4 400 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Carolyn Barraclough - Project Nyelvtan

Oxford University Press, 2007ISBN: 9780194390538

Részletes leírás »
4 400 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A nagysikerű Project sorozat használói számára jó hír, hogy a sorozat öt kötete mellé elkészült a várva várt magyar nyelvű nyelvtani gyakorlókönyv, a Project Nyelvtan. Sajnos, az iskolában általában kevés az óraszám, és így kevés idő jut a gyakorlásra is. Ezért fontos, hogy a tanulók hozzászokjanak ahhoz, hogy ők maguk otthon is tudnak gyakorolni. Későbbi nyelvtanulásukat könnyíti meg, ha már ebben a korban elkezdenek önállóan is foglalkozni a nyelvvel. Ezért érdemes mindenképpen a tanulók és szüleik figyelmébe ajánlani a Project Nyelvtan gyakorlókönyvet. Természetesen a Project Nyelvtan iskolai kiegészítő nyelvtankönyvként is használható a Project sorozat kötetei, illetve bármilyen más nyelvkönyv mellett, hiszen a kötetben mindaz a nyelvtan megtalálható, aminek ismeretét a különböző tantervek felső tagozatos általános iskolák részére előírják.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93190
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!