8 000 Ft

Hasonló elérhető termékek

Soligor Cirkulár Polár szűrő 58mm

Normál látószögû szûrõ.

Nem kapható

8 000 Ft

Részletes leírás

Soligor normál látószögû szûrõ. Mérete: 58 mm A szûrõ típusa: Circular Polár A polár szûrõ kiszûri az ablaküvegen, víz- vagy krómfelületen polarizált (visszaverõdött) fényt, és a felvételeket kontrasztosabbá teszi.
Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
1453
Gyártó
SOLIGOR
Garancia
1 éves
Méret
58 mm
Típus
polár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 jún. 28)

Soligor Cirkulár Polár szűrő 58mm
Soligor Cirkulár Polár szűrő 58mm

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ja a kép kicsit félrevezetõ, de a polárszûrõnek nincsenek árnyalatai, a képen látható szûrõk közül a 3dik és a 4ik polár, ez elõbbi lineáris, az utóbbi pedig cirkumpoláris szûrõ. Nem sötétítésre való, arra az utolsó ND 4 (neutral, vagyis színsemleges) való, na ennek vannak fokozatai is, aszerint, hogy hány fényértéket szeretnél sötétíteni.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 jún. 5)

Soligor Cirkulár Polár szűrő 58mm
Soligor Cirkulár Polár szűrő 58mm

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nem tudom, miért hittem azt, hogy a képen látható összes szûrõt megkapom, ha ezt rendelem meg, Természetesen nem igy van, de legalább megkérdezték volna, milyen árnyalatot szeretnék. Csak küldtek egyet. Amúgy nem nagy szám, csak keveset érzékelelek a hatásából, lehet, hogy a legsötétebb kellett volna.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!