2 070 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Görög szigetek - Lonely Planet

Park Kiadó, 2007ISBN: 9789635307500

Részletes leírás »
2 070 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A görög szigetvilág a lehetőségek gazdag tárházát kínálja azoknak, akik nem csak a strandon szeretnének lustálkodni. A tengerben sorakozó szikrázóan napfényes szigeteket szinte ellepik az antik világ csodái, köztük a világmindenség köldökeként emlegetett delphoi jósda, Délosz megszentelt szigetének ledőlt oszlopcsarnoka, Kréta freskódíszes minószi palotái és Atlantisz maradványai Szantorinin. A görög szigetek a kitűnő közlekedésnek köszönhetően könnyűszerrel körbejárhatók, a szépségeket pedig felsorolni is nehéz: Mükonosz, Délosz és Naxosz szigete felejthetetlen, Szantorini hófehér házai szinte vakítanak, a krétai szamáriai hasadék hátborzongató, Meteora égbenyúló sziklaormokra épült kolostorai pedig lenyűgözőek. A szigeteken nem csak a kultúra, hanem a természetjárás szerelmesei is dőzsölhetnek. Útvonalajánlatok, részletes programjavaslatok Részletes művészettörténeti leírások Gazdag étteremválaszték Különféle kategóriájú szálláshelyek a kempingtől az ötcsillagos luxusszállodáig Gyakorlati tudnivalók, hasznos címek, telefonszámok, menetrendek Részletes, könnyen áttekinthető térképek Az alapszókincset felölelő, praktikus kisszótár
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93463
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!