6 390 Ft

Hasonló elérhető termékek

Dörr Digi Line CPL cirkuláris polárszűrő 52mm

CPL polarszűrő
52 mm
Fekete színű

Nem kapható

6 390 Ft

Részletes leírás

Dörr Digi Line CPL cirkuláris polárszűrő 52mm jellemzői 

A polárszűrő szűrő kiiktatja a zavaró fényvisszaverődéseket, gazdag kontrasztot, telített színeket ad a fotóknak. Szabadban, napsütésben készülő fotóknál, tájképeknél nélkülözhetetlen kellék!A Dörr Digi Line CPL szűrők keskeny foglalattal készülnek, hogy nagylátószögű objektíveken (ekv. 24mm = APS-C 18mm-ig) se okozzanak kitakarást a képsarkokban. A szűrők elülső oldali menettel is el vannak látva, így tagosíthatók, azaz további szűrő, vagy más tartozék, illetve a belsőkörmös objektívsapka felhelyezhető.

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
542251
Gyártó
DÖRR
Garancia
1 éves
Méret
52 mm
Típus
cirkuláris polár (CPL)

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!