22 400 Ft

Manfrotto 718SHB állvány
manfrotto-718shb-allvany_b43fcb75.jpg

Manfrotto 718SHB állvány

3D fejjel
Cserelappal
Tartozék hordtáska

Kifutott

22 400 Ft

Részletes leírás

A legkisebb, 3 dimenziós, egykaros fejjel egybeépített állvány, kompakt, vagy könnyû tükörreflexes fényképezõgépekhez. Cserelappal rendelkezik, a kényelmes csatlakoztatás érdekében. Tartozék egy hordtáska. Összecsukott állapotban 40cm, négy részben 123cm magasra húzható ki. Alig több mint, 1kg és 2,5kg-ig terhelhetõ. Az állványra szerelt 3D fej mozgatását egy kar segíti elõ, a kamera gyors fel és levételét a cserelap biztosítja.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
1264
Gyártó
MANFROTTO
Garancia
2 éves
Anyag
könnyűfém, műanyag
Terhelhetõség
2.5 kg
Vízmérték
nincs
Fej állvány
-
Állíthatóság
teleszkópos
Min. magasság
39.6 cm
Max. magasság
123.2 cm
Középoszlop magasság
20 cm
Szállítási méret
40.5 cm
Súly
1.2 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!