2 200 Ft

Hasonló elérhető termékek

Keserű János - Parasztsorsfordítók között

Napvilág Kiadó, 2007258 oldalISBN: 9639697126

Részletes leírás »
2 200 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

"A szerző sorsa szorosan összefonódott az elmúlt 60 év agrártörténetével és az agrárpolitika nagy fordulataival. Volt földosztó miniszteri biztos 1945-ben; részt vett a mezőgazdaság szocialista nagyüzemi átalakításában; a nagyüzemi útra tért mezőgazdaság modernizálásának és kimagasló sikerei előkészítésének, megvalósításának munkálataiban; megérte, és mélységesen elítéli a rendszerváltás címén a mezőgazdaságban végrehajtott rombolást, a versenyképesség alapjainak szétzúzását. Meggyőződése, hogy lett volna más út az áttérésre, jobb, eredményesebb és kevesebb kárral járó, mint amilyen bekövetkezett. Most visszanéz, tanulságokat összegez. A kötet sajátos emlékirat. Bár a szerzőnek sem volt rögmentes az életútja, inkább kegyeltje lett a sorsnak és nem üldözöttje. Élettörténete személyes adalék a korabeli agrárpolitika történetéhez is. Nem az egész 1945 utáni agrárpolitikát mutatja be, csupán azt a részét, amelyet személyes tapasztalataival hitelesíteni tud. A szerző meggyőződése, hogy számvetésének sok az üzenete a jelen és a jövő számára is, vitája a mezőgazdasággal kapcsolatos ma divatos nézetekkel mindenki számára tanulsággal szolgál."
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91243
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!