A soroksári Kika áruházban nyitott üzletet az Extreme Digital!

Első alkalommal nyit bútoráruházban üzletet az Extreme Digital: a vezető hazai e-kereskedő arra számít, hogy a soroksári üzletben kiemelt forgalmat bonyolít majd háztartási gépekből és különböző otthoni kiegészítőkből. A Kika vagy az Abra áruházában vásárlóknak hamarosan lehetőségük lesz arra is, hogy a bútorukéval azonos időpontra kérjék az Extreme Digitalnál a háztartási berendezések vagy otthoni kiegészítő házhoz szállítását.

A Kika kívül-belül teljesen megújult soroksári áruházában nyitja meg új, tizenhatodik szaküzletét az Extreme Digital, de a piacvezető magyar online kereskedő mellett az Abra Bútor is ugyanitt nyitja meg üzletét. Mindhárom vállalkozás a nemzetközi Steinhoff-cégcsoport tagja, a közös helyszínnel pedig komplett megoldást nyújthatnak azoknak a vásárlóknak, akik otthonukat rendezik be vagy újítják fel.

Az azonos cégcsoporthoz tartozó áruházak együttműködése nyomán az Extreme Digital soroksári üzletében vásárlóknak hamarosan arra is lehetősége lesz, hogy a Kikánál vagy az Abránál megrendelt bútorral azonos napon szállíttassák házhoz ingyenesen az otthonukba kiválasztott hűtőgépet, mosógépet, vagy egyéb háztartási eszközt, esetleg nagyképernyős televíziót.

„A helyszín sajátosságai nyomán arra számítok, hogy a soroksári üzletben különösen népszerűek lesznek a háztartási nagygépek, és a televíziók is, hiszen ezek mind olyan berendezések, amelyek elhelyezését pontosan meg kell tervezni a lakáson belül” – nyilatkozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital társalapító ügyvezető igazgatója.

A lakberendezési cikkeket kínáló partnerekkel való együttműködés azért is kiemelten fontos, mert a vállalat statisztikái szerint a mosogatógépek és sütők 70-75%-át beépíthető kivitelben vásárolják az ügyfelek, de már az eladott hűtőgépek 30%-a is ilyen kivitelű. Emellett a magyar vásárlók egyre nagyobb képernyős tévét választanak, az 50 colos vagy még ennél is nagyobb óriásképernyők praktikus elhelyezéséhez pedig szintén megfelelő bútort kell választani.

Új üzletével a már bevált hibrid üzleti modelljét erősíti az Extreme Digital: tehát a vállalat népszerű online áruháza mellett hagyományos üzleteket is működtet. Ezekben a boltokban elég nagy raktárkészletből azonnal meg lehet vásárolni a legnépszerűbb termékeket, másrészt szakemberek segítenek a vevőknek a megfelelő termék kiválasztásában, de a hitelügyintézésben is tudnak segíteni. Emellett akár online vásárlás esetén is lehetőség van arra, hogy a vevő személyesen fizesse ki és vegye át rendelését.

További újításokat is tervez a Kikával és az Abrával közösen az Extreme Digital: a tervek szerint az év második felétől az Edigital.hu webáruházban a jelenleg elérhető lakáskiegészítők és kisbútorok mellett nagyobb garnitúrák is megrendelhetők lesznek.

 

soroksar1

 

 

budaors_2

soroksar3

 

 

soroksar2

 

 

soroksar4