HA CSAK EGY JELRE VÁRTÁL AZ OLCSÓ VÁSÁRLÁSHOZ: ÚJRA BLACK FRIDAY AZ EXTREME DIGITAL-NÁL!

Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Friday-t szervez az Extreme Digital. Az óriási árengedmények napja az Egyesült Államokból származik, de tavaly elsőként az Extreme Digital szervezte meg Magyarországon. Az idei fekete pénteken mintegy négyezer-féle termék lesz elérhető akár 70 százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki.

A legnagyobb forgalmú magyar webáruház mellett országszerte 13 szaküzletet működtető Extreme Digital várakozásai szerint az idei Black Fridayen pedig 50 ezer darab termék talál majd gazdára akciós áron.

A Black Friday-nek az Egyesült Államokban már komoly hagyománya van, a kereskedők ezen a napon óriási kedvezményekkel csábítják magukhoz a vásárlókat. Míg a tengerentúlon nem ritka, hogy a boltok vevői egymás kezéből tépik ki az árukat, az Extreme Digital az internetes vásárlás előnyeit népszerűsíti saját Black Friday-ével. A cég webáruházában mindenki sorban állás nélkül vásárolhatja meg az ajándékokat, az ingyenes kiszállítás révén pedig mindez járulékos költségekkel sem jár. Az Extreme Digital az idén számos alkalommal szervezett online felületén akciós napokat, amelyeken az okostelefonok, televíziók és háztartási gépek voltak a legnépszerűbb termékek.
|FÉLÁRON VÁSÁROLHAT, AKI KIVÁRJA A BLACK FRIDAY-T
Az idei Black Fridayen a szokásosnál is nagyobb, akár 70 százalékos egyedi kedvezményekkel is elérhetők lesznek árucikkek, a csoportos, teljes termékköröket érintő kedvezmények mértéke pedig 10-25 százalék körüli lesz. Az Extreme Digital megközelítőleg mintegy félmilliárd forint összértékben kínál kedvezményeket ezen a napon vásárlóinak.

Csaknem négyezer-féle terméket érintőakciós ajánlat között válogathatnak az internetes vásárlók. Az idei fekete péntek pontos dátuma egyelőre titok, de a webáruház hírlevelére feliratkozók biztosak lehetnek abban, hogy a többiek előtt információkhoz juthatnak a Black Friday akciós árairól. A fekete pénteken várható látogatói rohamra az Extreme Digital ötszörös szerverkapacitással készül, az akciós termékeket pedig eleve egy különálló honlapon lehet majd megnyitni a gyors kiszolgálás érdekében.
|MÁR A PELENKÁT IS ONLINE RENDELIK, NEM CSAK A KÁRTYAFÜGGETLEN MOBILT
Mik az idei év slágertermékei az Extreme Digital internetes vásárlói körében? A legnagyobb mértékben az okostelefonok eladásai növekedtek. Ez annak köszönhető, hogy a mobilszolgáltatóknál fokozatosan visszaszorultak a korábbi évekre jellemző kedvezményes hűségakciók, ezért egyre többen választanak helyettük kártyafüggetlen készüléket. 

Emellett az idén jelentősen nőtt a barkácstermékek és sporteszközök online értékesítése, de sokan rendelnek már internetről például pelenkát is. Az utóbbi évekhez hasonlóan továbbra is stabil az pozíciója az navigációs eszközöknek, tévéknek, táblagépeknek, de rengetegen rendelnek a hagyományos izzókat kiváltó, takarékos led-fényforrást is az Extreme Digital-tól.