Szaküzletek zárva tartása

Kedves Vásárlóink! A 104/2021. (III.5.) kormányrendeletnek megfelelően szaküzleteink 2021.03.08. és 2021.03.21. között zárva tartanak, vasárnapig azonban meghosszabbított nyitva tartással várunk. A rendelet értelmében weboldalunkon a szaküzletekben történő átvétel lehetőségét az új rendeléseknél ideiglenesen felfüggesztettük. A már leadott rendelésekkel kapcsolatos és bővebb információkért kattints ide!

Mit jelent az otthoni munka (HO)?

Az otthoni munka azt jelenti, hogy a mindennapi tevékenységeinket szerepünk és felelősségi körünk szerint folytatjuk, irodahelyiség helyett az otthoni térben; nem azt jelenti, hogy otthon vagyunk, és csak vészhelyzet esetén állunk rendelkezésre online.

Az otthonról végzett munka különbözik attól, ahogy a mindennapokban az irodában dolgozunk a csapatunkkal. Mivel nincsen személyes kapcsolat, a munkarendünket sokkal struktúráltabban kell megszerveznünk és a kommunikációs szokásainkat is ehhez a helyzethez kell igazítanunk. Az otthoni környezetben végzett munka két szempontból is kihívás tud lenni.

Az otthoni környezetben végzett munka két szempontból is kihívás tud lenni: 

● Fókuszált figyelemre alkalmas munkakörnyezetet kell kialakítanunk,
● Sokkal összetettebb és intenzívebb kommunikációt igényel.


Részletek