*SAz előrendelési promóció 2019. augusztus 7. 22:30 órától augusztus 22. 23:59 óráig, vagy a készlet erejéig érvényes. A készülékbeszámítás ellenében érvényesíthető bruttó 30 000 Ft értékű kedvezménykód a TMX Mobile Solutions Szerviz Kft. oldalán igényelhető. A kód megadásával az edigital.hu oldalon történő vásárlás esetén 30 000 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk. A kód megadása a termék kosárba helyezését követően, a „Kuponkód beváltása” mezőben lehetséges.

A készülékbeszámításra a 30 000 Ft értékű kuponkedvezményen felül egyedi árajánlatot a TMX Mobile Solutions Szerviz Kft. biztosít. A beszámított készülék ellenértékéről, a TMX Mobile Solutions Szerviz Kft. dönt a beszámított készülék állapota alapján. A beszámításkor ajánlott kedvezmény mértéke maximum 142 000 Ft lehet, mely kizárólag Samsung Galaxy Note9 készülék beszámítása esetén érhető el. Az egyedi készülékbeszámításra adott ajánlat az edigital.hu oldalon beváltott 30 000 Ft értékű kuponkedvezménytől független. A készülékbeszámítási folyamat lebonyolítása kizárólag a TMX Mobile Solutions Szerviz Kft oldalán lehetséges.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a KÉSŐBBI visszatérítés szigorúan a Samsung szabályzat szerint történhet. A tájékoztatás nem teljeskörű, a promóció, valamint a készülékbeszámítás feltételeiről tájékozódj a Samsung vagy a TMX Mobile Solutions Szerviz Kft oldalán, vagy olvasd el a Szabályzatot.