2 478 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Békés; Konrád; Kornis; Kukorelly; Spiró... - Hogy írunk mi? - Írói önvallomások és műhelytitkok

DFT-Hungária Kft., 2007228 oldalISBN: 9789639691599

Részletes leírás »
2 478 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Tizennégy kortárs alkotó osztja meg saját írói műhelyének kulisszatitkait: Hogyan szerezhetünk az íráshoz kellő élettapasztalatot? Honnan lehet tudni, hogy amit írtunk, az szép és jó? Hogyan küzdjük le az alkotói válságokat? Hogyan nyerjük meg írásunkhoz a szerencse kegyét? Hogyan tiszteljük a szereplőinket? Mi a kritika valódi haszna? Miről árulkodnak a példányszámok? Mi a költő kiállítási értéke? Milyen a média és az író viszonya? Melyek a regényírás forrásai? Mitől lesz az írás életforma? Mi az író felelőssége?
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91757
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!