39 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

TP-Link Archer C9 AC1900 kétsávos gigabites AC wifi router

600 + 1300 Mbps adatátviteli sebesség
802.11 a/ac/b/g/n szabványok
Átviteli frekvencia: 2.4 GHz / 5 GHz

Részletes leírás »
39 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

TP-Link Archer C9 AC1900 kétsávos gigabites AC wifi router adatai:
  • Támogatja a következő generációs 802.11ac Wi-Fi szabványt
  • Egyidejű 2,4GHz 600Mbps, és 5GHz 1300Mbps sebességű vezeték nélküli hálózatok sugárzása
  • 3 db dual band-es, cserélhető antenna maximális többirányú vezeték nélküli lefedettséget biztosít
  • Nyalábformálási Technológia biztosítja a Wi-Fi kapcsolat magas stabilitását
  • 1GHz-es kétmagos processzor biztosítja a gyors, stabil, egyidejű teljesítményt a Wi-Fi és az Ethernet csatlakozású készülékeknek
  • A 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozó könnyen lehetővé teszi helyi nyomtatók, fájlok és médiatartalmak megosztását az otthoni hálózaton, illetve távoli elérést FTP szerveren keresztül
Szuper Gyors Sebesség Mindent Felülmúló Wi-Fi Élményt Nyújt

Az Archer C9 a következő generációs 11ac szabvánnyal érkezik, elérhetővé téve az összegzett, akár a 1,9Gbps sebességet. Az 1,3Gbps-os sebességet az 5GHz-es frekvencián, és a 600Mbps-os sebességet a 2,4GHz-es frekvencián két vezeték nélküli chip maximalizálja, hogy az otthonában kitűnő lefedettség legyen. A kimagasló Gigabites Wi-Fi és a Gigabites vezetékes kapcsolat ideális a sávszélességre érzékeny alkalmazások esetében, mint on-line játék vagy multimédia lejátszás. Az Archer C9 routerrel egy szuper gyors, magas teljesítményű hálózata lesz otthon.

Nagyobb Lefedettség és Megbízhatóbb Wi-Fi

Három dual band-es antenna és nagy teljesítményű erősítő biztosítja a folyamatos Wi-Fi jelet valamennyi eszközének miközben fokozza a lefedettséget szerte az otthonában.

Nyalábformálási Technológia a Lézer-Fókuszált Wi-Fi-ért

A nyalábformálás összpontosítja a jelet a Wi-Fi-s készüléknek arra koncentrálva, hogy az adatátvitel sebessége ott legyen a legjobb, ahol arra éppen szükség van. A kiemelkedő Wi-Fi sugárzási tartomány növeli a Wi-Fi lefedettség területeit, erőteljesen célzott és hatékony Wi-Fi kapcsolatot biztosít.

Kettős USB Csatlakozás a Könnyebb Megosztáshoz

A 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozó könnyen lehetővé teszi helyi nyomtatók, fájlok és médiatartalmak megosztását az Interneten és az otthoni hálózaton is. Használja ki az FTP szerver lehetőségeit, hogy hozzáférhessen fájljaihoz akkor is, amikor nem tartózkodik otthon. Vegye igénybe a 3.0-s USB portot, ami 10x gyorsabb mint 2.0-s USB.
  • Média Szerver
  • FTP Szerver
  • LAN fájlmegosztás
  • Nyomtató megosztás
Elegáns Megjelenés

A kifinomult tervezés kihangsúlyozza otthonát. Lágy vonalai, nagyszerű kidolgozottsága és figyelemre méltó minősége stílussal és eleganciával tölti meg otthonát, miközben nagyszerű teljesítményt nyújt.

Vendéghálózat
A vendéghálózat lehetővé teszi az ön számára, hogy Wi-Fi hálózatát biztonságosan megossza otthonának vendégeivel.

Szülői Felügyelet

A szülői felügyelettel lehetőség adódik olyan beállítások megadására, mellyel a szülők vagy hálózatadminisztrátorok korlátozott hozzáférést adhatnak. Webcímek blokkolásával könnyedén megadhat fekete- vagy fehér listát az elérhető tartalmakra vonatkozóan.

IPv6 Támogatás

Az Archer C9 támogatja az IPv6 szabványt, az internet protokoll új generációját, így már most a jövő technikáját alkalmazhatja.

Könnyű Beállítás

Könnyű és gyors beállítás a router webes beállítási felületén, melyet elérhet laptopról, okostelefonról vagy tablet-ről.

Tether Alkalmazás

A TP-LINK Tether elérhetővé teszi a könnyed kezelés módját a routerhez iOS felhasználóknak.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
363093
Gyártó
TP-LINK
Garancia
3 éves
Típus
vezeték nélküli router
Portok száma
1 WAN, 4 LAN, 2 USB
Adatátviteli sebesség
600 + 1300 Mbps
Vezeték nélküli szabványok
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
Biztonsági megoldások
MAC-cím hitelesítés, WPA titkosítás, WPA2 titkosítás, IPSec, L2TP, tűzfal, 128-Bit-AES, WPS
Vezetékes hálózati sebesség
10/100/1000 Mbps (Gigabit)
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!