39 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Hoya Cirkulár Polár HMC Super 77mm szűrő

Forradalmi "hibrid" tervezés, amely kombinálja a két különbözõ szûrõ hatását.

Nem kapható

39 900 Ft

Részletes leírás

Kiszûri az ultraibolya sugarakat, és ezzel megszünteti a szabadtéri felvételek homályosságát, ugyanakkor eltûnteti a fényreflexiókat és a színegyensúly eltolása nélkül növeli a színtelítettséget. Mindössze 5 mm széles foglalatával nélkülözhetetlen eszköze mindazon nagylátószögõ objektívekkel készített tájképeknek és egyéb szabadtéri felvételeknek, ahol a vignettálás elkerülése szükséges. Mérete: 58 mm
Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
4591
Gyártó
HOYA
Garancia
1 éves
Méret
77 mm
Típus
polár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!