*P Válassz a Philips Performance sorozat egyik televíziójából és az élmény fokozása érdekében párosítsd Philips hangprojektorral vagy wifi hangsugárzóval! Ha a promóció ideje alatt vásárolsz együttesen Performance TV-t és hangprojektort és/vagy wifi hangsugárzót, akár 50%-os pénzvisszatérítésben részesülhetsz a választott hangprojektor modelljétől függően.

A pénzvisszatérítés folyamata:

1. Vásárolj most együtt egy Philips TV-t és hangprojektort és/vagy wifi hangsugárzót az akcióban szereplő termékek közül 2021.09.06. és 2021.10.17. között úgy, hogy mindkét termék ugyanazon számlán szerepeljen! A pénzvisszatérítés összege a választott hangprojektor modelltől függ.

2. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot a visszatérítési igény rögzítésére a Philips oldalán a számla keltétől számított 14 napon belül, de legkésőbb 2021.10.31. éjfélig!

3. A visszatérítés összege a regisztrációs űrlapon megadott bankszámlaszámra kerül visszafizetésre. További információkért olvasd el a Promóciós szabályzatot! A promóció csak kiválasztott partnereinknél történő vásárlás esetén érvényes a Promóciós szabályzatban felsorolt termékekre és feltételekkel.

A jelen promócióban csak és kizárólag a Polgári Törvénykönyvben meghatározott fogyasztónak minősülő magánszemélyek vehetnek részt. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének technikai (visszaküldés és bejelentés) menete megegyezik a jogszabály alapján biztosított 14 napos elállási jog technikai menetével. Ennek részleteit itt találod. A vásárlási időszaknak 2021. szeptember 6. és október 17. napja közé kell esnie.