439 Ft

Hasonló elérhető termékek

Kocsis Klára - Isten kegyelméből

Kairosz Kiadó, 2007136 oldalISBN: 9636620622

Részletes leírás »
439 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Nagy produkció akkor születik pódiumon, amikor karnagy és kórusa különös lelkiállapotba kerül. Ez kegyelmi állapot. Első eszmélkedésemtől kerestem életem vezérfonalát. Első ízben a konfirmációm, amelyet mélyen átéltem, adta a kezembe. Ott lelki atyámtól életre szólóan azt az Igét kaptam: "Ha Isten velem, kicsoda ellenem?" Ez az Ige egész életemen, pályámon végigkísért, a nehéz órákon, heteken vagy hónapokon mindig átsegített, erőt adott. Ez a mondat nagyon is illik az életemre, tiszta szívvel azonosultam a benne megfogalmazott gyönyörű gondolattal. Mindig olyan tartást adott, hogy isten az, aki mögöttem áll. Minden világban elért eredményemnek ez a forrása.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91939
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!