8 000 Ft

Hasonló elérhető termékek

Soligor Cirkulár Polár szűrő 58mm

Normál látószögû szûrõ.

Nem kapható

8 000 Ft

Részletes leírás

Soligor normál látószögû szûrõ. Mérete: 58 mm A szûrõ típusa: Circular Polár A polár szûrõ kiszûri az ablaküvegen, víz- vagy krómfelületen polarizált (visszaverõdött) fényt, és a felvételeket kontrasztosabbá teszi.
Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
1453
Gyártó
SOLIGOR
Garancia
1 éves
Méret
58 mm
Típus
polár

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /2 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 jún. 5)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nem tudom, miért hittem azt, hogy a képen látható összes szûrõt megkapom, ha ezt rendelem meg, Természetesen nem igy van, de legalább megkérdezték volna, milyen árnyalatot szeretnék. Csak küldtek egyet. Amúgy nem nagy szám, csak keveset érzékelelek a hatásából, lehet, hogy a legsötétebb kellett volna.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 jún. 28)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ja a kép kicsit félrevezetõ, de a polárszûrõnek nincsenek árnyalatai, a képen látható szûrõk közül a 3dik és a 4ik polár, ez elõbbi lineáris, az utóbbi pedig cirkumpoláris szûrõ. Nem sötétítésre való, arra az utolsó ND 4 (neutral, vagyis színsemleges) való, na ennek vannak fokozatai is, aszerint, hogy hány fényértéket szeretnél sötétíteni.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!