Megújult az Extreme Digital üzlete - A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól

Az Extreme Digital július elsején megnyitotta a 250 m2-es alapterületű, üzletét a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban, amelyhez ugyanekkora raktár is tartozik. A modern üzletben minden a vásárlói élményről és kényelemről szól.

Budapest, 2015. július 1. - Az Extreme Digital július elsején megnyitotta a 250 m2-es alapterületű, üzletét a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban, amelyhez ugyanekkora raktár is tartozik. A megújult üzletben minden termékünk és szolgáltatásunk elérhető annak érdekében, hogy a fogyasztók számára minél egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük a vásárlást. Ráadásul július 9. és 11. között jelentős kedvezményekkel, rengeteg nyereménnyel is várjuk a vásárlókat. 

A Mammut I. bevásárlóközpont 2. szintjén található, 250 m2-es Extreme Digital üzlet már a vállalat új értékesítési koncepciója jegyében került átalakításra, amelynek középpontjában a fogyasztók kényelmes kiszolgálása áll. A megújult kellemes környezetben a vásárlók az Extreme Digital összes termékével és szolgáltatásával találkozhatnak, és az üzlethez tartozó szintén óriási raktárnak köszönhetően azonnal haza is vihetik a kiválasztott készülékeket. Ráadásul szintén az Extreme Digital üzemelteti az üzlet tőszomszédságában megnyílt legújabb Samsung Experience Store-t is, ahol a vállalat mobil és képalkotási készülékeinek teljes termékportfóliója, valamint a készülékekhez tartozó kiegészítők széles választéka is elérhető. 

„Magyarország vezető internetes műszaki áruházaként vásárlóink nemcsak azt várják el tőlünk, hogy a lehető legszélesebb portfólióval rendelkezzünk, de azokat minél hamarabb meg is kapják tőlünk. Éppen ezért fektetünk komoly hangsúlyt raktárkészletünkre. A weboldalunkon több mint 100 000 termék érhető el folyamatosan, amelynek nagy részét az üzletekből azonnal elvihetik vásárlóink, vagy választhatják az országszerte ingyenes kiszállítást is” - hangsúlyozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

Az Extreme Digital országszerte 13 szaküzlettel rendelkezik, melyek közül 6 Budapesten, míg 7 vidéki nagyvárosokban található. A megújult budapesti üzletben július 9-11. között egyedülálló nyitási akcióval várjuk az érdeklődőket. Ez idő alatt 5000 ajándékkal kedveskedünk vásárlóinknak, a különböző kedvezményekről nem is beszélve. 


Sajtókapcsolat:
Straub Ádám
Eurolex Consulting
Tel.: 30/597-9552
[email protected]