23 990 Ft 28 090 Ft (14%)

Huawei AX3 Quad-core WS7200-20 wifi router

Raktáron

Raktáron

Garancia: 2 év - garancia
Adatátviteli sebesség: 2402 Mbps+574 Mbps
Szabvány: 802.11b/g/n; 802.11a/n/ac/ax
HUAWEI HomeSec biztonsági védelem

Részletes leírás »
23 990 Ft 28 090 Ft (14%)

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzletünkben INGYENESEN Azonnal Részletek
 • 10 eMAG üzletben a termék azonnal elérhető Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 590 Ft 2 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Huawei AX3 Quad-core WS7200-20 wifi router adatai:

 

Huawei AX3 Quad-core WS7200-20 wifi router

 

HUAWEI WIFI AX3 Quad-core

 

Huawei AX3

 

3x gyorsabb sebesség
Támogatja az 1024-QAM és a 160 MHz-es frekvencia sávszélességet, a sebesség akár 3000 Mbps, ami körülbelül háromszor gyorsabb, mint a WiFi 5.
 
 
4x nagyobb kapacitás
Az OFDMA több felhasználós technológia lehetővé teszi, hogy több eszköz megosztja a spektrumforrásokat egyidejűleg csatlakoztatva, hogy a kapacitást négyszeresére növeljék a WiFi 5 kapacitásához képest.
2/3-al kisebb késleltetés
Az OFDMA több felhasználós technológia és elkerüli a BSS színezésének beavatkozását, kétharmadával csökkenti a késleltetést. 
 
30%-al kevesebb energiafogyasztás
Az eszközök igény szerinti ébresztési funkciója 30% -kal csökkenti az energiafogyasztást.
 
HUAWEI WiFi 6 plus
A dinamikus keskeny sávszélességű technológia akár 6 dB-rel akár 6 dB-rel növeli a HUAWEI WiFi 6 okostelefonok teljesítmény-spektrum-sűrűségét a Gigahome WiFi chipset együttműködésével. A Signal könnyen átjut a falakon.
 
Négy-magos 1.4GHz CPU
Nagy teljesítmény és 12880 DMIPS számítási teljesítményt nyújt, amely csökkenti a terhelést és biztosítja a sima hálózati élményt többcsatlakozás esetén.
 
HUAWEI ShareTM
Csatlakoztassa az NFC-kompatibilis Android telefonokat egyetlen érintéssel a Huawei AX3 Quad-core WS7200-20 wifi routerhez.
 
 
 
HUAWEI HomeSecTM Biztonsági Védelem
A TrustZone megszerezte a CC EAL5 tanúsítványt, azaz pénzügyi szintű biztonságot ért el. A WiFi brute-force feltörés védelem automatikusan azonosítja a nem manuálisan bevitt támadásokat és feketelistára veszi a támadót.


Gomb/Portok

 

Huawei AX3

 

Gomb/Port

 

Leírás

1   H gomb

 

 

 

 

 

  A jelzőfény villog, amikor a router olyan eszközt fedez fel, amely támogatja a HUAWEI HiLink funkciót. A H gomb megnyomásával csatlakoztathatja az eszközt a router WiFi-jéhez.
A H gomb megnyomásával engedélyezheted a WPS-t egy WPS-eszköz csatlakoztatására a router-hez.
Megjegyzés
A HUAWEI HiLink támogató eszközök a következők: HUAWEI útválasztók, HUAWEI mobiltelefonok (EMUI 5.1 vagy újabb) stb.

2   NFC címke

 

 

 

 

  Érintse meg az Android készüléket, amelynek NFC engedélyezve van az NFC címkével, hogy gyorsan csatlakozzon a WiFi hálózathoz.
Megjegyzés
Ez a szolgáltatás az NFC-t támogató Android készülékeken érhető el, de előfordulhat, hogy egyes nem szabványos NFC-t használó eszközök nem tudnak csatlakozni. Az iOS eszközök nem támogatják az NFC-n keresztüli csatlakozást.
3    Áramforrás port    Csatlakoztasd a hálózati adaptert ehhez a porthoz.
4   WAN port   Az internethez csatlakozó port (például száloptikai modem / szélessávú modem / kábelmodem).
5   LAN portok   A hálózati eszközökhöz, például számítógéphez csatlakozó portok.
6   Gyári visszaállítás gomb   Ha a router be van kapcsolva, egy hegyes objektum segítségével nyomja meg és tartsa lenyomva a visszaállítás gombot két másodpercnél tovább, amíg a jelző nem világít. A router-t vissza kell állítani a gyári beállításokra.

 

Indikátor

 

Huawei AX3

 

Indikátor

Router Státusz

 

Indikátor Státusz

 

Leírás

Bekapcsolás 
 
Folyamatos piros
 
A router bekapcsol.
Csatlakozás az internethez
 
 
Folyamatos zöld
Folyamatos piros
 
A router csatlakoztatva van az internethez.
A router nincs csatlakoztatva az internethez.
NFC-n keresztül csatlakozás
 
3 alkalommal villogó zöld
 
Egy telefon megérinti az NFC címkét a router-en, hogy csatlakozzon a WiFi-hez.
Megjegyzés: A telefonnak Android telefonnak kell lennie, az NFC engedélyezve.
Csatlakozás a HUAWEI HiLink-en keresztül
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lassan villog
 
 
Gyorsan villog
 
 
Gyorsan villog, és folyamatos zöldre vagy pirosra vált
 
Lassan villog
 
 
A router olyan eszközt fedez fel, amely támogatja a HUAWEI HiLink-et. Például egy másik HUAWEI router, egy HUAWEI mobiltelefon (EMUI 5.1 vagy újabb) stb.
Az útválasztó párosul az eszközzel, amely támogatja a HUAWEI HiLink szolgáltatást.
A HUAWEI HiLink párosítás sikeres. Folyamatos zöld: a router csatlakozik az internethez. Folyamatos piros: a router nincs csatlakoztatva az internethez.
A HUAWEI HiLink párosítás sikertelen. A router újra felfedezte az eszközt.
Frissítés folyamatban 
 
Gyorsan villogó zöld
 
A router frissítése folyamatban van.


Hálózati felépítés

Huawei AX3


Funkciók és tulajdonságok

Az internet-hozzáférési mód automatikus azonosítása

 • A router automatikusan azonosítja az internet-hozzáférési módot (PPPoE / DHCP). Nincs szükség kézi működésre.
   

Megjegyzés:

 • A PPPoE, a DHCP, a statikus IP és a híd a leggyakrabban használt internet-hozzáférési módok, amelyeket mind a HUAWEI WIFI AX3 Quad-core támogat.

A régi router-ek internetes beállításainak megismerése

 • Támogatja a szélessávú fiók és jelszó megszerzését a régi router-től kézi bevitel nélkül. Különösen akkor, ha elfelejti szélessávú fiókját vagy jelszavát, lemásolhatja azokat a régi router-ről az internet elérése érdekében.
 • Támogatja a régi router MAC-címének klónozását. Ha a szélessávú szolgáltatás engedélyezve van, néhány szolgáltató köti az Ön szélessávú fiókját MAC-címre az Internet-eszközök számának korlátozása érdekében, és csak a kötött eszközök számára engedélyezi az Internet elérését. A probléma megoldásához a MAC-cím-klónozási szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a router a kötött eszköz MAC-címét használja az internet eléréséhez.
   

Megjegyzés:

 • Csatlakoztassa a korábbi útválasztó WAN portját és az új router LAN portját egy hálózati kábellel, és kövesse az alkalmazáson belüli utasításokat a fióknév és jelszó megszerzéséhez.
 • Ez a szakasz csak belső képzésre szolgál, és nem használható fel marketing célokra.

 

Hálózati kapcsolat az útválasztó konfigurációinak tanulásához

Huawei AX3


Multi-router hálózati disztribúciója

 • Támogatja a hálózat bővítését több HUAWEI HiLink útválasztó csatlakoztatásával a HiLink gombbal.
 • Támogatja a hálózat bővítését azáltal, hogy több HUAWEI HiLink router-t Ethernet kábelekkel csatlakoztat.
 • Támogatja a router WiFi konfigurációinak automatikus szinkronizálását: Ha a WiFi nevet, jelszót vagy a router kezelési jelszavát megváltoztatja az elsődleges router-en, a konfiguráció automatikusan szinkronizálódik a többi HUAWEI HiLink router-rel.
 • Ha otthonában több router található, akkor a WiFi eszköz automatikusan vált a jobban teljesítő router-re.

Csatlakozás a régi útválasztóhoz (vezetékes híd vagy vezeték nélküli ismétlő módban) hálózat létrehozásához

 • Használhat Ethernet kábelt a HUAWEI WIFI AX3 négymagos kaszkádjához egy régi útválasztóhoz, és hálózatot képezhet. Ebben az esetben a HUAWEI WIFI AX3 Quad-core másodlagos router-ként működik.
 • A HUAWEI WIFI AX3 Quad-core vezeték nélküli repeater-ként csatlakozhat a régi router-rének WiFi-jéhez. Amikor vezeték nélküli repeater-ként működik, ugyanazzal a WiFi névvel és jelszóval rendelkezik, mint a régi router-nél. Csak egy WiFi hálózat lesz otthonában.
   

Megjegyzés:
Ha két HUAWEI router-e támogatja a HUAWEI HiLink funkciót, akkor a HUAWEI HiLink használatával a két router könnyebben használható.

A biztonság megőrzése több biztonsági mechanizmussal

 • A HUAWEI WIFI AX3 Quad-core vezérli a WiFi hozzáférést és leválasztja a nem kívánt eszközöket az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében.
 • Támogatja a vendég WiFi-t. A vendégek számára külön WiFi hálózatot állíthat fel. A vendégek hozzáférhetnek a vendég WiFi-jéhez, de nem tudják kezelni a router-t vagy hozzáférni az otthoni hálózat más eszközéhez. Ez lehetővé teszi az otthoni hálózat biztonságának és magánéletének védelmét.
 • A hálózati biztonság javítása érdekében elrejtheti a WiFi nevét. Ha a WiFi név rejtett, a vezeték nélküli eszközök (például a PC-k és a mobiltelefonok) nem tudják keresni a WiFi nevét. Vezeték nélküli eszköznek a rejtett WiFi hálózathoz történő csatlakoztatásához be kell írnia a helyes WiFi nevet.
 • A beépített tűzfal megvédi Önt a DoS / ARP támadásoktól az internet és az otthoni hálózat közötti adatkommunikáció beolvasásával.
 • Támogatja a DMZ funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a DMZ gazdagépet ki lehessen terelni az internettel, míg a többi eszközt a tűzfal védi. Például szerver beállításakor beállíthatja a külső hálózathoz csatlakoztatott számítógépet DMZ-gazdagéppé, hogy lehetővé tegye internetes szolgáltatások nyújtását, miközben biztosítja az otthoni hálózat többi eszközének biztonságát.

Energiatakarékos szolgáltatások

 • A router három különféle energiamódot támogat: fal (legnagyobb energiafogyasztás), normál és alvó üzemmód (a legalacsonyabb energiafogyasztás), hogy kielégítse az Ön különböző igényeit a nap különböző óráiban és különböző környezetekben.
 • A Wi-Fi időzítő lehetővé teszi bizonyos időközönként (például éjfél után vagy munka közben) a WiFi letiltását az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Szülői Felügyelet

 • A szülői felügyeleti funkció lehetővé teszi az internet-hozzáférési határidők beállítását és bizonyos webhelyekhez való hozzáférés korlátozását, hogy családtagjai (különösen a kiskorúak) védelmet élvezhessenek.

Router menedzsment

 • A router web-alapú kezelő oldalára a számítógépről, mobiltelefonjáról vagy táblagépéről férhet hozzá. Másik lehetőségként letöltheti és telepítheti a HUAWEI SmartHome alkalmazást mobiltelefonjára vagy táblagépére a gyorsabb konfigurálás érdekében.

VPN átjáró támogatása

 • Támogatja a VPN áthaladását (VPN tárcsázást igényel a LAN eszközről).

Használja az router NFC funkcióját, hogy gyorsan csatlakozzon a Wi-Fi hálózathoz

 • Csatlakoztassa az NFC-kompatibilis Android telefonokat egyetlen érintéssel.
 • Nyissa fel a telefont, engedélyezze az NFC használatát, és érintse meg a hátulján lévő NFC területet a router NFC területéhez, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telefon csatlakoztatásához a Wi-Fi hálózathoz
   

Megjegyzés:
Ez a szolgáltatás az NFC-t támogató Android készülékeken érhető el, de előfordulhat, hogy egyes nem szabványos NFC-t használó eszközök nem tudnak csatlakozni. Az iOS eszközök nem támogatják az NFC-n keresztüli csatlakozást.

Egyéb támogatott szolgáltatások

 • NAT és NAPT (RFC 1631, RFC 2663, RFC 2766, és RFC 3022)
 • Támogatja a Ipv6 hálózat elérését.
 • DHCP szerver és kliens
 • DNS proxy
 • Proxy a csatlakoztatott eszközökről származó DNS-lekérdezésekhez a DNS-válaszok felgyorsítása érdekében.
 • DDNS proxy
 • A router dinamikus WAN IP-jét társítja egy rögzített domain névhez. Ez lehetővé teszi, hogy rögzített domain nevet használjon a router szolgáltatásaihoz az interneten keresztül történő eléréshez, ahelyett, hogy manuálisan ellenőriznie kellene a router WAN IP-címét.
 • Universal Plug and Play (UPnP)
 • A LAN-ban lévő számítógépek kérhetik az router-t, hogy automatikusan átváltja a portot. Ez lehetővé teszi az internethez csatlakoztatott számítógépek számára, hogy bármilyen LAN számítógépen hozzáférjenek az erőforrásokhoz, lehetővé téve egy stabilabb hálózat élvezését számítógépes játékok lejátszásakor vagy az alkalmazások segítségével fájlok letöltéséhez.

Termék Specifikáció

Lapkakészlet

 • CPU: Hi5651T, 1.4GHz Négymagos
 • 2.4 G WiFi chip: Hi1152(2x2 WiFi 2.4GHz)
 • 5 G WiFi chip: Hi1152(2x2 WiFi 5GHz 11ac)
   

RAM és Flash Memória

 • RAM: 256Mbytes DDR3
 • Flash memória: 128MB Nand FLASH
   

WiFi

 • Támogatja a 802.11b / g / n / tengelyt (2,4 GHz, vezeték nélküli sebesség akár 574 Mbps).
 • Támogatja a 802.11a / n / ac / ax (5 GHz, vezeték nélküli sebesség akár 2402 Mbps).
 • Támogatja az egyidejű dual-sávot (11ax 2,4 GHz 574 Mbps és 11ax 5 GHz 2402 Mbps WiFi, vezeték nélküli sebesség akár 2976 Mbps).
  Megjegyzés: A bemutatott adatsebesség elméleti jellegű. A tényleges adatsebesség az operációs környezettől, a vezeték nélküli eszköztől és más tényezőktől függően változhat. Az adatsebesség-összehasonlítások (ha vannak) tudományos magyarázattal szolgálnak, és csak referenciaként használhatók fel.
 • A Huawei egyedi külső 2,4 GHz-es és 5 GHz-es nagy teljesítményű antennáit átveszi a jobb WiFi lefedettség érdekében.
 • Támogatja a 2,4 GHz-es sáv 128 eszközének és az 5 GHz-es sáv további 128 eszközének egyidejű hozzáférését.
 • Támogatja az AES és a TKIP titkosítást.
 • A WPA / WPA2-PSK támogatása 、 WPA2-PSK / WPA3-SAE.
 • Támogatja az 5 GHz-es WiFi prioritást. A 802.11v-et támogató eszközök automatikusan csatlakoznak a gyorsabb WiFi-hez.
 • Támogatott 2,4 GHz-es csatornák: 13 csatorna Kínában (1–13), 13 csatorna a CE szabványokat alkalmazó országokban és területeken (1–13), 11 csatorna az FCC szabványokat alkalmazó országokban és területeken (1–11), és 14 csatornák Japánban (1–14).
 • Támogatott 5 GHz-es csatornák: 36–64 és 149–165 csatornák Kínában, 36–64 és 100–144 csatornák a CE szabványokat használó országokban és területeken, valamint a 36–48 és 149–165 csatornák az FCC-t használó országokban és területeken. szabványoknak.


Megjegyzés:

 • Jelenleg a router nem támogatja az 5 GHz-es DFS csatornát az FCC szabványokat használó országokban és területeken.
 • 5 Az 5 GHz-es csatornák és a frekvenciasávok közötti kapcsolat: A 36–48 csatornák megfelelnek az 1. sávnak (5,15–5,25 GHz). Az 52–64 csatornák megfelelnek a 2. sáv (5,25–5,35 GHz) DFS-nek. A 100–144 csatornák megfelelnek a 3. sáv (5.49–5.7 GHz) DFS-nek. A 149–165 csatornák megfelelnek a 4. sávnak (5.725–5.85 GHz).


Portok

WAN Ethernet Port

 • 100/1000 Mbit/s self-adaptive Ethernet port: 1

LAN Ethernet Port

 • 100/1000 Mbit/s self-adaptive Ethernet portok: 3
   

Energia Specifikációk

WS7200-20(CE)

 • Áramforrás: 12V DC, 1 A
 • Energiafogyasztás: < 12W
 • Bemeneti feszültség: 100 - 240V AC
 • Bemeneti feszültség frekvencia: 50 – 60 Hz

WS7200-30(FCC)

 • Áramforrás: 12V DC, 2 A
 • Energiafogyasztás: < 24W
 • Bemeneti feszültség: 100 - 240V AC
 • Bemeneti feszültség frekvencia: 50 – 60 Hz
   

Fizikai Specifikációk

 • Méret (Magasság x Szélesség x Mélység): 225 mm x 159.2mm x 39.7 mm
 • Csomagolás nélkül: kb. 410 g 
 • Működési hőmérséklet: 0°C - 40°C (32°F - 104°F)
 • Tárolási hőmérséklet: -40°C - +70°C (-40°F - +158°F)
 • Működési páratartalom: 5% - 95% RH (nem lecsapódó)
 • Tárolási páratartalom: 5% - 95%, nem lecsapódó
   

Kiegészítők

 • Power adapter x 1
 • Hálózati kábel x 1    
 • Gyorsútmutató és Biztonsági útmutató x 1 
   

Rövidítések és Mozaikszavak

 

Huawei AX3

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
777177
Gyártó
HUAWEI
Garancia
2 éves
Típus
vezeték nélküli router
Portok száma
3 LAN, 1 WAN
Adatátviteli sebesség
3 000 Mbps
Vezeték nélküli szabványok
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax
Biztonsági megoldások
AES, TKIP, WPA titkosítás, WPA-PSK/WPA2-PSK
Vezetékes hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps (Gigabit)
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3.8 /4 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

(2020. aug. 20.)

Huawei AX3 Quad-core WS7200-20 wifi router
Huawei AX3 Quad-core WS7200-20 wifi router

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
könnyű kezelés beállítás....profi
Ami nem tetszik:
nincs ilyen

ideális megoldás nagyobb terhelés esetén is....kényelmes megoldás a sok wifis eszköz kezeléshez

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!