Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyert az Ország Boltja versenyen

Az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában nyert el népszerűségi díjat, míg az eMAG magyarországi leánya a webpláza általános kategóriában szerezte meg ugyanezt, illetve egy bronzérmet szerzett a webpláza minőségi kategóriában.

Az Extreme Digital és az eMAG magyarországi webáruházai is díjat nyertek az Ország Boltja versenyen. Az egyesülés alatt álló cégek közül az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában szerzett népszerűségi díjat, az eMAG pedig a webpláza kategóriában lett a legnépszerűbb ezerhatszáz induló online áruház közül, valamint egy minőségi bronzérmet is bezsebelt.

 

Az Ország Boltja nevű megmérettetést a kilencedik alkalommal szervezte meg az Árukereső.hu árösszehasonlító-oldal tulajdonosa, melynek keretében minőségi, és népszerűségi díjakat osztanak ki. Az utóbbi keretében a helyezettek listája az internetezők  2019. december 2. és 2020. február 4. között leadott voksai nyomán állt össze. A mostani verseny végeredménye érdekes, mivel az egyesülés alatt álló Extreme Digital és eMAG vállalatok egyaránt díjazottak.

 

Az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában nyert el népszerűségi díjat, míg az eMAG magyarországi leánya a webpláza általános kategóriában szerezte meg ugyanezt, illetve egy bronzérmet szerzett a webpláza minőségi kategóriában.

 

 

A két vállalat helyezései megfelelnek az általános trendeknek: mivel az Extreme Digital 2001-es indulásakor még kizárólag műszaki termékeket árusított, napjainkban is az elektronikai eszközök eladása a legerősebb az www.edigital.hu-n. Az eMAG 2013-as hazai indulásakor eleve nem műszaki szakkereskedésnek, hanem általános webáruházként pozícionálta magát, így nem meglepő, hogy a webpláza kategóriában aratott győzelmet. Ez a kategória csupán három éve létezik, amióta a magyar e-kereskedelmi piac legnagyobb szereplői között kiéleződött a verseny.

 

“Nagyon büszke vagyok az idei helyezésünkre, az elért voksok száma hűen tükrözi, hogy mely területeken a legerősebb az Extreme Digital és az eMAG. A küszöbön álló magyarországi fúzió során ezt az előnyt szeretnénk tovább erősíteni, a hatékonyabb, gazdaságosabb belső működésnek pedig a kedvezőbb árakon keresztül végül a vásárlók látják majd hasznát” - mondta el a Várkonyi Balázs, az Extreme Digital alapító-ügyvezetője.