2 940 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Jilly Cooper - Póló

Jaffa Kiadó, 2007656 oldalISBN: 9789639604308

Részletes leírás »
2 940 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Jilly Cooper, a népszerű Riválisok után, a Ruthshire Krónikák harmadik regényében a lovaspólósok fényűző, pénzben dúskáló világába vezeti be az olvasót. A lovaspóló izgalmas meccseit a világ legcsábítóbb tájain élvezhetjük: elrepülünk Argentína színpompás lankáira, a floridai Palm Beach homokos partjaira, Deauville-be, mely a francia riviéra ékessége, a Calvados-vidék kapuja, de nem maradnak ki az angol királyi és a kaliforniai pólópályák sem. Főhősünk Ricky France-Lynch az a férfi, akinek pazar életére mindenki sóvárog. Ricky a pólópályák vitathatatlan királya kilencgólos hendikeppel, aki luxuskörülmények között tengeti életét hatalmas birtokán, csinos feleségével és kisfiával. A tizennégy éves Perdita Macleod határtalan csodálatát és imádatát szintén magáénak tudhatja. A ellenállhatatlan Perdita profi szeretne lenni, lelkesedését a pólójáték iránt talán csak Ricky iránti vonzalma múlja felül. Egy nap azonban Ricky élete gyökeresen megváltozik. Már semmi más nem érdekli, csakhogy visszaszerezze feleségét, miközben Perdita ugyanilyen makacs harcot folytat, hogy megszerezze Rickyt. Ahogy azt már megszoktuk Jilly Coopertől a hős szerelmeseknek még sok mindenen és mindenkin kell átmenni, hogy végre maguk is rájöjjenek, ki az, akit nekik rendelt a sors. Akinek tetszett a Lovasok és a Riválisok az nem fog csalódni a Pólóban sem, sok régi ismerős bukkan fel újra, hogy az ő életüket is nyomon követhessük, mint például a megszelidült Rupert Campbell-Black, a méltóságos Bas Baddingham vagy Cameron Cook. Jilly Cooper 1998-ban Angliában Életmű-díjas lett, könyvei 11 millió példányban keltek el – a Pólót pedig angol nyelven több, mint 2 millióan olvasták!
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91428
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!