3 290 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Harald Störrle - UML2 - Unified Modeling Language

Panem Könyvkiadó, 2007312 oldalISBN: 9789635454655

Részletes leírás »
3 290 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az UML ma a szoftvertervezés (angolul: Software Engineering) lingua franca-ja, és ezáltal a szoftverfejlesztők közötti kommunikáció alapja. Az UML-t ma az akadémiai informatikában éppúgy, mint az információ- és kommunikációiparban általában (többé-kevésbé) ismertnek tételezik fel. A kritikák ellenére senki sem vonja kétségbe az UML szükségességét a tervezésnél és a szoftverek dokumentációjánál, csupán az a kérdés, vajon maga a programozás is jobban elvégezhető-e UML-lel a jövőben. A 2.0 verzióval az UML óriási lépést haladt előre, és ez a tankönyv az új változatot mutatja be. A könyv az UML nyelvre szorítkozik nem pótolhat egy általános bevezetést a módszertanokba vagy az objektumorientáltságba, elsősorban a jelölésekkel, azaz a nyelvtannal foglalkozik. Az UML használatát (a gyakorlatot illetve módszertant) és az egyes konstrukciók jelentését (szemantika) csak közvetve érinti.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92922
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!