409 990 Ft 414 990 Ft (1%)
Szaküzlet információk!

Üzleteink 2021. április 7-től újra a megszokott nyitva tartással és szolgáltatásokkal várnak! Részletekért kattints ide!

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Hasonló elérhető termékek

BenQ W1700 Cinema 4K UHD projektor

3840 x 2160 4K UHD felbontás
2200 fényerő (ANSI lumen)
10000:1 kontraszt arány

Extra évek Részletes leírás »
409 990 Ft 414 990 Ft (1%)

Elfogyott

Részletes leírás

BenQ W1700 Cinema 4K UHD projektor adatai

4K HDR az óriási mozi élményért

A BenQ W1700 4K HDR CineHome CinematicColor™ technológiájú házimozi projektor kiterjeszti a nagyképernyős szórakozást a nappalira. Gyűjtse össze barátait és családját a lenyűgöző 4K HDR video megjelenítés elé és élvezzék az autentikus digitális mozi élményt és a kiváló hangminőséget.

BenQ Projektor

Főbb jellemzők

  • 4K UHD 8,3M képpontos felbontás
  • Hiper-realisztikus képminőség, projektorra optimalizált HDR-rel
  • BenQ CinematicColor™ technológia a lenyűgöző színekért
  • >96% Rec.709 optimalizált RGBRGB színkerékkel
  • Automatikus függőleges trapézkorrekció

4K HDR az óriási mozi élményért

A BenQ W1700 4K HDR CineHome CinematicColor™ technológiájú házimozi projektor kiterjeszti a nagyképernyős szórakozást a nappalira. Gyűjtse össze barátait és családját a lenyűgöző 4K HDR video megjelenítés elé és élvezzék az autentikus digitális mozi élményt és a kiváló hangminőséget.

Mozi-szerű képminőség. 4K UHD 8,3 millió képpont pontossága

A W1700 projektor 8,3 millió - vagyis 3840x2160 - képpontból álló, 4K UHD teljesítményét egy forradalmian új, 0,47 hüvelykes DMD DLP technológia állítja elő, így a projektor kecses és kompakt formája kényelmes otthoni használatot biztosít. A Full HD 1080p felbontásnál négyszer nagyobb 4K UHD felbontás csökkenti a képpont elmosódást és elképesztően tiszta, éles részleteket közvetít.

BenQ Projektor

Pontos szín- és képegység

A W1700 DMD DLP technológiájú fénymotorja mellőzi a több panelból álló fénymotorok egymáshoz történő igazítását, így kifogástalan képintegritást és színpontosságot állíthat elő. A W1700 olyan borotvaéles képeket és pontos színeket hoz létre, amelyek - a tökéletes tisztaság érdekében - nem tartalmaznak olyan jelenségeket, mint az elmosódás, az árnyékolás és az interferencia.

Hibátlan optika a nagyszerű képminőségért

A BenQ 4K optikai rendszere csak a legkiválóbb üveget használja, hogy kiváló fényeloszlást és valósághű megjelenítést állíthasson elő. A szabadalmaztatott alacsony torzítású lencsetagok bevonata minimalizálja a kromatikus aberrációt, amellyel Ön ragyogó minőségben élvezheti kedvenc 4K UHD taralmát.

BenQ Projektor

Hiper-realisztikus HDR képminőség

A W1700, a BenQ exkluzív, HDR10 támogatottságú, automatikus HDR színvisszaadása és a házimozira optimalizált technológiája széles dinamika-tartományt, nagyobb fényerőt, kontraszt arányt és képoptimalizálást nyújt, és egyetlen lépésben hozza ki a 4K videotartalomból a legtöbb részletet a kimagasló mozi élményhez.

BenQ Projektor

Automatikus HDR a természetes és valósághű színek visszaadásáért

A BenQ automatikus, természetes színekre hangolt HDR technológiája, ellentétben más projektorokkal - ahol a torz színhőmérséklet és a túltelített zöldek és vörösek a jellemzőek - lélegzetelállító, automatikus, a természet színeinek visszaadására hangolt 4K HDR megjelenítést garantál.

Házimozira optimalizált HDR teljesítmény megtartja a sötét területek részletességét

Míg más HDR projektorok elveszíthetik a képrészleteket és tökéletlen szürkeárnyalatokat jeleníthetnek meg, addig a BenQ házimozira optimalizált HDR technológiájával tökéletesen kiegyensúlyozza a színtelítettséget és a gazdag színskálát, miközben megtartja a sötét területek részletességét.

BenQ CinematicColor™ technológia. Csak a valódi színek közvetítenek érzéseket

Az eredeti kép minőségének megőrzésével csak igazi színek közvetíthetnek bánatot, örömöt, romantikát és izgalmat. A BenQ házimozi projektorai megtestesítik elkötelezettségünket, amely szerint: “Valódi színeket közvetítünk és a legmélyebb érzelmeket hagyjuk felszabadulni a nézőkben.” Kettős - THX és ISF - minősítéssel rendelkező mérnökök vezetik a CinematicColor™ technológiai csapatot, hogy a Rec.709 HDTV sztenderd színlefedettségét tökéletes színegység kövesse.

Autentikus Rec.709 színpontosság

A Rec. 709 egy nemzetközi HDTV sztenderd, amely garancia a valósághű, moziszerű színek visszaadására, úgy, ahogyan azokat a filmrendező megálmodta. Az RGBRGB színkerékkel a W1700 több, mint 96%-ban lefedi a Rec.709 autentikus színpontosságát, Delta E teljesítménye pedig kevesebb, mint három, így újrahangolt finomsággal adja vissza a filmek részleteit.

Páratlan audiovizuális élmény

CinemaMaster Video+ a fenséges jelenetekhez

A CinemaMaster™ Video+ technológia bármely nappalit világszínvonalú mozi teremmé alakít, így még a kritikus filmrajongók is le lesznek nyűgözve.

Képpont tökéletesítés

A képpont tökéletesítő technológia a megjelenő mozgások alapján érzékeli a színváltozásokat és kiemeli az előteret a háttérből éles, pontos, valamint textúrált formában.

Szín tökéletesítés

A szín tökéletesítő technológia a feldolgozás során teljes szín elemzést végez, amellyel finoman megjelenített, árnyalatokban gazdag és élő szín pigmenteket jelenít meg.

Testszín

A testszín funkcióval a projektor megvédi a megjelenítendő bőrszíneket az elszíneződéstől, amelyet a projektor fénykévéje okozhat, és a maga csodálatos árnyalataiban jeleníti meg azt.

CinemaMaster Audio+ 2 a kimagasló hangzásért

A BenQ CinemaMaster Audio+ 2 az exkluzív EQ algoritmusokat kombinálja a tiszta sztereofonikus tisztasággal és néhány egzotikus anyaggal, mint pl. magnézium és rubídium ötvözetekkel, hogy tiszta hangot, finom részleteket és érzéki, hollywoodi stúdióminőséget közvetítsen torzítás vagy zaj nélkül.

 

BenQ Projektor

Tökéletes hang üzemmódok bármilyen alkalomra

Az egyénileg beállítható hang üzemmódok úgy hangolják az audió jellemzőket, hogy ideális audiovizuális élményt nyújtsanak bármilyen szórakoztatáshoz, éppen úgy, mintha ott lenne egy koncerten.

Mozi üzemmód

Lenyűgöző mély hangok és magas frekvenciájú teljesítmény a valódi mozi élményért.

Játék üzemmód

Erőteljes mély hangok és csilingelő magasak a szívverést fokozó intenzív játékélményért.

BenQ Projektor

Zene üzemmód

Finoman kiegyensúlyozott teljesítmény a zene és a koncertek magával ragadó élményének visszaadásához.
Sport üzemmód

Kiemelt középhangokkal és kórussal beugorhat egy sport mérkőzésre anélkül, hogy elszalasztana egyetlen mondatot is a bemondótól.

Felhasználói üzemmód

Az EQ algoritmussal egyénileg testre szabható a hanghatás, így maximalizálható a mély és magas hangokban gazdag, lenyűgöző szórakoztatás.

BenQ Projektor

Egyszerű és kényelmes élet-forma

A W1700 könnyed kialakítása, kecses, kompakt formája csodálatosan esztétikus, valamint az intuitív funkcionalitás és a környezetbarát forma még vonzóbbá teszi. A W1700 elegáns kiegészítője lehet nappalijának, ahol kényelmesen és egyszerűen merülhet le családjával és barátaival a filmek világába.

BenQ Projektor

Környezetbarát forma intelligens energiagazdálkodással és hosszú lámpa élettartammal

Egy zseniális megoldásnak köszönhetően növelheti a látvány élményét, miközben pénzt takaríthat meg: a SmartEco™ technológia automatikusan, a bemeneti tartalomnak megfelelően változtatja a lámpa fényerejét, így növeli a feketék intenzitását és a kép kontrasztját. A lámpakímélő üzemmóddal a projektor tovább növeli a lámpa élettartamát, akár 15.000 órára és minimalizálja a lámpacserék számát, valamint a teljes birtoklási költséget.

Automatikus trapéztorzítás-javítás, tökéletes elhelyezés és könnyű telepítés

A trapéztorzítás ellensúlyozására, amelyet a projektor nem középvonali elhelyezése eredményez, a függőleges trapéztorzítás javítással a kép oldalai professzionálisan párhuzamossá tehetők. A trapéztorzítás javítás egyszerűvé teszi a tökéletes kép beállítását, bármilyen környezetről legyen is szó.

1.2x zoom a nagyméretű képért

A nagyátfogású zoom - a rendelkezésre álló helynek megfelelően- maximalizálja a vetített kép méretét és a szórakoztatást, így nincs szükség bonyolult telepítésre.

*A megfelelő távolságba helyezett BenQ projektor maximalizálja az élvezetet. Ehhez gépelje be az adatokat “Vetítési távolság kalkulátorba”, hogy a legjobb élményben lehessen része.

BenQ az elsőszámú DLP projektor márka

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Hosszan tartó tökéletes képminőség

A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.

Borotva-éles, tiszta és finom részletek

A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

BenQ Projektor

 

Teljes leírás

Specifikációk

Projektor
Cikkszám
544969
Gyártó
BENQ
Garancia
3 éves
Technológia
DLP
Fényerõ
2200 ANSI lumen
Kontrasztarány
10000:1
Valós felbontás
3840 x 2160
Maximális felbontás
2160p
Támogatott számítógépes felbontás
VGA, UHD
Színmélység
1.07 milliárd
Zajszint
33/29 dB
Kialakítás
Képarány
16:9
Hangkimenet
5 W
Méret
353 x 135 x 272 mm
Súly
4,2 kg
Általános
Trapézkorrekció
Automatikus trapézkorrekció,
Vízszintes frekvencia
15 - 102 kHz
Függõleges frekvencia
23 - 120 k kHz
Video szabvány
1080p, 1080i, 576p, 480p, 576i, 480i, 2160p
Képátló
60" - 300"
Tartozékok, szoftverek
felhasználói kézikönyv (CD-ROM), objektívsapka, távirányító, akkumulátor, tápkábel, gyors indítási útmutató
Csatlakozás
Video bemenet
USB, HDMI, D-SUB
Csatlakozók - bemenet
D-Sub15, USB, IR vevő, RS232, HDMI, mini Jack
Csatlakozók - kimenet
HDMI, mini Jack, USB
Lámpa
Lámpa teljesítmény
330 W
Lámpa élettartam
4 000 óra
Optika
Optikai zoom
1,2x
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!