4 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

L`Oréal Paris True Match 2R2C Rose Vanilla alapozó, 30 ml

Extra hidratáló
30 ml-es kiszerelés
Segít védeni az arcbőrt

Részletes leírás »
4 590 Ft

Elfogyott

Színvariációk

L`Oréal Paris True Match 1R1C Rose Ivory alapozó, 30 mlL`Oréal Paris True Match 1N Ivory alapozó, 30 mlL`Oréal Paris True Match 2N Vanilla alapozó, 30 mlL`Oréal Paris True Match 2R2C Rose Vanilla alapozó, 30 mlL`Oréal Paris True Match 3R/3C Rose Beige alapozó, 30mlL`Oréal Paris True Match 3W Golden Beige alapozó, 30mlL`Oréal Paris True Match 4N Beige alapozó, 30mlL`Oréal Paris True Match 5N Sand alapozó, 30 mlL`Oréal Paris True Match 5R5C Rose Sand alapozó, 30 mlL`Oréal Paris True Match 7D7W Golden Amber alapozó, 30 ml

Részletes leírás

L`Oréal Paris True Match 2R2C Rose Vanilla alapozó, 30 ml jellemzői:

Megújult összetételű True Match alapozó a L'Oréal Paris-tól, amely nem csupán széleskörű árnyalatokat kínál, de táplálja is az arcbőrét.
 
Minden bőrtónus különböző. Minden nőnek csak egyetlen True Match létezik, amely illeszkedik a bőrének egyedi tónusához és altónusához is. Ezért kínál a L’Oréal Paris True Match termékcsaládja széles színválasztékot nemcsak a világostól a sötétig, hanem a melegtől a semlegesen át a hideg árnyalatokig.

L`Oréal Paris True Match alapozó

Extra hidratáló formulája hialuronsavval, vitaminokkal és antioxidánsokkal gazdagított. Egy alapozó, amely ápolja is az arcbőrt. Simább, puhább és hidratáltabb arcbőr a természetes eredményért. Segít védeni az arcbőrt a légszennyezés hatásaival szemben.

 

L`Oréal Paris True Match 1R1C Rose Ivory alapozó

 

Segítség a True Match árnyalatok értelmezésében:
  • az 1-től 7-ig terjedő számok a bőrtónus árnyalatát jelentik, a legvilágosabbtól (1-es) a sötét színig (7-es);
  • a betűk a három altónust jelölik: N – neutral, azaz semleges; C – cold, vagyis hideg; W – warm, azaz meleg altónus;
  • példa: az 1N árnyalatú alapozó tehát világos bőrtónust és semleges altónust jelent.

 

L`Oréal Paris True Match alapozó

 

Hogyan határozhatja meg az altónusát?
 
Míg a legtöbben valószínűleg tisztában vagyunk a bőrtónusunkkal, vagy legalábbis nem okoz gondot eldönteni, hogy világos, közepesen sötét, vagy sötét bőrszínünk van, az altónus meghatározásáról már nem mondhatjuk el ugyanezt. A különbség a kettő között a következő: a bőrtónus az arcszínre és a bőr árnyalatára vonatkozik, míg az altónus az a szín, ami a bőrünk rejtett tónusaként összességében meghatározza az arcbőrünk színezettségét. A bőrünk altónusa hideg, meleg, vagy semleges árnyalatú lehet.
 
A hideg altónus esetén a bőr színét kékes, rózsaszínes árnyalatok jellemzik, míg a meleg altónust a sárgás, aranyos árnyalatok határozzák meg. Ha semleges az altónusa, akkor a kettő között van – se nem túl pirosas, se nem túl sárgás az arcszíne.

L`Oréal Paris True Match alapozó

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
651341
Gyártó
LOREAL
Garancia
nincs
Típus
Alapozó
Kiszerelés
30 ml

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!