7 990 Ft

Hama Cirkulár Polár szűrő 52mm
hama-cirkular-polar-szo_af1f9d5d.jpg

Hama Cirkulár Polár szűrő 52mm

5 / 17 Értékelés
Ugrás az értékelésekhez
  • Megosztás:

Kiszûri a visszaverõdõ fényt
Kontrasztosabbá teszi a képeket

Kifutott

7 990 Ft

Részletes leírás

Hama Cirkulár Polár szûrõ 52mm

A polarizációs szûrõket kontrasztosító hatás jellemzi; alkalmazásukkal a színek mélyebbek lesznek és kiszûrik a légköri párát. Fõ feladatuk ezen kívül a tükrözõdésmentesítés, a téma felületérõl visszavert zavaró fények kiszûrése, tompítása. A hatás mértéke változtatható a szûrõ elforgatásával.

A tárgyakról visszaverődő fénysugarak polarizálttá válnak. Polárszűrőket a célból használunk, hogy segítségükkel meghatározzuk melyik fénysugarak vegyenek részt a képalkotásban. A PL (lineáris) és a PL-CIR (cirkuláris) polárszűrőknek egyforma a hatása, de rendkívül fontos, hogy a fényképezőgépnek megfelelő változatot válasszuk.
A polárszűrők lehetővé teszik, hogy eltüntessük a nemkívánatos tükröződéseket olyan nem-fém felszínekről, mint pl. a víz, üveg, stb. Hatásukra ezenkívül a színek telítettebbé és kontrasztosabbá válnak. Ezt gyakran használják ki ég és fehér felhők kontrasztjának és színtelítettségének fokozására.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
2667
Gyártó
HAMA
Garancia
1 éves
Méret
52 mm
Típus
polár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 / 17 Értékelés
5 csillag
17
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2008 máj. 13)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Én vettem egyet, bár nem itt. Mindenféleképpen hasznos és simán megéri az árkülönbséget a lineáris és ez között. A kis bütyökkel tudod állítani, hogy mennyi fényt, visszatükröződést szűrjön ki, mennyire legyen kontrasztos a kép. A fotóst megmenti az utólagos kontraszt korrigálástól. Aki megteheti, vegye meg.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2010 júl. 29)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Tegnap vettem egyet, ezért még nincs hatalmas tapasztalatom benne, de szabad szemmel is látható a különbség. Eddig kb. 30%-nyi módosulást vettem észre a fotón - részletgazdagabb lett nem kicsit. D3000-el használtam 18-55 és 55-200-as objokkal.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2009 dec. 17)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Fiúk lányok! Aki tükörreflexes gépet vesz az először tanulja meg, hogy működik, meg mik azok a számok az objektíven feltüntetve. Röhej, hogy van olyan kérdés, hogy jó e erre, meg arra. Rá van írva az obira mekkora a szűrőméret. Ne égessétek már magatokat felesleges kérdésekkel.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!