7 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Hama Cirkulár Polár szűrő 52mm

Kiszûri a visszaverõdõ fényt
Kontrasztosabbá teszi a képeket

Nem kapható

7 990 Ft

Részletes leírás

Hama Cirkulár Polár szûrõ 52mm

A polarizációs szûrõket kontrasztosító hatás jellemzi; alkalmazásukkal a színek mélyebbek lesznek és kiszûrik a légköri párát. Fõ feladatuk ezen kívül a tükrözõdésmentesítés, a téma felületérõl visszavert zavaró fények kiszûrése, tompítása. A hatás mértéke változtatható a szûrõ elforgatásával.

A tárgyakról visszaverődő fénysugarak polarizálttá válnak. Polárszűrőket a célból használunk, hogy segítségükkel meghatározzuk melyik fénysugarak vegyenek részt a képalkotásban. A PL (lineáris) és a PL-CIR (cirkuláris) polárszűrőknek egyforma a hatása, de rendkívül fontos, hogy a fényképezőgépnek megfelelő változatot válasszuk.
A polárszűrők lehetővé teszik, hogy eltüntessük a nemkívánatos tükröződéseket olyan nem-fém felszínekről, mint pl. a víz, üveg, stb. Hatásukra ezenkívül a színek telítettebbé és kontrasztosabbá válnak. Ezt gyakran használják ki ég és fehér felhők kontrasztjának és színtelítettségének fokozására.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
2667
Gyártó
HAMA
Garancia
1 éves
Méret
52 mm
Típus
polár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /17 Értékelés
5 csillag
17
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2008 máj. 13)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Én vettem egyet, bár nem itt. Mindenféleképpen hasznos és simán megéri az árkülönbséget a lineáris és ez között. A kis bütyökkel tudod állítani, hogy mennyi fényt, visszatükröződést szűrjön ki, mennyire legyen kontrasztos a kép. A fotóst megmenti az utólagos kontraszt korrigálástól. Aki megteheti, vegye meg.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2008 jún. 18)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

18 mm-nél már belelóg? Elég szélesnek tűnik a keret.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2008 jún. 23)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Most vásároltam egyet én is. Valaki mondja meg nekem légyszi, hogy a kis bütyök forgatásával hogyan tudom megállapítani, hogy az adott állásba éppen mennyi fényt szűr illetve hogyan befolyásolja a kontrasztot? Köszi.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!