7 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Leifheit 83006 Rollquick Longline fali ruhaszárító

21 méteres hossz
Után húzó- és feltekerő automatával
4,2 méteresre húzható ki

Részletes leírás »
7 490 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Leifheit 83006 Rollquick Longline fali ruhaszárító adatai

A modern design mögött átgondolt technika rejlik. Az öt, nagy szakítószilárdságú poliészter kötél több mint 4 méteresre húzható ki. Két kampóval lehet rögzíteni őket. A kampókat a szemközti falra kell feltenni. Legyen szó keskeny balkonról vagy fürdőszobáról. Így összesen 21 méter a hossza, amelyre két mosógépnyi ruha fér.

Előnye, hogy a Leifheit 83006 Rollquick Longline fali ruhaszárító használat után szinte semennyi helyet sem foglal. Csak lazítsa ki a kötelet és az automata már be is csavarja. A kötelek feszessége érdekében és, hogy a lepedők se lógjanak le róla, csak húzzon rajta a forgógombbal.

  • Szerelőanyaggal együtt.
  • Kihúzható fali ruhaszárító a balkonra vagy a fürdőszobába
  • 5  kötéllel, melyek mindegyike 4,2 méteresre húzható ki
  • 21 méteres szárítóhossz
  • Utánhúzó- és feltekerő automatával
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
672945
Gyártó
Leifheit
Garancia
nincs
Jellemzők
könnyen mozgatható, kis helyigényű, falra szerelhető

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!