Archívum - 2015

Bővít és régiós hódításra készül az Extreme Digital

A világ egyik legjelentősebb bútorkereskedelmi cége, a Steinhoff International Holdings vállalatcsoport részesedést vásárol, és tervei szerint tőkeemelést hajt végre az Extreme Digitalban. Az akvizíció végrehajtását a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia. A legnagyobb forgalmú magyar internetes kereskedést a jövőben is Várkonyi Balázs vezérigazgató és menedzsmentje fogja irányítani.

Tudj meg többet »

HA CSAK EGY JELRE VÁRTÁL AZ OLCSÓ VÁSÁRLÁSHOZ: ÚJRA BLACK FRIDAY AZ EXTREME DIGITAL-NÁL!

Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Friday-t szervez az Extreme Digital. Az óriási árengedmények napja az Egyesült Államokból származik, de tavaly elsőként az Extreme Digital szervezte meg Magyarországon. Az idei fekete pénteken mintegy négyezer-féle termék lesz elérhető akár 70 százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki.

Tudj meg többet »

AZ EXTREME DIGITAL A LEGNAGYOBB MAGYAR ONLINE ÁRUHÁZ

A GKI Digital kutatásának eredményei szerint az Extreme Digital a legnagyobb forgalmú online kereskedés Magyarországon.

Tudj meg többet »

Megújult az Extreme Digital üzlete - A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól

Az Extreme Digital július elsején megnyitotta a 250 m2-es alapterületű, üzletét a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban, amelyhez ugyanekkora raktár is tartozik. A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól.

Tudj meg többet »