80 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Manfrotto 055MF3 Magnézium állvány

Profeszionális magnézium állvány
7kg terhelhetőség
A lábak akár 90º-ban is kihajthatók

Nem kapható

80 400 Ft

Részletes leírás


Manfrotto 055MF3 Magnézium állvány

Karbon szálas magnéziumból készült professzionális állvány, melyet szabadtéri munkára terveztek. Felépítése megegyezik a 055PRO-val.
Profi fotósok számára is ideális állvány. Jól használható kis és középformátumú digitális vagy analóg fényképezõgépekhez. Az állvány középoszlopa könnyûszerrel állítható vízszintes, illetve függõleges pozícióba. Beépített vízmértékével egyszerûen ellenõrizhetõ és korrigálható az állvány dõlése. A kézzel tömött heveder, a tripod szállítására szolgál, de akasztóként is funkcionálhat, melyre súlyokat helyezhetünk, fokozva az állvány stabilitását.
Különleges helyzetekre ajánlott megoldás, hogy a lábak akár 90º-ban is kihajthatók. Összecsukott állapotban 64cm, önsúlya 2,0kg. Maximális terhelhetõsége 7kg és fej nélkül 169cm magasra húzható fel. Ideális hozzá a 804RC2 fej, szükség esetén a 127/127VS dolly-ra tehetõ. Fekete és ezüstszínben is kapható. A 458HL hordszíj megkönnyíti az állvány kézi szállítását.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
2838
Gyártó
MANFROTTO
Garancia
2 éves
Anyag
carbon fiber + magnézium
Terhelhetõség
7 kg
Vízmérték
-
Fej állvány
nincs
Állíthatóság
teleszkópos
Min. magasság
11 cm
Max. magasság
169 cm
Középoszlop magasság
34 cm
Szállítási méret
64 cm
Súly
2 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!