szolgáltatás

Online - kényelmesen otthonról

Teljeskörű online ügyintézés, sorban állás nélkül, már 25 000 Ft-tól igényelhető.

 

Álmaid termékéhez kedvező hitelkonstrukcióinkkal is hozzájuthatsz! Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe. Az áruvásárlási kölcsön által nyújtott részletfizetés kiválthatja az előtakarékosságot és lényegében azonnal használhatod is a készüléket, nem kell hosszú ideig áhítozni rá!

AZ ÁRUHITELRŐL

Az áruvásárlási kölcsön (más néven áruhitel), lehetőséget biztosít számodra, hogy megvedd álmaid termékét, akkor is, ha arra nincs elegendő pénzed, vagy másra szeretnéd költeni, esetleg az eredetileg tervezettnél egy nagyobb értékű termékre vágysz. Az áruvásárlási kölcsön igénybevételével a pénztárcádhoz igazodva lehet kialakítani a havi kiadásokat.

MILYEN FUTAMIDŐRE VEHETŐ IGÉNYBE?

Ha már tudod, hogy mennyit szánsz egy-egy új készülékre havonta, akkor a futamidő hosszának megválasztásával kialakíthatod azt a havi törlesztő részletet, amit kényelmesen, problémamentesen tudsz fizetni. Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe.

Figyelem! A kölcsön odaítélése minden esetben a finanszírozó által elvégzett hitelbírálat függvénye. Az áruhitel kondíciói tekintetében a finanszírozó mindenkori hirdetményei az irányadóak. A THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. További információkért fordulj helyszíni ügyintézőinkhez, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál!

Még soha nem volt ilyen egyszerű a hiteligénylés!
Tekintsd meg rövid összefoglalónkat az online hitel működésével kapcsolatban! Az Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.

Elfogadott hitelkérelem esetén, a helyszínen fizetendő (önerő) összeg kiegyenlítése csak készpénzben lehetséges!

Online hitel igénylésének menete

Hiteligénylés 5 perc alatt otthonodból, azonnali hitelbírálattal!

 • Vásárlás áruhitellel: helyezd a kosárba a terméket!
 • Hiteligénylés: készítsd elő az okmányaidat és töltsd ki az internetes hiteligénylőlapot!
 • Nyomtatás és postázás: pozitív bírálat esetén nyomtasd ki a szerződést, vagy hívd a lenti számot, hogy a szerződésedet kipostázhassuk! Személyes ügyintézésre nincs lehetőség!
 • Rendelés átvétele: postázd el a szerződést és a fénymásolatokat, és a feldolgozást követően máris indul a rendelés kiszállítása.

Amire szükséged lesz a hiteligényléskor

Készítsd elő a következő okmányaidat: érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya, érvényes adóigazolvány, gáz- vagy villanyszámla.

Biztosra akarsz menni?
Az internetes hiteligénylőlap kitöltése előtt olvasd el az online hiteligénylési segédletet, melyet az igénylés során felugró felületen találsz! 


Elakadtál? Kérdésed van?
Hívd a +36 1 452 0090-es számot!

Hiteltermék

INGYEN HITEL EGÉSZ ÉVBEN!

2017. június 2-től 15 havi 0% THM hitelre viheted a weboldalunkon megjelölt termékeket, 500 000 Ft-ig önrész nélkül.a

aÁruhitel Referencia THM: 0% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 15 hónap futamidő esetén.

Futamidő: 15 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 500 000 Ft-ig önrész nélkül, 500 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2018. február 01. napjától visszavonásig az Extreme Digital Zrt. üzleteiben és webáruházában, az üzlet és a webáruház által megjelölt termékekre.

Itt részletes információt találsz a hitel kondícióról és a hitelügyintézésről! 

 

Hosszabb kevesebb extra

Referencia THM: 9,92% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.

Futamidő: 10, 12, 15, 20, 24, 30 és 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 9,50 %-tól 34,05 %-ig (THM: 9,92%-tól 39,90%-ig). Kezelési díj: 0 Ft. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól  300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft felett minimum a vételár 20%-a. 

Reprezentatív példa 2 500 000 Ft-os vételár esetén: Önrész 500 000 Ft, hitelösszeg 2 000 000 Ft, futamidő 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat 9,50 %, kezelési díj 0 Ft, referencia THM 9,92%, havi törlesztőrészlet 64 065 Ft, a fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 2 306 340 Ft.

Az  Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2016. július 06. napjától visszavonásig. 

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

További részletekért kattints!

 

10 havi kamatos

Referencia THM: 29,49% 2 000 000 Ft; 10 hó. 

Futamidő: 10 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 26,12%, THM: 29,49%. Kezelési díj: 0 Ft. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. 

Önrész nagysága a vételár függvényében: 

 • 200 000 Ft-ig: önrész befizetése nélkül

 • 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig: minimum a vételár 10%-a

 • 300 001 Ft felett: minimum a vételár 20%-a

Törlesztés esedékessége: Az első törlesztés esedékessége készpénz átutalási megbízással (postai csekk) vagy banki utalással a kölcsön folyósítását követő hónap 7. napja, csoportos beszedési megbízással a folyósítást követő hónap 9. napja, nyugdíjasok esetében a nyugdíj jóváírásának napja, amennyiben a kölcsön folyósítása és a következő hónap 7. napja között legalább 12 munkanap telt el. Egyébként készpénz átutalási megbízással (postai csekk), a folyósítást követő második hónap 7. napja, csoportos beszedési megbízással a második hónap 9. napja, nyugdíjas ügyfelek esetében pedig a nyugdíj jóváírásának napja.

Törlesztés módja: készpénz átutalási megbízás (postai csekk), csoportos beszedési megbízás vagy banki átutalás. Bankszámlakivonattal történő jövedelem igazolás esetén a fizetés módja kizárólag csoportos beszedési megbízás vagy banki átutalás.

Kamatszámítás módja: tőke x éves kamatláb x naptári nap / 36 000

Reprezentatív példa 625 000 Ft-os vételár esetén:

Vételár: 625 000 Ft

Referencia THM: 29,49%

Önrész: 125 000 Ft

Törlesztő részlet: 56 179 Ft

Hitelösszeg: 500 000 Ft

Futamidő: 10 hónap

Rögzített éves ügyleti kamat: 26,12%

Törlesztőrészletek összege: 561 790 Ft

Kezelési díj: 0 Ft

A fizetendó teljes összeg (önrész nélkül): 561 790 Ft

 

A referencia THM meghatározása a táblázatban megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján. A referencia THM értéke 29,49% 2 000 000 Ft; 10 hó.

Az  Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben.

https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

 

Mit nyújt Neked a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) online áruhitele?

 • Teljeskörű online hiteligénylés, mert minden szükséges lépés elvégezhető az Interneten.
 • Kényelmet, mert sorban állás helyett otthonodból intézheted a hiteligénylést.
 • Gyorsaságot, mert azonnali előbírálati választ kapsz a szükséges adatok megadása után.
 • Biztonságot, mert a hiteligénylő rendszer 128 bites SSL csatorna védelme alatt kommunikál a webböngésződdel.
 

Gyakran ismételt kérdések, hasznos tudnivalók, információk

A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket?
A termék vásárlóhoz jutása általában a hitel jóváhagyását és a beküldött dokumentumok feldolgozását követő 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy az Extreme Digital által megadott szükséges dokumentumokat összegyűjtsd és elpostázd az Extreme Digital-nak. Az Extreme Digital azokat leellenőrzi és ha rendben találja, akkor kiszállítja részedre a terméket.

A hitel szerződéses csomagot a banknak vagy az Extreme Digital-nak küldjem?
A szerződéses csomagot mindig az Extreme Digital számára kell visszaküldeni postai úton az alábbi címre (személyes ügyintézésre nincs lehetőség):

Extreme Digital Zrt.

Hitelosztály részére

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

A hitel szerződéscsomagot én kapom vagy az Extreme Digital?
Amennyiben a hiteligénylés a bank által elfogadásra kerül, a megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva lementheted számítógépedre vagy azonnal ki is nyomtathatod. Elfogadás esetén minden esetben kapsz egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva szintén megtekintheted, kinyomtathatod a szerződésed.

Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Az Extreme Digital-nak vagy a banknak?
Technikai hiba esetén, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal!

Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok?
Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges. 

Feltételek és dokumentumok

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Magyarországon levő állandó lakcím
 • igazolt, rendszeres jövedelem
 • munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
 • nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség vagy előfizetéses mobiltelefonszámon való közvetlen elérhetőség
 • munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok

 • Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
  • érvényes útlevél és lakcímkártya, vagy
  • magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
  • érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya.
 • Egyéb iratok:
  • érvényes adóigazolvány.
  • Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámla- kivonat, vagy telefonszámla, ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábel- televízió-, távhő-, közösköltség-, vagy vezetékes internetszámla, (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata)
 • Jövedelmet igazoló okmányok
  • Munkavállalóknak:
   • 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. (Bank) formanyomtatványán, mely letölthető a www.cetelem.hu oldalról vagy a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás) vagy 30 napnál nem régebbi bankszámlakivavonat, amely az ügyfél tartózkodási címére szól - fontos, hogy a bankszámlaszámra érkezzen jövedelmed, aminek a kivonaton szereplő jogcíme a következő lehet: fizetés, illetmény, munkabér vagy bérátutalás.
  • Vállalkozóknak:
   • az adóhatóság által érkeztetett előző évi szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelem-igazolás.
  • Őstermelőknek:
   • őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
  • Nyugdíjasoknak:
   • utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy a legutolsó év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról.

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti!

Információk

Cégnév: Extreme Digital Zrt.
Székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. (Személyes ügyintézésre nincs lehetőség!)
Cégjegyzékszám: 01-10-045869
Felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank

(központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP, Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: [email protected])

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

Társaságunk és a Társaságunk által a közvetítői tevékenység során igénybe vett, Társaságunkkal megbízási, illetve munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személy által e tevékenysége során okozott kárért Társaságunk felel.

Társaságunk többes ügynökként a Magyar Cetelem Zrt. (Bank), illetve az OTP bank Nyrt., Cofidis Magyarországi Fióktelepe megbízó megbízásából jár el.

Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt

Társaságunk többes ügynökként a pénzügyi szolgáltatás közvetítéséért közvetítői díjat kizárólag a megbízótól fogadhat el. Társaságunk a Magyar Cetelem Zrt. (Bank), illetve a 
Cofidis Magyarországi Fióktelepe és az OTP bank Nyrt. pénzügyi intézménytől közvetítői díjat kap.

Társaságunk biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse.

Társaságunk a szóbeli panaszt valamennyi, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségben, annak nyitvatartási idejében, ennek hiányában a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (péntek) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. Társaságunk a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha az ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet Társaságunk a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a személyesen közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek átadja, telefonon közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek megküldi. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, Társaságunk a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a személyesen közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek átadja, telefonon közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek megküldi, egyebekben az írásbeli panaszra vonatkozó rendelkezések szerint jár el. Társaságunk az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő 30 napon belül megküldi az ügyfélnek. A Pénzügyi Békéltető Testület hatáskörébe és illetékességébe tartozik a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó - jogviszony létrejöttével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy  bírósági eljáráson kívüli rendezése. E célból a Pénzügyi Békéltető Testület egyezség létrehozását kísérli meg, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

Társaságunk az ügyfél számára az alábbi más – pénzügyi szolgáltatás közvetítésének nem minősülő – szolgáltatása ellenértékeként számít fel díjat: kiterjesztett termékgarancia és biztosítás

 

További információk:

szolgáltatás

Hiteligénylés szaküzleteinkben

Tudj meg többet