369 990 Ft

Asus ROG Phone 3 5G 12GB/512GB Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, fekete

Rendelésre

Rendelésre

Garancia: 2 év - Gyári garancia
6,59" FHD+ (2340x1080) AMOLED, 144Hz/1ms
64+13+5MP/24MP; 2,84 GHz nyolcmagos
Android 10 operációs rendszer

Extra évek Részletes leírás »
Óvd készüléked – Extra Garancia
369 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzleteinkben ingyenesen Beérkezés után átvehető Részletek
 • Átvételi pontokon 890 Ft Beérkezés után átvehető Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft Beérkezés után kiszállítjuk Részletek
 • Várható beérkezés 2020. szept. 24.

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Asus ROG Phone 3 5G 12GB/512GB Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, fekete jellemzői

Asus ROG Phone 3

Asus ROG Phone 3

 

Forradalmian új

A ROG Phone 3 a legerősebb gamer telefon, amely a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 865 Plus 5G1 mobil processzort használja fejlett 5G1 mobilkommunikációs funkciókkal. A még a hardcore gamerek igényeit is kiszolgáló készülék lenyűgöző, új, 144 Hz / 1 ms kijelzője a verseny élmezőnyébe juttat. Az olyan továbbfejlesztett funkciókkal, mint az AirTrigger 3, mindent megtalálsz, amelyet az előző generációnál szerettél, például az óriási, 6000 mAh-s akkumulátor2, az egyedi, oldalra helyezett töltőcsatlakozó dizájn, dupla előlapi, feléd irányuló hangszórók, és a moduláris kiegészítők teljes választéka. A ROG Phone 3 új mércét állít fel a mobilos játékban!

Teljesítmény

Játssz, hogy győzz

A világ leggyorsabb3 Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G mobil processzorával, a legújabb LPDDR5 RAM-mal és az UFS 3.1 ROM-mal hajtott ROG Phone 3 a lehető legjobb átfogó teljesítményt nyújtja, és szupersima játékélményt garantál.

Asus ROG Phone 3

Gamecool 3

Hűvös játék

A ROG Phone 3 modellben lévő GameCool 3 hűtőrendszer fejlett 3D gőzkamrát és egy nagy méretű hűtőbordát kapott, amelyeket precízen helyeztünk el a forró pontok megszüntetése érdekében. A hűtőrendszer elképesztően hatékonyan fújja ki a hőt a különlegesen kialakított szellőzőkön át a teljes sebességen történő működés során.

Ez az átfogó hűtőrendszer lehetővé teszi a ROG Phone 3 számára, hogy könnyedén fenntartsa csúcsteljesítményét a leghevesebb játékmenetek során is, kiküszöbölve a throttling jelenségét, hogy számodra szakértői előnyt biztosítson a versenytársakkal szemben.

Asus ROG Phone 3

 

Az AeroActive Cooler 3 felcsatolható külső hűtőventilátor megnövelt légáramlást biztosít a készülékház forró pontjaihoz, kiváltképp a CPU és az 5G chip körül. Akár 4°C-kal5 csökkenti a felület hőmérsékletét, de ezzel is elképesztően kompakt, és könnyedén csatlakozik az oldalra szerelt csatlakozókhoz.

A ROG Phone 3 korszerű termális kialakítása biztosítja, hogy mindig fenntarthatod a teljes sebességet, nem számít, mennyi ideig játszol.

Asus ROG Phone 3

 

Képernyő

Játssz pontosan

A ROG Phone 3 lenyűgöző 144 Hz / 1 ms AMOLED kijelzőt kapott. Ezt az iparágvezető 270 Hz-es7 érintési mintavételi frekvenciával kombináltuk, amely drámai mértékben, 25 ms-ra8 csökkenti az érintési késleltetést, így a kijelző a következő szintre emeli a játékélményt. Annak érdekében, hogy a ROG Phone 3 látványvilága épp olyan legyen, mint ahogy a fejlesztők szeretnék, minden kijelző színét kalibráltuk, Delta-E értékük kevesebb mint 1, és a HDR10+ tartalom is támogatott. A kijelző megkapta a TÜV Rheinland tanúsítványát9, így szemeidet sem terheli. 

144 Hz-es frissítési arány

A simább, egyenletesebb látványélmény elérése érdekében, amellyel még inkább elmerülhetsz a játékban, iparágvezető, 144 Hz-es frissítési arányt nyújtó kijelzőt fejlesztettük ki a ROG Phone 3 számára. A tartalom élénkebb, tisztább és még életszerűbbnek hat. Sokkal kényelmesebb a szemnek, így hosszabb ideig játszhatsz kényelmetlen érzés nélkül.

Asus ROG Phone 3

 

Ultragyors válaszidejű érintés

Az intenzív játékmenetek alatt minden érintés és kattintás számít. A ROG Phone 3 speciálisan kalibrált kijelzőjével világszínvonalú 270 Hz-es7 érintési mintavételi arányt élvezhetsz - azaz a képernyő másodpercenként 270 alkalommal rögzíti az érintési bevitelt. Ez garantálja, hogy a ROG Phone 3 minden érintésed és csúsztatásod regisztrálja, és precízen, pontosan úgy reagál.

Asus ROG Phone 3

 

Ultrapontos szín

A Delta-E a két szín közötti különbség mérőszáma, ahol a 3-nál kisebb Delta-E értékkel eltérő színeket az átlagos emberi szem nem tudja könnyedén megkülönböztetni. A ROG Phone 3 képernyője világbajnok, 1-nél kisebb Delta-E értékkel rendelkezik, ami annyit jelent, hogy a lehető legpontosabb színeket jeleníti meg a kimagasló vizuális élményhez.

Asus ROG Phone 3

 

X-mód

Játssz, ahogy te szeretnél

A ROG Phone 3 teljes erejének abszolút kihasználásához az egyedi X Mode szoftver szakértő figyelemmel követi a rendszer teljesítményét. Az X Mode lehetővé teszi a rendszerparaméterek beállítását és testre szabását, ezzel optimalizálva ROG Phone 3 készüléked teljesítményét, így minden alkalmazáshoz és játéktervhez személyre szabhatod.

Asus ROG Phone 3

 

Abszolút erő

Az X Mode figyelmesen kalibrált alapértékei optimális teljesítményt biztosítanak, viszont akár is testre szabhatod a rendszer teljesítményét, a kijelzőbeállításokat, az érintésvezérlést, és a hálózati beállításokat, és az X Mód valóban egyedi lesz számodra! A ROG Phone 3 teljes körű vezérlést biztosít!

Asus ROG Phone 3

 

Akkumulátor

Játssz megállás nélkül

A ROG Phone 3 kiadás óriási, 6000 mAh-s akkumulátorára2 bármikor nyugodtan támaszkodhatsz, akár a leghosszabb csatákat is végigviszi. Számos passzív energiatakarékos mechanizmusa — több egyedi akkumulátor-üzemmódja és exkluzív hibernálás funkciója — jelentős mértékben meghosszabbítja a feltöltések közötti időt, ugyanakkor növeli az akkumulátor élettartamát.

Asus ROG Phone 3

 

Játssz tovább

A ROG Phone 3 teljes mértékben kihasználja a 6000 mAh-s akkumulátort2, hiszen még több szoftver-optimalizálást tesz lehetővé az akkumulátor élettartamának8 megduplázása érdekében. A passzív energiatakarékos mechanizmusok korlátozzák az inaktív alkalmazásokat, és akár 67 %-kal nagyobb8 energiamegtakarítást garantálnak. A ROG Phone 3 folyamatosan optimalizálja önmagát a legjobb energiahatékonyság érdekében, bármire is használd épp!

 

Asus ROG Phone 3

 

 

GameFX

Játssz hangosan

A ROG Phone 3 új GameFX audiorendszerét az audio-optimalizálás specialista Dirac-kal együttműködve hangoltuk be, dupla előlapi hangszórói erőteljes és lenyűgöző hangzást biztosítanak a játékokhoz. Egyedi audio algoritmusának köszönhetően a vadonatúj Game mód lehetővé teszi a játékosok elhelyezkedésének megjelölését. A nagyobb hangszórók, több mágnes és továbbfejlesztett vezetői kimozdulás felerősítik a hangerőt, így minden mozdulatot hallhatsz, melyek biztosítják előnyödet a játékban.

Asus ROG Phone 3

 

Airtrigger 3

Játssz úgy, mintha valódi lenne

Az AirTrigger 3 rendszer vadonatúj módot biztosít a ROG Phone 3 telefonnal való interakcióra, a teljesen intuitív játék érdekében a mozgásérzékelője segítségével a telefont egyszerűen megdöntve kontrollálhatod az akciót. Ultraszonikus érintésérzékelői — melyek a ROG Phone 3 hosszanti éle mentén helyezkednek el — bármely játékbeli művelethez kijelölhetők a konzolszerű élmény érdekében. Az érintésérzékelők ezentúl még több mozdulatot támogatnak, pl. a csúsztatási, áthúzási és belső/külső gombok érzékelését.

Asus ROG Phone 3

 

Új mozgásérzékelős vezérlés

Most teljesen új módon szabályozhatod ROG Phone 3 telefonod! A belső mozgásérzékelő felismeri a függőleges rázást egy érintés szimulálásához a képernyőn.

Asus ROG Phone 3

 

Fejlett érintésérzékelő mozdulatok

A ROG Phone 3 ismét elérte a lehetetlent, és továbbfejlesztette az oldalsó AirTrigger 3 oldalsó érzékelők kézmozdulat-felismerő képességeit!

 • Egyetlen érintés egy mozdulat szimulálásához a képernyőn.
 • Az L1/L2 és R1/R2 szimulálása az AirTriggers oldalain.
 • Csúsztatással körülnézhetsz a játékban.
 • Egyetlen érintéssel gyorsan szimulálhatsz egy mozdulatot a képernyőn.
 • Pihentesd ujjaid az érzékelőkön az AirTriggers aktiválása nélkül.
 • Folyamatosan nyomd az érzékelőt több kattintás aktiválásához.

 

Asus ROG Phone 3

 

Gamereknek tervezve

Játssz stílusosan

A ROG dizájn és fejlesztési csapata igazi gamerekből áll, akik megértik, mire van szüksége a gamereknek. Mélyreható szakértelmüket használva alkották meg a legjobb gamer telefont a komoly mobiljátékosok számára.

 

 1. A ROG Phone 3 beépített közösségi funkciójával még soha nem volt ilyen egyszerű kapcsolatban maradni a barátokkal, vagy lenyűgözni a tömeget az elképesztő feltöltött játékmenetekkel.
 2. A ROG Phone tartalmazza a játékjavító alkalmazás legfejlettebb verzióit. Most egy lebegő ablakot is tartalmaz, ahol a játékból való kilépés nélkül ellenőrizheted taktikádat, átfogó makro támogatása segít automatizálni bizonyos játékbeli folyamatokat, pl. a grindingot és a lootolást. A hatalmas mértékben fejlődött képernyőfelvétellel minden emlékezetes pillanatot rögzíthetsz — az új, automatikus rögzítőpuffernek köszönhetően akár azt is, ami korábban történt!
 3. A multiplayer játékok népszerűsége állandó és megbízható hálózati kapcsolatot igényel. 5G és WiFi 6 támogatásával a ROG Phone 3 többet nyújt, mint ami elegendő lenne, az ultrastabil kapcsolatot most a HyperFusion technológia garantálja. Ez lehetővé teszi az egyidejű csatlakozást a Wi-Fi-hez és a mobilhálózathoz, és intelligensen átirányítja a jobb jelet biztosító hálózatra. Több antennája garantálja, hogy a kapcsolat mindig a lehető legjobb legyen. ROG Phone 3 telefonoddal nem maradsz le semmiről!
 4. A ROG Phone 3 egyedi, oldalra szerelt csatlakozós dizájnját speciálisan úgy terveztük, hogy távol tartsuk a kábeleket a játékmenettől, így azok soha nem akadályozzák a technikád: akár játék vagy élő streamelés közben is töltheted a telefonod.
 5. A lehető legjobb játékbeli hangalapú kommunikáció érdekében a ROG Phone 3 telefont négy, zajszűrővel ellátott array mikrofonnal szereltük fel, amelyek optimalizálják a beszéd minőségét és megszűrik a háttérzajt, ezáltal kristálytiszta beszédhangot garantálnak a csapat könnyű győzelme érdekében.
 6. A ROG Phone 3 telefon Aura RGB világítása, és az eszköz hátoldalán lévő, világító ROG logója több színt és világítási sémát támogat, így egyszerűen hangulatodhoz és stílusodhoz igazíthatod azt.

 

Asus ROG Phone 3

 

Asus ROG Phone 3

 

 

Három kamera

Játssz fókuszban

A ROG Phone 3 tripla kamerarendszerét kiváló minőségű fotók készítéséhez alkottuk meg, bármilyen környezetben is fotózz. Egy vezető Sony® IMX686 64 MP-es, széles látószögű főkamerát, egy ultraszéles látószögű 13 MP-es második kamerát és egy makrókamerát tartalmaz. Továbbfejlesztett szoftvere Pro Video módot, Free Zoom, Wind Filter és Acoustic Focus funkciókat tartalmaz, melyekkel kiemelkedő videominőség érhető el. 24 MP-es előlapi kamerája rendelkezésedre áll a kiváló minőségű csapatszelfikhez és az élő videostreamekhez.

Partnerek

Játsszatok együtt

A ROG Phone 3 büszkén működik együtt a Stadia-val és az Unity-vel egy valóban integrált gaming-ökoszisztéma létrehozása érdekében10.‏ Együtt törekszünk arra, hogy egy teljesebb mobilos játékélményt11 teremtsünk a ma játékosai számára azáltal, hogy kedvenc gaming tartalmakkal látunk el titeket utazás közben.

Asus ROG Phone 3

Játssz korlátok nélkül

A komoly játék komoly felszerelést igényel, és a ROG Phone 3 moduláris kiegészítőinek páratlan választékával12 új szintre emelheted a mobilos játékélményt.

Asus ROG Phone 3

 

Világítsd meg!

Az új Lighting Armor tok nem csak a karcolásoktól és ütődésektől óvja a telefonodat, hanem támogatja az Aura-világítást is a rendkívüli vizuális élmény érdekében. A speciálisan személyre szabott téma fog betölteni, amikor felhelyezed a Lighting Armor tokot a ROG Phone 3 telefonodra.

Asus ROG Phone 3

Légy menő!

Az AeroActive Cooler 3 akár 4°C-kal5 csökkenti a felület hőmérsékletét, és mivel elképesztően kompakt és könnyen illeszkedik az oldalra helyezett porthoz, akkor is csatlakoztatható, ha az Aero tok fel van helyezve. A jobb látványélmény érdekében a hátoldalon lévő állvánnyal állíthatod fel a ROG Phone 3 készüléked.

Asus ROG Phone 3

Dupla látvány!

A TwinView Dock 3 eredeti, kétképernyős játékélményt nyújt, és a zseniális kétképernyős dizájn további bővítéséhez az elképesztő 144 Hz-es frissítési frekvenciával fejlesztettük a képernyőt, hogy illeszkedjen a ROG Phone 3-hoz.

Asus ROG Phone 3

Ragadd meg!

A ROG Clip13 a választásod szerinti kontrollert rögzíti és tölti be a ROG Phone 3-ra - pl. az Xbox® vezeték nélküli kontrollerjét vagy a Stadia kontrollerjét,- így utazás közbeni játékszörnyeteggé változtatja telefonod.

Asus ROG Phone 3

Szerelkezz fel!

A Kunai 3 Gamepad kiváló fogást és sok különböző módot biztosít a játékhoz - pl. kézben tartott mód, univerzális mód és mobilitás mód,- így bárhol folytathatod a harcot.

Asus ROG Phone 3

Maradj védve!

Az Aero tok13 tükrözi a ROG Phone 3 laza, új kinézetét, miközben tovább védi telefonod az olyan kiegészítők használatakor, mint az AeroActive Cooler 3 vagy a TwinView Dock 3.

Asus ROG Phone 3

Asztali gép stílusú játék

A Mobil asztali dokkoló példátlan bővítési lehetőségeket nyújt a ROG Phone 3 telefonnak. Csatlakoztasd egy külső 4K UHD monitorhoz, egérhez és billentyűzethez, miközben magát a ROG Phone 3-at kiegészítő kijelzőként használhatod, kapcsolódj vezetékes gigabites LAN-hoz, és használd az S/PDIF kimenetet az 5.1 csatornás surround hangrendszer meghajtásához. Ki mondta, hogy asztali gépre van szükséged a lenyűgöző játékhoz?

Asus ROG Phone 3

 

 1. Az 5G szolgáltatást csak az 5G hálózati környezetet biztosító helyek támogatják az 5G-képes országokban.
 2. A tipikus kapacitás 6000 mAh.
 3. Az egyéb okostelefon-processzorokkal összehasonlítva, a bejelentés 2020 júliusi időpontjában.
 4. Az ASUS laboratóriumokból származó teszteredmények, az előző generációs ROG Phone készülékkel összehasonlítva.
 5. Az ASUS laboratóriumokból származó teszteredmények, a ROG Phone 3 készülék felületi hőmérsékletéhez képest AeroActive hűtő használata nélkül.
 6. Az ASUS laboratóriumokból származó teszteredmények, az előző generációs AeroActive hűtő készülékkel összehasonlítva.
 7. A tényleges teljesítmény a feltételektől függ.
 8. Az ASUS laboratóriumokból származó teszteredmények, a tényleges teljesítmény a feltételektől függ.
 9. TÜV Rheinland alacsony kékfénykibocsátási és villódzásmentességi tanúsítvány.
 10. A Stadia szolgáltatás elérhetősége területenként változik.
 11. Wi-Fi vagy Ethernet hálózathoz csatlakoztatva játszhatsz a Stadiával a támogatott mobilkészülékeken.
 12. A kiegészítők elérhetősége területenként változik.
 13. Szemléltető célokra szimulált képek, a két különböző Aero Case-minta egyikét tartalmazza a doboz.

 

Részletek

  Általános    tulajdonságok 
 • Telefon típusa: Okostelefon
 • SIM kártya foglalat: Dual SIM
 • SIM típus: Nano SIM
 • Operációs rendszer: Android
 • Operációs rendszer verziója: Android 10
 • Processzormagok száma: 8
 • Processzor modell: Qualcomm Snapdragon 865
 • Processzor frekvencia: 2.84 GHz, 2.42 GHz, 1.8 GHz
 • Technológiák: 2G, 3G, 4G, 5G
 • Kapcsolódás: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS
 • Érzékelők: Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Ujjlenyomat, Arcfelismerés, Közelség érzékelő, Fényérzékelő
 • Csomag tartalma: Tok, Telefon
 • Szín: Fekete
 • Méretek: 78 x 171 x 9.85 mm
 • Súly: 240 g
 • Megjelenés: 2020
Kijelző
 • Kijelző mérete: 6.59 inch
 • Kijelző típusa: AMOLED
 • Felbontás (pixel): 2340 x 1080
 • Kijelző jellemzői: HDR Corning Gorilla Glass 6
Memória
 • Belső memória: 512 GB
 • RAM memória: 12 GB
Csatlakoztathatóság
 • Bluetooth-verzió: 5.1
 • Standard Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax
 • Portok: USB Type C
Fotó, videó
 • Fő kamera felbontása: 64 MP Wide 13 MP Ultrawide 5 MP Macro
 • Kamerák száma: 3
 • Másodlagos kamera felbontás: 24 Mpx
 • Videó felbontás: 8K 4K UHD Full HD HD
 • Fotó/video tulajdonságok: Slow motion HDR Panoráma Auto focus
 • Vaku: Igen
Tápellátás
 • Akkumulátor kapacitása: 6000 mAh
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
795528
Gyártó
ASUS
Garancia
2 éves
Processzor sebesség
2.84 GHz, 2.42 GHz, 1.8 GHz
Kialakítás
érintőképernyős
Előlapi Kamera
24 megapixel
Hátlapi Kamera
5 megapixel, 16 megapixel, 64 megapixel
SIM foglalat
Nano
Csatlakozó
Bluetooth, NFC, WIFI, USB Type-C
Doboz tartalma
tok, felhasználói útmutató, jótállási jegy, USB-C típusú kábel, SIM tű, USB-C/3,5 mm fülhallgató jack adapter
WLAN típusa
802.11ax
Operációs rendszer
Android 10.0
Hátlap anyaga
Üveg
Méret
171 x 78 x 9,85 mm
Súly
240 g
Kijelző
Kijelzőméret
6,59 "
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Pixel
Memória
Memória
12 GB RAM / 512 GB ROM
Hálózat
Adatátvitel
EDGE, 3G, WCDMA, GPRS, USB, Bluetooth, WiFi, GSM, NFC, 4G LTE, HSPA+, 5G
Beépített GPS-vevő
van
Funkciók
Alkalmazások
további alkalmazásokkal bővíthető, előre telepített alkalmazások
Hangfunkciók
hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Közösségi funkciók
bővíthető
Extra funkciók
2db SIM kártya kezelése, másodlagos kamera, Android operációs rendszer, nano SIM, digitális iránytű, LED vaku, LTE és Wi-Fi sebesség egyben, ujjlenyomat-olvasó, GPS, panoráma mód, Hall szenzor, Gorilla Glass, közelség szenzor, Arcérzékelés, arcfelismerés, Gyorsulásmérő, Környezeti fényérzékelő, Tripla kamera, HDR, Éjszakai mód, HDR10+, Rezgő funkció, Kékfény szűrés
Üzemidő
Akkumulátor
6000 mAh
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • Asus ROG Phone 3 5G 8GB/256GB Strix Edition Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, fekete Asus ROG Phone 3 5G 12GB/512GB Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, fekete
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!