*P Most válaszd a Performance TV és Philips hangprojektor tökéletes kombinációját a Philips termékkínálatából! Válassz a Performance sorozat egyik televíziójából és az élmény fokozása érdekében párosítsd Philips hangprojektorral. A promóció ideje alatti együttes vásárlás esetén akár 90 000 forintos pénzvisszatérítésben részesülhetsz a választott hangprojektor modelljétől függően.

A pénzvisszatérítés folyamata:

1. Vásárolj most együtt egy Philips TV-t és hangprojektort az akcióban szereplő termékek közül 2021.04.01. és 2021.05.31. között úgy, hogy mindkét termék ugyanazon számlán szerepeljen. A pénzvisszatérítés összege a választott hangprojektor modelltől függ.

2. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot a visszatérítési igény rögzítésére a Philips oldalán legkésőbb 2021.06.14 . éjfélig.

3. A visszatérítés összege a regisztrációs űrlapon megadott bankszámlaszámra kerül visszafizetésre. További információkért olvassa el a Promóciós szabályzatot. A promóció csak kiválasztott partnereinknél történő vásárlás esetén érvényes a Promóciós szabályzatban felsorolt termékekre és feltételekkel.

A jelen promócióban csak és kizárólag a Polgári Törvénykönyvben meghatározott fogyasztónak minősülő magánszemélyek vehetnek részt. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének technikai (visszaküldés és bejelentés) menete megegyezik a jogszabály alapján biztosított 14 napos elállási jog technikai menetével. Ennek részleteit itt találod. A vásárlási időszaknak 2021. április 01. és május 31 31. napja közé kell esnie.