5 290 Ft

OpTech USA Lens Mount Cap Double kétoldalas hátsó obkektívsapka, Canon EOS

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - Gyári garancia
Kétoldalas
Hátsó objektívsapka
Canon EOS-hoz

Részletes leírás »
5 290 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 3 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

OpTech USA Lens Mount Cap Double kétoldalas hátsó objektívsapka adatai

Objektív cseréjénél mindig gondot jelent a hátsó védősapka csereberélése. Az egyik optikáról le kell venni, aztán a gépről levett optikára rá kell rakni. Két optikával és a védősapkával kell zsonglőrködni, miközben a gépváz bajonettje szabadon ásítozik, kitéve a szennyeződéseknek. Ilyenkor minden másodperc számít! Meggyorsítja és leegyszerűsíti a folyamatot az OpTech USA Lens Mount Cap Double kétoldalas hátsó objektívsapkája, mely mindkét oldalán bajonettcsatlakozós. A levett opikát a szabad helyre csavarva, majd a másik optikáról lecsavarva azonnal felrakhatjuk az új objektívet a gépvázra, értékes másodperceket megtakarítva ezzel. Nem beszélve arról, hogy kevesebb dologgal kell foglalkoznunk egyszerre, így nagyobb biztonsággal is dolgozhatunk.

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
541901
Gyártó
OPTECH
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!