Sajtószoba

Hírek, cikkek, érdekességek az Extreme Digital háza tájáról, melyek segíthetnek a választásban!

Megérkezett Magyarországra a Black Friday: hatalmas akciók csak 24 órán át

A 2013-as 2,5% után idén becslések szerint mintegy 3-4% lehet az online kereskedelem részesedése a teljes kiskereskedelmi forgalomban. Habár a növekedés mértéke jelentős, még mindig jelentősen elmarad az olyan fejlett nyugat-európai piacok eredményétől, mint például Anglia, ahol a kiskereskedelmi forgalom egytizede már az interneten zajlik. Az online vásárlás népszerűsítése érdekében Magyarországon először az Extreme Digital vezeti be a tengerentúlon már ismert és nagy sikert aratott Black Friday napot.

Tudj meg többet »

Erősítheti a vásárlási kedvet az új e-kereskedelmi törvény

Az előírt 14 nap mellett az Extreme Digital 40 napos visszavásárlási garanciát biztosít 

Tudj meg többet »

Bővít és régiós hódításra készül az Extreme Digital

A világ egyik legjelentősebb bútorkereskedelmi cége, a Steinhoff International Holdings vállalatcsoport részesedést vásárol, és tervei szerint tőkeemelést hajt végre az Extreme Digitalban. Az akvizíció végrehajtását a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia. A legnagyobb forgalmú magyar internetes kereskedést a jövőben is Várkonyi Balázs vezérigazgató és menedzsmentje fogja irányítani.

Tudj meg többet »

HA CSAK EGY JELRE VÁRTÁL AZ OLCSÓ VÁSÁRLÁSHOZ: ÚJRA BLACK FRIDAY AZ EXTREME DIGITAL-NÁL!

Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Friday-t szervez az Extreme Digital. Az óriási árengedmények napja az Egyesült Államokból származik, de tavaly elsőként az Extreme Digital szervezte meg Magyarországon. Az idei fekete pénteken mintegy négyezer-féle termék lesz elérhető akár 70 százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki.

Tudj meg többet »

AZ EXTREME DIGITAL A LEGNAGYOBB MAGYAR ONLINE ÁRUHÁZ

A GKI Digital kutatásának eredményei szerint az Extreme Digital a legnagyobb forgalmú online kereskedés Magyarországon.

Tudj meg többet »

Megújult az Extreme Digital üzlete - A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól

Az Extreme Digital július elsején megnyitotta a 250 m2-es alapterületű, üzletét a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban, amelyhez ugyanekkora raktár is tartozik. A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól.

Tudj meg többet »

Leszállította az Extreme Digital a Black Friday-en vásárolt, tízmillió forintos motorcsónakot

A ZAR 59 Sport Luxury motorcsónak a vizek Ferrarijának számít: a tízmillió forintos hajót a tavalyi Black Friday-en beszerzési áron rendelhette meg vásárlója. A tizenegy személyes hajót egyedileg gyártották le Olaszországban, első próbaútját pedig Kismarosnál tette a Dunában az Extreme Digitalon eladott luxusmotorcsónak.

Tudj meg többet »

VÁRKONYI BALÁZS LETT AZ ÉV FIATAL MENEDZSERE

Az elmúlt időszakban elért kimagasló eredményei nyomán a Menedzserek Országos Szövetségének pályázatán Várkonyi Balázst, az Extreme Digital alapító-ügyvezetőjét választották 2015-ös év fiatal menedzserének. A vállalat tavaly közel 25 százalékkal növelte árbevételét, 80 százalékkal több csomagot továbbított, mint 2014-ben.

Tudj meg többet »

TOVÁBBRA IS AZ EXTREME DIGITAL A PIACVEZETŐ E-KERESKEDŐ

A GKI Digital legfrissebb kutatása szerint továbbra is az Extreme Digital a legnagyobb forgalmú online kereskedő Magyarországon. Gyorsabban nőtt tavaly, mint a teljes iparág.

Tudj meg többet »