Ft

Panzi bolha- és kullancsriasztó nyakörv (75 cm), kutya

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - Gyári garancia
90 napig bolhákra, 38 napig kullancsokra
40 C-ban a hatékonysága csak 38 napos
Hossza 75 cm

Részletes leírás »
1 290 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen 4 munkanapon belül Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 5 - 6 munkanapon belül Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 5 - 6 munkanapon belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Panzi bolha- és kullancsriasztó nyakörv (75 cm), kutya

Panzi bolha- és kullancsriasztó nyakörv (75 cm), kutya adatai:

A Panzi Dog bolha és kullancs riasztó nyakörv egy kiváló minőségű, hosszantartó hatású magyar termék kutyák részére (hossza 75 cm).

Használati utasítás: Használat előtt bontsuk ki a hermetikusan záró csomagolásból. Helyezzük az állat nyakára úgy, hogy két ujjunk a nyakörv alá férjen. Csatoljuk be a nyakörvet, majd a felelslegesen lelógó részt vágjuk le. A nyakörv folyamatos viselés mellett 90 napig elriasztja a bolhákat és 38 napig a kullancsokat. Nyáron 40 C hőmérséklet esetén hatékonysága csak 38 napig garantált. A kutya fürdetése, úsztatása előtt vegyük le a nyakörvet, majd a bőr és a szőrzet megszáradása után helyezzük vissza.

Figyelmeztetések! Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén vegyük le a nyakörvet az állatról.Használat után szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.Ha szembe jut bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
636809
Gyártó
PANZI
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!