133 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

AL-KO LSV8 fahasogató - [Újracsomagolt]

Újracsomagolt termék
560/1050mm hasítási hossz
3,3 kW-os motorteljesítmény

Nem kapható

133 590 Ft

Részletes leírás

Újracsomagolt

Felbontott és/vagy szervizelt, használatba helyezett készülék. Kis mértékben sérült a csomagolás, és/vagy a termék, esetlegesen hiányzó tartozék. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Használati nyomok látszódnak a terméken.

 

AL-KO LSV8 fahasogató - [Újracsomagolt] adatai:

  • Akár 103 cm-es hasítási hossz és 8,0 t hasítóerő
  • Gyorsszorító csavar a hasítólöket pontos korlátozásához
  • Kétkezes, biztonsági vezérlés
  • 3 választható asztalmagasság
  • Nagy alapfelület a nagyfokú stabilitásért

Változtatható, pontos és erős: az AL-KO függőleges fahasogatói kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.

Az AL-KO függőleges fahasogatóival nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatóak. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a függőleges fahasogató számára.

Az AL-KO LSV 8 fahasogató műszaki leírása

Az AL-KO LSV 8 függőleges fahasogató 103 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. A háromféle asztalmagasság-beállításnak köszönhetően a legfeljebb 81 cm, ill. a legfeljebb 56 cm hosszú fadarabok is gond nélkül hasogathatók. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 8,0 tonna. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSV 8 függőleges fahasogató súlya kb. 103 kg. A függőleges fahasogató üzemeltetése 400 V-os csatlakozóról (erősáram) történik, amely során 3,3 kW-os motorteljesítményt ér el. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható. A nagy alapfelület stabil állást biztosít.
A kétkezes biztonsági működtetés, és a kockázatok annak köszönhető csökkenése ellenére javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
653440
Gyártó
AL-KO
Teljesítmény
3 300 W
Max. hasítási nyomás
7 tonna
Max. hasítási hossz
560 / 1050 mm
Tömeg
103 kg

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!