12 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Polaroid szűrőszett (UV, CPL, ND8) + 4 db-os szűrőtok 72 mm

Méret: 72 mm
UV, cirkuláris és FLD szűrőkészlet
Szűrőtartó táskával

Részletes leírás »
12 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Polaroid szűrőszett (UV, CPL, ND8) + 4 db-os szűrőtok 72 mm adatai:

Egy ötletes Polaroid szűrőszett, mely a nélkülözhetetlen UV és cirkuláris polárszűrő mellett tartalmaz egy FLD szűrőt is, és mindezekhez egy ízléses szűrőtartó táska is jár tartozékként.


Az UV szűrő a filmek UV érzékenysége folytán jelentkező kékes színeltolódást javítja. Digitális gépeknél ez a jelenség csak extrém körülmények között (magashegységekben, erős napsütésben), egészen enyhén jelentkezik, mivel a szenzorok az UV sugárzásra nem érzékenyek. Az UV szűrők fő feladatává az objektív frontlencséjének védelme vált, megóvva azt a szennyeződésektől és a sérülésektől.


A cirkuláris polárszűrő (CPL) a kép készítésénél felesleges, sőt, zavaró hatású fénysugarakat zárja ki. A szűrő frontrészét elforgatva jól láthatóan ellenőrizhetjük a megfelelő beállítást. A polárszűrő használatával kontrasztosabb, színtelítettebb képeket készíthetünk napfényben. Tájképeknél egyenesen nélkülözhetetlen! Segítségével megszüntethetők továbbá a csillogások (vízfelület, kirakat, stb.), így mögé látunk a tükröződő felületeknek.


Az ND szűrő segítségével az objektívbe jutó fény mennyiségét tudjuk csökkenteni. Leggyakrabban mozgások elmosására (pl. vízfelület, járművek) használják. A szettben ND8 szűrőt találunk, melynek használatával 3 Fé veszteséggel kell számolni, azaz ugyanolyan érzékenység és hasonló rekeszérték melett 8x hosszabb záridőt alkalmazhatunk.

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
515474
Gyártó
POLAROID
Garancia
1 éves
Méret
72 mm
Típus
készlet (UV, CPL, FLD)

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!