15 890 Ft 19 990 Ft (20%)

Hasonló elérhető termékek

Leifheit 85355 LinoPush 400 kültéri ruhaszárító

Kültéri ruhaszárító négy géptöltet ruha számára
Könnyű nyitás beakasztó automatikával
Egyéni zsinórmagasság-beállítás

Részletes leírás »
15 890 Ft 19 990 Ft (20%)

Elfogyott

Részletes leírás

Leifheit 85355 LinoPush 400 kültéri ruhaszárító adatai

Könnyű nyithatóság és a ruhák számára sok hely: A Leifheit 85355 LinoPush 400 kültéri ruhaszárító kedvező árú és robusztus kültéri ruhaszárítója a LinoPush 400 A felhúzótechnikának köszönhetően a négy szárítókar könnyedén feltolható.

Nyitás közben az automatikus beakadási funkció gyorsan beállítja az ideális zsinórmagasságot: 1,29 és 1,68 méter között Az alacsony zsinórmagasság további előny, párnák és takarók szellőztetésekor vagy amikor pulóvereket fektetve kell szárítani.

A teljesen telerakott kültéri szárító stabilitásáról stabil alumínium karok, időjárás és szakadásbiztos zsinórok valamint egy masszív, 40 mm átmérőjű tartócső gondoskodik. A szárításra tökéletes időjárás kihasználása érdekében egyszerre négy géptöltetnyi ruha teregethető a zsinórokra. Bebetonozáshoz talajhüvellyel.

  • Kültéri ruhaszárító négy géptöltet ruha számára
  • Könnyű nyitás beakasztó automatikával
  • Egyéni zsinórmagasság-beállítás 1,68 méter magasságig
  • Stabil tartócső és időjárásnak ellenálló zsinórok
  • Fedeles talajhüvellyel
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
672928
Gyártó
Leifheit
Garancia
nincs
Jellemzők
leszúrható vagy lebetonozható, könnyen mozgatható

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!