17 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Leifheit 81454 Classic Tower 270 ruhaszárító

68 x 68 cm-es alapterület
27 méter szárítóhossz
Vállfatartóval

Részletes leírás »
17 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Leifheit 81454 Classic Tower 270 ruhaszárító adatai

A Leifheit 81454 Classic Tower 270 ruhaszárító állvány egy igazi térnyerő csoda. 68 x 68 cm-es alapterületével a ruhaszárító állvány szinte minden zugban elfér: a zuhanyzóban, keskeny fürdőben, kis erkélyen vagy szűk folyosón. A három, egymás fölött elhelyezkedő szint 27 méter szárítóhosszal rendelkezik, és akár 3 adag mosás is kiteregethető rajta. A behajtható keretnek köszönhetően a ruhaszárító állvány féloldalasan is használható. A különböző szintek rácsai egyesével is lehajthatók – így a Tower 270 különösen hosszú ruhákhoz is használható.

A 4 beépített, mozgékony görgőnek köszönhetően teleaggatva is bármelyik irányba mozgatható. A görgők 360°-ban forgatható csuklóval felszereltek. A Tower 270 ruhaszárító állvány az ideális ruhaszárító a kevés szárítóhellyel rendelkező családok számára. Használat után a Tower 270 kis helyen is elfér: összecsukás után könnyedén behelyezhető a szekrény és a fal közé.

  • Magassága 1,26 méter.
  • mérsékelt helyigény: 126 x 68 x 68 cm (magas x széles x mély)
  • három szárítószint, amely 27 méternyi szárítóhosszt tesz ki
  • a keret behajtható a féloldalas használathoz
  • a rácsok egyesével lehajthatók a nagyobb ruhákhoz
  • a 4 görgőnek köszönhetően mobilis
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
672970
Gyártó
Leifheit
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!