5 190 Ft

Verbatim Premium 16GB SDHC memóriakártya, Class 10 (43962)

Raktáron

Raktáron

Garancia: 2 év - Gyári garancia
Kapacitás: 16 GB
SDHC kártya
Olvasási sebesség: 10 MB/s

Részletes leírás »
5 190 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen 4 munkanapon belül Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 5 - 6 munkanapon belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Verbatim SDHC 16GB Cl10 memóriakártya jellemzői:

A Verbatim SDHC (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) kártyák digitális fényképezőgépekben, hordozható zenelejátszókban, kamerákban, számítógépekben és egyéb készülékekben használhatóak. Az SDHC kártyák FAT32 fájlrendszert alkalmaznak, amely a nagy kapacitást igénylő alkalmazások számára készült, és kifejezetten alkalmas a jó minőségű videókhoz. A nagy felbontású videó, a nagy felbontású digitális fényképezés és a mobiltelefon-alkalmazások egyre inkább elterjedő használata nagyobb tárhelyet és gyorsabb adatátviteli sebességet követel meg. Emiatt az SDHC kártyák minimális, folyamatos adatátviteli sebességet garantálnak a maximális érték megadása helyett. A Verbatim SDHC kártyái teljesen kompatibilisek minden vonatkozó SD szabvánnyal. Emellett írásvédelmi funkcióval is rendelkeznek, hogy megakadályozzák a véletlen törlést. Az SDHC kártyák ugyanazt a fizikai formátumot használják, mint az SD kártyák, azonban nem alkalmazhatóak SD hoszt eszközökkel, amelyek nem felelnek meg az SDA követelmények 2.0 verziójának. Az SDHC embléma bejegyzett védjegy.

  • Sebességosztály: A sebességosztály az SD szövetség hivatalos sebességmérési mértékegysége az SD kártyák számára. Értéke 8 Mbit/mp, és a legjobb töredezettségmentes állapoton alapul, amikor nincs memóriaegység lefoglalva.
  • 10. osztály: Garantált legkisebb adatátviteli sebesség: 80 Mbit/mp (10 MByte/mp).
  • Zöldebb, kevesebb műanyaggal.
  • A csomag a korábbi csomagolásokhoz képest 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.
  • Kapacitás: 16 GB
  • Írási sebesség: 10 MB/Sec
  • Olvasási sebesség: 10 MB/Sec
  • Megnevezés: Verbatim SDHC 16GB Cl10 memóriakártya
Teljes leírás

Specifikációk

Sebesség
Cikkszám
568227
Gyártó
VERBATIM
Garancia
2 éves
Sebesség
Class 10 (min. 10 MB/sec)
Max írási sebesség
10 MB/Sec
Max olvasási sebesség
10 MB/Sec
Általános
Memóriakártya-foglalat
SDHC
Kapacitás
16 GB
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!