585 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Panasonic TH-42PA30 plazma TV

850 cd/m2 fényerő
852 x 480 felbontás
Távirányító

Nem kapható

585 900 Ft

Részletes leírás

A TH-42PA30 Panasonic plazma televízió a legmodernebb csúcstechnológia és a tökéletes forma egységét mutatja. Ragyogó képek, kristálytiszta hangok, digitális hálózati képességek teszik élménygazdaggá a televíziózást. Ez a modell SD memóriakártyák és PC-kártyák fogadására is képes, ezért a digitális fényképezőgéppel készített felvételek könnyedén megjeleníthetők a képernyőn, akár diavetítés formájában is.
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
2327
Gyártó
PANASONIC
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!