2 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Juhász Zsuzsanna - Olasz élet - Olasz kultúra

Holnap Kiadó, 2007359 oldalISBN: 9633467404

Részletes leírás »
2 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Sajátos műfajú könyvet tart a kezében, Kedves Olvasó! Kalauzt, amely címszavakra bontva kínálja a mai olasz élet - az olaszos életmód és az olasz kultúra - elemeit, hogy ezzel is segítsen az olasz emberek, az olasz identitás megismerésében, megértésében. Ezenkívül mindenkinek ajánljuk akinek szívét már rabul ejtette Itália: a nyelv, a művészeti emlékek, a táj és az ételek, a fantasztikus filmek és a finom borok egyszóval az olasz kúltúra.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92549
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!