Szaküzlet információk!

Egyes üzleteink vasárnap is nyitva tartanak, ellenőrizd a nyitva tartást! 2021. március 8-tól a szaküzletben történő rendelésátvétel ideiglenesen - a jelenlegi járványügyi korlátozások miatt - nem elérhető. A már - szaküzletes átvétellel - leadott rendelésekkel kapcsolatos információkról és az érvényben lévő korlátozásokról bővebben itt olvashatsz!

PRO okosfogkefék

Intelligens fogkefe, amely annyira okos,hogy már GENIUS.

A Bluetooth-technológia segítségével a fogkefe csatlakozik az Oral-B alkalmazáshoz, így hatékonnyá varázsolja fogmosási szokásainkat. És ez nem minden: a saját fejlesztésű nyomásérzékelő technológiával a fogkefe segít megóvni az érzékeny fogínyt, amely a túl erősen végzett fogmosásra a forgási sebesség csökkentésével figyelmeztet.

 

Gyerekeknek

Az életen át végigkísérő egészséges szokások kialakítása itt kezdődik!

A gyermekek 90%-a hosszabb ideig mos fogat, ha Disney Magic Timer™ alkalmazást használ. Olvasd be a terméket okostelefonod segítségével, és figyeld, ahogy a mesefigurák életre kelnek!

Gyerekeknek

 

Legnépszerűbb fogkefék

Milyen szempontokat mérlegeljünk elektromos fogkefe vásárlásakor?

A szájápolásnak nemcsak fogaink egészsége, de általános, jó közérzetünk miatt is kiemelkedő szerepe van. Kisgyermek korunktól hallhatjuk, milyen fontos a rendszeres fogmosás a fogak és a fogíny védelme érdekében. Amikor a műanyag sörtés fogkefék a 30-as években először megjelentek, még nem volt a boltokban nagy választék, napjainkban azonban épp ellenkezőleg: szinte átláthatatlan a kínálat.

 

Szájzuhany

Az Oxyjet tisztítórendszer szűrt levegőből készült mikrobuborékokkal dúsítja a vizet, hogy elősegítse a fogíny állapotának javulását

Egyesíti a fogmosással elérhető kiváló eredményt a szájzuhany nyújtotta kényelemmel, így mély és alapos tisztítást, gyengéd fogínymasszírozást, illetve rendkívüli frissességet biztosít a lepedékképző baktériumok eltávolításához.

Szájzuhany

 

Oral-B MD20 Professional Care Oxy Jet Szájzuhany
-26%
Oral-B OD 17 Ortho Care pótfej 3 db
-21%
3 590 Ft4 590 Ft (-21%)
Oral-B OC20 + Pro 2000 szájcenter
-14%
29 990 Ft34 990 Ft (-14%)

Pótfej

Találd meg a számodra ideális fogkefefejet!

Valamennyit fogorvosok bevonásával terveztek, és választékukkal minden szájápolási igényt lefednek. A fogíny védelme érdekében emellett az összes Oral-B fogkefefej lekerekített sörtevégekkel rendelkezik.

Pótfejek

 

Cross-Action

Cross Action

A jobb tisztítás
érdekében.
 

Megnézem

Sensi-Ultrathin

Sensi Ultra-thin

A kíméletes
tisztításért.
 

Megnézem

3D-white

3D White

Fehérebbre polírozza*
a fogakat
 

Megnézem

Floss-Action

FlossAction

Fogselyemszerű
tisztítás**
 

Megnézem

Precesion-clean

Preciosion Clean

A fogankénti
tiszaságért
 

Megnézem

TriZone

TriZone

A mélytisztításért


 

Megnézem

 
 

*a felületi elszíneződések eltávolításával fehérít

**nem helyettesíti a fogselymet