585 900 Ft

Panasonic TH-42PA30 plazma TV
panasonic-th-42pa30-plazma-tv_dcf0efc3.jpg

Panasonic TH-42PA30 plazma TV

850 cd/m2 fényerő
852 x 480 felbontás
Távirányító

Kifutott

585 900 Ft

Részletes leírás

A TH-42PA30 Panasonic plazma televízió a legmodernebb csúcstechnológia és a tökéletes forma egységét mutatja. Ragyogó képek, kristálytiszta hangok, digitális hálózati képességek teszik élménygazdaggá a televíziózást. Ez a modell SD memóriakártyák és PC-kártyák fogadására is képes, ezért a digitális fényképezőgéppel készített felvételek könnyedén megjeleníthetők a képernyőn, akár diavetítés formájában is.
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
2327
Gyártó
PANASONIC
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!