164 990 Ft 209 990 Ft (21%)

BenQ MX731 XGA projektor

Raktáron

Raktáron

Garancia: 3 év - Gyári garancia
Felbontás: XGA (1024 x 768)
Fényerő: 4000 ANSI lumen
Kontraszt arány: 20000:1

Extra évek Részletes leírás »
Óvd készüléked – Extra Garancia
164 990 Ft 209 990 Ft (21%)

Azonnal átvehető
Budapest, Ezred utca SzaküzletRészletek

 • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 890 Ft 2 - 3 munkanapon belül Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft 2 - 3 munkanapon belül Részletek
 • Expressz kiszállítással Következő munkanap 12 óráig Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

BenQ MX731 XGA projektor jellemzői:

BenQ MX731 XGA
                                      

BenQ MX731 üzleti projektor, WXGA felbontással és hálózati csatlakoztatással

 • 4000 ANSI lumen fényáram
 • 1024 x 768 képpont XGA felbontás
 • USB kártyaolvasó a számítógép nélkül is megtartható és a hálózatba kapcsolt prezentációkért
 

 

BenQ MX731

Kiváló képminőség
                                              

Élénk képmegjelenítés a megfelelően megvilágított, közepes méretű tárgyalókban

A BenQ MX731 WXGA projektor 4000 lumen fényárama a nagyobb alapterületű tárgyalók akár 40 fős közönsége előtt is tökéletesen megvilágított prezentációkat tesz lehetővé, elősegítve a résztvevők hatékony együttműködését és jegyzetelését. A nagy fényerőnek köszönhetően kiemelkedőbb képminőség nyújtható, még a hallgatóság legtávolabb helyet foglaló tagjai számára is egyértelműen leolvashatók a megjelenített diák, a képek és a videók élénkebb színekben jelennek meg, a szövegek és a finomabb részletek pedig kristálytisztán kivehetők.

BenQ MX731

BenQ MX731 üzleti projektor

BenQ MX731

Hagyományos projektor

Nagy kontraszt az éles szövegmegjelenítésért

Az iparág legkedvezőbb kontrasztját és képpont-kitöltési tényezőjét nyújtó BenQ projektorok kimagaslóan valósághű megjelenítését kölcsönöznek a feketeárnyalatok számára, a karaktereket, grafikonokat és táblázatokat pedig a kiváló olvashatóság érdekében kristálytisztán jelenítik meg. A kiemelkedő kitöltési tényező egyrészt megnöveli a fekete, fehér és színes árnyalatok színtisztaságát, másrészről mérsékli a szemfáradtságot, hogy az előadó és közönsége kizárólag a bemutatandó tartalomra összpontosíthasson.

BenQ MX731

 

BenQ MX731

 

BenQ MX731

 

 

 

USB kártyaolvasó a számítógép nélkül is megtartható prezentációkért

A számos, többek között JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel és PowerPoint fájlformátumokat támogató MX731 A típusú USB csatlakozójának köszönhetően a prezentációt tartó felhasználóknak nem szükséges laptopot használniuk a képek vagy dokumentumok kivetítéséhez.

QCast alkalmazáson keresztüli hálózati prezentációk

A QCast alkalmazással párosítható MX731 projektorral a számítógépen vagy okoseszközökön tárolt tartalmak is megjeleníthetők. A QCast alkalmazással a felhasználók a számítógépeken vagy okoseszközökön tárolt számos különböző formátumot, többek között képeket, PowerPoint, Word, Excel és PDF fájlokat kivetíthetnek. Ezenkívül a QCast alkalmazást egyéb hasznos funkciókkal is ellátták, hogy hatékonyabbá és kényelmesebbé varázsolja az értekezleteket.

*Az M73 sorozatú projektoroknál párosítani kell egymással a QCast szoftvert és a külön megvásárolható, vezeték nélküli, WDRT8192 típusú adaptert.

 

BenQ MX731

Olvassa be az iOS, illetve Android operációs rendszerekhez kifejlesztett QCast alkalmazás letöltéséhez

Egyszerűen megtartható vezeték nélküli prezentációk a külön megvásárolható WDRT8192 adapter segítségével

A Wi-Fi-képes MX731 projektorral kényelmesen, vezeték nélküli módon vetítheti ki a számítógépen vagy mobileszközön tárolt tartalmakat a QCast alkalmazáson keresztül. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy egy vezeték nélküli USB-adaptert* csatlakoztat a projektor hátlapján található, „WIRELESS DONGLE” elnevezésű porthoz.

*Az USB-aljzattal ellátott, vezeték nélküli WDRT8192 adapter külön megvásárolható kiegészítő

BenQ MX731

 

BenQ MX731

 

Megosztható képernyő és hatékony lebonyolítható értekezletek

Az MX731 projektorral akár négy különböző számítógépen vagy okoseszközön tárolt tartalmakat is kivetíthet a QCast alkalmazáson keresztül, így hatékonyabban oszthatja meg kreatív elképzeléseit. A különösen felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező QCast alkalmazás más prezentációk vezeték nélküli elérését és a megjelenítési pozíciók kijelölését is lehetővé teszi, gördülékennyé és hatékonnyá varázsolva ezzel az értekezletek lebonyolítását.

QCast alkalmazáson keresztüli, valós idejű internetkapcsolat

Az internetes tartalmakat a vezeték nélküli prezentációk közben csak nehézkesen elérő, hagyományos hálózati projektorokkal ellentétben a QCast alkalmazás az átfogó internetes konfigurációkon keresztül rugalmas internetkapcsolatot kínál az MX731 felhasználói számára. A prezentációkat tartó felhasználók bármikor megkereshetik és megoszthatják az interneten elérhető szükséges információkat.

Számítógépen vagy mobileszközön tárolt tartalmak vezeték nélküli bemutatása

A felhasználók számára többféle vezeték nélküli kivetítési lehetőséget kínáló QCast alkalmazás a számítógépes tartalmak tükrözésén kívül a megosztandó információk kiterjesztett megjelenítését is lehetővé teszi. Az MX731 az okoseszközök számára statikus fotók és dokumentumok, többek között PowerPoint, Word, Excel és PDF fájlok vezeték nélküli megjelenítését is lehetővé teszi. Az Android 5.0 vagy annál frissebb operációs rendszert futtató készülékek felhasználói tükrözés útján az okoseszközökön tárolt tartalmakat is kivetíthetik.

 

Hasznos távvezérlési funkció

Az egyszerűen leolvasható gombokkal kényelmes távvezérlési funkciót kínáló QCast alkalmazással az olyan esetekben sem okoz gondot a projektor kezelése, ha azt a mennyezetre szerelték fel, vagy ha a távvezérlő éppen nincs kéznél.

 

Egyszerűen elvégezhető beállítások a páratlan rugalmasság jegyében
                                              

2D-s trapéztorzítás-korrekció a vetítési szög hatékony kiegyenlítéséhez

A 2D-s trapéztorzítás-korrekció a kivetített kép függőleges és vízszintes beállításával egyenlíti ki a trapézhatás okozta torzítást, ha a projektort ferdén, vagy a középvonaltól távolabb helyezték el, így nagyszerűen korrigálja a vetítési szöggel, illetve pozícióval kapcsolatos kedvezőtlen hatásokat. A projektor bárhová helyezhető egy u-alakú asztalon, így a megfelelő vizuális élményhez nem szükséges átrendeznie a tárgyalót, vagy áthelyeznie a projektort.

BenQ MX731

 

A Sarokillesztési funkcióval bármilyen felületen optimális megjelenítés érhető el

A Sarokillesztési funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz. Egyenetlen belső tagolású, illetve korlátozott vetítési felülettel rendelkező helyiségben történő vetítéskor a Sarokillesztési funkció a kiváló megjelenítés érdekében korrigálja a képméreteket.

BenQ MX731

 

Átfogó LAN vezérlési kompatibilitás

A széles körben elterjedt projektorvezérlő rendszerekkel, mint például a Crestron, AMX, PJ-Link és Extron Control IP Link* típusokkal kompatibilis BenQ üzleti projektorok LAN-kapcsolaton keresztüli hálózati vezérlése egyszerűvé teszi a helyi hálózatokba irányuló integrációt. Az RS-232 támogatása a megbízható, akár 15 méteres távolságban elvégzendő, LAN nélküli telepítést is lehetővé teszi.

* Az Extron által kifejlesztett IP Link illesztőprogram lehetővé teszi az eszközök felügyeletét és vezérlését, MediaLink vezérlő, IP Link Ethernet vezérlőfelület vagy egyéb IP Link-képes eszköz telepítése esetén pedig a LAN hálózatokon keresztüli kapcsolatot is támogatja.

BenQ MX731

 

BenQ MDA szoftver több projektor egyidejű vezérléséért

A BenQ Multiple Display Administrator (MDA) elnevezésű szoftvere több projektor hatékony és központosított kezelését is lehetővé teszi, a közterületeken végrehajtandó automatizált nyitási és zárási eljárásokat, a távvezérelt be- és kikapcsolást, valamint az intézményeknél és vállalatoknál szükséges ütemezéseket is ideértve.

BenQ MX731

 

Internetböngészőn keresztüli projektorvezérlés

Az MX731 egyszerűen elvégezhető beállításainak köszönhetően az informatikusok kényelmesen, internetböngészőn keresztül kezelhetik a különböző projektorokat, az érintett tárgyaló személyes felkeresése nélkül, amivel jelentős mértékű időt és energiát takaríthatnak meg.

 

Energiatakarékos és környezetbarát optimalizálás

A BenQ Eco Cycle rendszerrel jelentős mértékű elektromos energia megtakarítható, mivel lecsökkenti a be- és kikapcsolással kapcsolatos várakozási időt az értekezletek előtt, illetve után, és az alacsonyabb üzembentartói költségek érdekében minimális szintűre mérsékli a karbantartási igényt.

Készenléti állapotban a BenQ üzleti projektorok mindössze 0,5 W energiát fogyasztanak, így maximális mértékű energia takarítható meg az olyan esetekben, amikor éppen nem használják az előzőleg már csatlakoztatott készüléket.

BenQ MX731

 

SmartEco™

A: SmartEco™ üzemmód: A SmartEco™ mód kielemzi a bemeneti tartalmakat, hogy meghatározza az optimális szín- és kontrasztteljesítményhez szükséges fényerőt, így akár 70%-kal csökkenthető a lámpaterhelés, miközben a képminőség ugyanolyan kimagasló marad.

Eco Blank

B: Eco Blank üzemmód: Ha a projektor nem észlel forrástartalmat, az Eco Blank mód 3 perc tétlenség után automatikusan aktiválódik, kiküszöbölve ezzel az esetleges zavarokat és a szükségtelen energiafogyasztást.

Automatikus kikapcsolás

C: Automatikus kikapcsolás: A BenQ üzleti projektorok 20 perc tétlenséget követően automatikusan kikapcsolnak, hogy energiát takarítsanak meg, az előadók pedig biztosak lehessenek benne, hogy nem hagyták bekapcsolva a készüléket.

Hasznos tanácsok: Közvetlenül a távvezérlővel aktiválható Eco Blank és SmartEco mód.

 

BenQ MX731

 

 

Lámpakímélő üzemmód

A kevesebb lámpacsere és az alacsonyabb szintű karbantartási igény jelentősen lecsökkenti az üzembentartói költségeket. A LampSave mód a tartalomnak megfelelően, dinamikus módon állítja be a lámpa teljesítményét, hogy a Normál üzemmódhoz képest akár 50%-kal meghosszabbítsa a projektorlámpa élettartamát.

Műszaki adatok

Megjelenítés

 • Vetítőrendszer: DLP
 • Felbontás: XGA (1024 x 768)
 • Támogatott felbontások: VGA (640 x 480) - WUXGA_RB (1920 x 1200)
 • Fényáram (ANSI lumen): 4,000 ANSI Lumens
 • Kontrasztarány (FOFO): 20,000:1
 • Színmegjelenítés: 1.07 milliárd
 • Natív képarány: 4:3 (5-féle képarány választható)
 • Fényforrás: Lámpa
 • Fényforrás teljesítménye: 240 W

 • Fényforrás élettartama:

- Normál üzemmód: 4000 óra
- Energiatakarékos üzemmód: 8000 óra
- SmartEco üzemmód: 8000 óra
- LampSave üzemmód: 15000 óra

Optikai jellemzők

 • Vetítési arány: 1.51~1.97
 • Zoom arány: 1.3x
 • Objektív: F=2,59~2,87, f=16,88~21,88
 • Vetítési eltolás: 107.5%±2.5% (Full-Height)
 • Trapéztorzítás-korrekció: 2D trapéztorzítás-korrekció, függőleges ±30 fok, vízszintes ±20 fok, automatikus függőleges trapéztorzítás-korrekció

 • Vetített kép mérete (átlósan): 60"~180" ‎

 • Képméret: 30"~300"

 • Vízszintes letapogatási frekvencia: 15K ~ 102KHz
 • Függőleges letapogatási frekvencia: 23 ~ 120Hz

Hangrendszer

 • Hangszóró: 10 W x 1

Csatolófelület

 • 1 db Számítógép (D-Sub)
 • 1 db Monitorkimenet (15-tűs D-Sub)
 • 2 db HDMI (1.4a one shared w/ MHL)
 • 2 db A típusú USB (egy a vezeték nélküli adapter, egy pedig az USB kártyaolvasó számára; tápellátás: 5 V,1 A)
 • 1 db Mini B típusú USB (letöltés, görgetés fel-, illetve lefelé)
 • 1 db Audióbemenet (3,5 mm-es mini csatlakozó)
 • 1 db Audiókimenet (3,5 mm-es mini csatlakozó)
 • 1 db LAN (RJ45)
 • 1 db RS232 (9-tűs DB)
 • 2 db  Infravörös vevőegység (elülső/felső)
 • 1 db Biztonsági kábelzár

Kompatibilitás

 • HDTV kompatibilitás: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p ‎
 • Videókompatibilitás: NTSC, PAL, SECAM ‎

Környezet

 • Tápellátás: AC 100 to 240 V, 50/60 Hz
 • Jellemző energiafogyasztás: 320 W (Normál üzemmód)
 • Készenléti energiafogyasztás: <0,5 W‎
 • Hálózati készenléti energiafogyasztás: <2 W
 • Zajszint (jellemző/energiatakarékos üzemmód): 33/29 dBA (Normál/energiatakarékos üzemmód)
 • Üzemi hőmérséklet: 0 ~ 40°C

Méretek és tömeg

 • Méretek (Sz x Ma x Mé): 296 x 120x 221 mm
 • Nettó tömeg (kg): 2.5 kg 

Tartozékok (az alapfelszereltség részei)

 • Kartondoboz: Barna színű kartondoboz
 • Távvezérlő elemmel: x 1 (RCE013)
 • Tápkábel (térségenként eltérő): 1 db (1,8 méteres)
 • Használati útmutatót tartalmazó CD lemez: 1 db (24 nyelvű)
 • Gyors üzembe helyezési útmutató: 1 db (18 nyelvű)
 • Garanciajegy (térségenként eltérő): x 1
 • VGA (15-tűs D-Sub) kábel: 1 db (1,5 méteres)
 • Objektívsapka: x 1 
Teljes leírás

Specifikációk

Projektor
Cikkszám
674194
Gyártó
BENQ
Garancia
3 éves
Technológia
DLP
Fényerõ
4000 ANSI lumen
Kontrasztarány
20000:1
Valós felbontás
XGA
Maximális felbontás
WUXGA
Támogatott számítógépes felbontás
XGA, VGA, WUXGA
Színmélység
1.07 milliárd
Zajszint
33/29 dB
Kialakítás
Képarány
16:10
Hangkimenet
1 x 10 W
Méret
296 x 120x 221 mm
Súly
2,5 kg
Általános
Trapézkorrekció
van
Vízszintes frekvencia
15 - 102 kHz
Függõleges frekvencia
23 - 120 kHz
Video szabvány
SECAM, NTSC, PAL
Képátló
60" - 180"
Csatlakozás
Video bemenet
VGA, HDMI
Csatlakozók - bemenet
RS232, HDMI, audio, VGA, USB, LAN
Csatlakozók - kimenet
audio, USB, VGA
Lámpa
Lámpa teljesítmény
240 W
Lámpa élettartam
4 000 óra, 8 000 óra, 15 000 óra
Optika
Optikai zoom
1,3x
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • BenQ MX731 XGA projektor BenQ MX731 XGA projektor
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!