Sajtószoba

Hírek, cikkek, érdekességek az Extreme Digital háza tájáról, melyek segíthetnek a választásban!

Az Extreme Digital 10 éve a legnépszerűbb, az eMAG is díjat nyert az Ország Boltja versenyen

Az Extreme Digital Különdíjban részesült, mivel a legtöbb I. Népszerűségi díjat elnyert webáruház lett 10 év alatt, míg az eMAG webpláza 3. helyezést, és Minőségi díj 3. helyezést ért el a 2020-as évre vonatkozóan.    

Tudj meg többet »

Ötszáz érintésmentes csomagautomatát telepít az eMAG és az Extreme Digital

Az Easybox csomagautomatákból éjjel-nappal  átvehetők az eMAG-nál és az Extreme Digitalnál megrendelt termékek egyszerűen és érintésmentesen. Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű automatái.

Tudj meg többet »

Az eMAG és az Extreme Digital is a segítők táborában

Az eMAG és az Extreme Digital is csatlakozott Magyarország kormánya által létrehozott Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport Segítünk egymásnak kezdeményezéséhez. A két e-kereskedő vállalat 100 ezer darab arcmaszkot adományoz, hogy segítse az idősek és a krónikus betegek gondozását végzők munkáját.

Tudj meg többet »

Mit jelent az otthoni munka (HO)?

Az otthoni munka azt jelenti, hogy a mindennapi tevékenységeinket szerepünk és felelősségi körünk szerint folytatjuk, irodahelyiség helyett az otthoni térben; nem azt jelenti, hogy otthon vagyunk, és csak vészhelyzet esetén állunk rendelkezésre online.

Tudj meg többet »

Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyert az Ország Boltja versenyen

Az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában nyert el népszerűségi díjat, míg az eMAG magyarországi leánya a webpláza általános kategóriában szerezte meg ugyanezt, illetve egy bronzérmet szerzett a webpláza minőségi kategóriában.

Tudj meg többet »

Új megoldásokat tesztel az Extreme Digital vadonatúj szaküzletében a Nyugatinál

A budapesti Nyugati pályaudvar közvetlen közelében nyitott új szaküzletet az Extreme Digital:  elsőként a Szent István körúti boltban teszteli a kiszolgálást és a termékek személyes átvételét gyorsító újításait. Budapesten és Pest megyében már a háztartási nagygépek 40 százalékát saját futárszolgálatával szállítja házhoz a vállalat, amellyel jelentősen javult ügyfeleinek elégedettsége.

Tudj meg többet »

Másfélmilliárd forintnyi kedvezményt kínál az Extreme Digital az idei Black Friday-en

A Black Friday-nek köszönhetően mérföldkőhöz érkezik a magyar e-kereskedelmi piac, az idén várhatóan nagyobb forgalmat bonyolítanak le a hazai e-kereskedők novemberben, mint decemberben.  Magyarország legnagyobb forgalmú online kiskereskedője1, az Extreme Digital az idén november 16-án rendezi meg Black Friday-t, az itt megrendelt termékekhez a vevők garantáltan 5 napon belül hozzájuthatnak, ha a vállalat tizenhat üzletének valamelyikében való átvételt választják.

Tudj meg többet »

Idén is az Extreme Digital az ország legnagyobb online kereskedője

A GKI Digital kutatása szerint továbbra is az Extreme Digital az 365 milliárd forintos forgalmat bonyolító magyar e-kereskedelmi piac vezetője. A legnagyobb magyar webshop negyedik éve – a kutatás indulása óta – őrzi piacvezető pozícióját. A cég forgalmának dinamikus növekedését már gépi tanulásra és mesterséges intelligenciára építő eszközök is támogatják.

Tudj meg többet »

15 éves az Extreme Digital!

Ma már bátran rendelünk hűtőt a netről Működésének első tizenöt éve alatt 1 millió darab okostelefont és csaknem 300 ezer tévékészüléket értékesített az Extreme Digital. Ez idő alatt a korábbi slágerterméknek számító DVD-lejátszókat az okostévék váltották fel, a nem elektronikai termékek eladásainak aránya pedig 1-ről 20 százalékra nőtt. Az ország egyik legnagyobb online kereskedője bemutatja, hogyan alakult át másfél évtized alatt a hazai piac.

Tudj meg többet »

2017-ben is az Extreme Digital Magyarország legnagyobb online kereskedője

Az egymást követő harmadik évben bizonyult az Extreme Digital az ország legnagyobb forgalmat bonyolító online áruházának a GKI Digital nyilvános rangsora szerint, amely valós forgalmi adatokon alapul.

Tudj meg többet »

A soroksári Kika áruházban nyitott üzletet az Extreme Digital!

Első alkalommal nyit bútoráruházban üzletet az Extreme Digital: a vezető hazai e-kereskedő arra számít, hogy a soroksári üzletben kiemelt forgalmat bonyolít majd háztartási gépekből és különböző otthoni kiegészítőkből. A Kika vagy az Abra áruházában vásárlóknak hamarosan lehetőségük lesz arra is, hogy a bútorukéval azonos időpontra kérjék az Extreme Digitalnál a háztartási berendezések vagy otthoni kiegészítő házhoz szállítását.

Tudj meg többet »

Megérkezett Magyarországra a Black Friday: hatalmas akciók csak 24 órán át

A 2013-as 2,5% után idén becslések szerint mintegy 3-4% lehet az online kereskedelem részesedése a teljes kiskereskedelmi forgalomban. Habár a növekedés mértéke jelentős, még mindig jelentősen elmarad az olyan fejlett nyugat-európai piacok eredményétől, mint például Anglia, ahol a kiskereskedelmi forgalom egytizede már az interneten zajlik. Az online vásárlás népszerűsítése érdekében Magyarországon először az Extreme Digital vezeti be a tengerentúlon már ismert és nagy sikert aratott Black Friday napot.

Tudj meg többet »

Erősítheti a vásárlási kedvet az új e-kereskedelmi törvény

Az előírt 14 nap mellett az Extreme Digital 40 napos visszavásárlási garanciát biztosít 

Tudj meg többet »

Bővít és régiós hódításra készül az Extreme Digital

A világ egyik legjelentősebb bútorkereskedelmi cége, a Steinhoff International Holdings vállalatcsoport részesedést vásárol, és tervei szerint tőkeemelést hajt végre az Extreme Digitalban. Az akvizíció végrehajtását a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia. A legnagyobb forgalmú magyar internetes kereskedést a jövőben is Várkonyi Balázs vezérigazgató és menedzsmentje fogja irányítani.

Tudj meg többet »

HA CSAK EGY JELRE VÁRTÁL AZ OLCSÓ VÁSÁRLÁSHOZ: ÚJRA BLACK FRIDAY AZ EXTREME DIGITAL-NÁL!

Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Friday-t szervez az Extreme Digital. Az óriási árengedmények napja az Egyesült Államokból származik, de tavaly elsőként az Extreme Digital szervezte meg Magyarországon. Az idei fekete pénteken mintegy négyezer-féle termék lesz elérhető akár 70 százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki.

Tudj meg többet »

AZ EXTREME DIGITAL A LEGNAGYOBB MAGYAR ONLINE ÁRUHÁZ

A GKI Digital kutatásának eredményei szerint az Extreme Digital a legnagyobb forgalmú online kereskedés Magyarországon.

Tudj meg többet »

Megújult az Extreme Digital üzlete - A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól

Az Extreme Digital július elsején megnyitotta a 250 m2-es alapterületű, üzletét a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban, amelyhez ugyanekkora raktár is tartozik. A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól.

Tudj meg többet »

Leszállította az Extreme Digital a Black Friday-en vásárolt, tízmillió forintos motorcsónakot

A ZAR 59 Sport Luxury motorcsónak a vizek Ferrarijának számít: a tízmillió forintos hajót a tavalyi Black Friday-en beszerzési áron rendelhette meg vásárlója. A tizenegy személyes hajót egyedileg gyártották le Olaszországban, első próbaútját pedig Kismarosnál tette a Dunában az Extreme Digitalon eladott luxusmotorcsónak.

Tudj meg többet »

VÁRKONYI BALÁZS LETT AZ ÉV FIATAL MENEDZSERE

Az elmúlt időszakban elért kimagasló eredményei nyomán a Menedzserek Országos Szövetségének pályázatán Várkonyi Balázst, az Extreme Digital alapító-ügyvezetőjét választották 2015-ös év fiatal menedzserének. A vállalat tavaly közel 25 százalékkal növelte árbevételét, 80 százalékkal több csomagot továbbított, mint 2014-ben.

Tudj meg többet »

TOVÁBBRA IS AZ EXTREME DIGITAL A PIACVEZETŐ E-KERESKEDŐ

A GKI Digital legfrissebb kutatása szerint továbbra is az Extreme Digital a legnagyobb forgalmú online kereskedő Magyarországon. Gyorsabban nőtt tavaly, mint a teljes iparág.

Tudj meg többet »