*P Az oldalon megjelölt Philips Ambilight TV-kre most 30 napos pénzvisszafizetési garanciát érvényesíthetsz. Ha mégsem vagy elégedett a vásárolt termékkel, a visszaküldés előtt regisztrálj ezen a linken:https://ambilightpromocio.hu/

A jelen promócióban csak és kizárólag a Polgári Törvénykönyvben meghatározott fogyasztónak minősülő magánszemélyek vehetnek részt. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének technikai (visszaküldés és bejelentés) menete megegyezik a jogszabály alapján biztosított 14 napos elállási jog technikai menetével. Ennek részleteit itt találod. A vásárlási időszaknak 2020. december 01. napja és 2021. január 31. napja közé kell esnie.

A jelen promócióban részt vesz minden olyan megrendelés, amely a fenti időtartamon belül, de legkésőbb 2021. január 31. napján került leadásra. A 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden vásárlás esetén a megrendelés leadásának napjától, nem pedig a termék átvételétől kezdődik. A 2021. január 31. napján leadott rendelés esetén a az érvényesítés (bejelentés az Extreme Digital irányába) utolsó dátuma 2021. március 02. napja. Ezen dátum után a bejelentésre már nincs lehetőség. A garancia érvényesítéséhez nélkülözhetetlen a termék visszaküldése is, így a résztvevő a termék vételárát a termék visszaérkezését követően kapja meg.

A 30 nap eltelte után a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére nincs lehetőség. Jelen promóció a fogyasztókat megillető 14 napos elállási jogát nem érinti, arra a jogszabályban meghatározott feltételek vonatkoznak. Tájékozódj az Ambilight promóció vissszaküldési lehetőségeiről!

Ne felejts el regisztrálni: https://ambilightpromocio.hu/

További népszerű Philips TV ajánlatok

Az ajánlatok 2019. július 23-28. között érvényesek.