8 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Wayteq HD-95CX MPEG4 DVB-T vevő

USB-lejátszás és felvétel (PVR)
EPG és Teletext funkció
Conax 7.0 kártyaolvasó

Részletes leírás »
8 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás


A HD-95CX tökéletes megoldás földi digitális adások vételéhez és rögzítéséhez, valamint kedvenc multimédia állományaink visszajátszásához. Élvezze a digitális HD-TV adásokat, filmeket, zenéket és fotókat!

Földfelszíni digitális TV és Rádió vevőA HD-95CX segítségével a 7 népszerű, előfizetési díj nélkül fogható digitális tévécsatorna mellett a MinDigTV Extra szolgáltatás előfizetéses csatornái is nézhető, melyeket nagyfelbontású HD és hagyományos SD minőségben sugároznak az ország szinte teljes területén. Mindemellett további 4 rádiócsatorna vételére is van lehetőség.

A kedvenc csatornák külön listába rendezhetők, így azok könnyebben elérhetők. Lehetőség van a programok eredeti sorrendjén változtatni, vagy a programok közül nem kívántakat letiltani.

Felvétel TV adásból (PVR)

A csatlakoztatott USB meghajtóra (PenDrive, HDD) a kiválasztott TV adásból könnyedén, egy gombnyomással is készíthetünk azonnali felvételt, de természetesen lehetőségünk van előre beállított, időzítet felvételek elkészítésére is.

Elektronikus műsorújság (EPG) és Teletext

Az elektronikus műsorújság segítségével 7 napra előre megnézhető milyen adások lesznek elérhetőek. Könnyedén kiválasztható az adott műsor, melyet nézni vagy rögzíteni szeretne.

Médialejátszás

Külső tárolóhelyről nemcsak a tv-ből felvett műsorok, hanem számtalan formátumú, akár nagy felbontású video, kép, zene lejátszható. Így a készülék médialejátszóként is használható. Rendkívül széles a lejátszható fájltípusok listája, melyet a HD-90támogat. Nincs más teendő csak egy külső USB eszköz csatlakoztatása és mehet a lejátszás.
Video formátumok: AVI, MKV, MPG, MP4, MOV, XviD, DivX, TS
Képformátumok: JPEG, JPG, BMP.
Zene lejátszás: MP3, OGG

Csatlakozások


A set-top box modern TV-készülékekre csatlakoztatható a HDMI csatlakozásán keresztül, régebbi készülékekhez pedig a hagyományos Scart csatlakozás használható. Ezen felül digitális hangkimenet, valamint antenna be és kimenet található a készüléken.


* A megadott formátumban levő állományok kodektől és beállítástól függően nem minden esetben játszhatóak le.

A támogatott formátumok listája tájékoztató jellegű, szoftverfrissítés esetén előzetes bejelentés nélkül változhat!

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
169675
Gyártó
WAYTEQ
Garancia
2 éves
Jellemzők
Teletext funkció, Firmware frissítési lehetőség, EPG (elektronikus programfüzet) támogatás, Gyerekzár, Kedvenc csatornák listája, TV felvétel funkció
Extra tulajdonságok
Felvétel külső adathordozóra (USB-re), Médialejátszás külső adathordozóról (USB-ről), Időzíthető felvételi lehetőség
Tartozékok
távirányító, kezelési leírás, SCART kábel, elem

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.3 /39 Értékelés
5 csillag
22
4 csillag
11
3 csillag
1
2 csillag
4
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2012. jan. 20.)

Wayteq HD-95CX MPEG4 DVB-T vevő
Wayteq HD-95CX MPEG4 DVB-T vevő

9 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Üdv mindenkinek! Tegnap este vettem egy ilyen készüléket,bár olvastam az előttem lévő hozzászólásokat. 1: ne feledjük, hogy ez inkább dekóder, mint média lejátszó,bár nekem az avi-tól a 10gigás mkv-ig mindent elsőre lejátszik tökéletesen. 2: minden csak beállítás kérdése,a 2012.01.13.-i frissítés után,sok régi gond megoldódott.az időzített felvétel elsőre nekem is rossz volt, de kicsit jobban átnézve, újra kipróbálva, már tökéletesen felvesz mindent amit beállítok, leteszteltem, kipróbáltam és működik!Amire oda kell figyelni időzített felvételkor: készenlét felvétel után:BE-így kikapcsol, miután felvette az adást. az időzítés beállításakor (én itt rontottam el) van egy olyan lehetőség, hogy időzített mód CSATORNA vagy FELVÉTEL.na most alapesetben Csatorna van beállítva,ezáltal csak bekapcsol arra a csatornára és ennyi, át kell állítani Felvételre és kész is. Felvétel közben nézhetsz más csatornákat is.Továbbá UGYANABBAN az időben különböző csatornákból is felvesz műsort!Ezt is kipróbáltam, működik!Remélem lesz akinek tudtam segíteni!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2013. jún. 9.)

Wayteq HD-95CX MPEG4 DVB-T vevő
Wayteq HD-95CX MPEG4 DVB-T vevő

2 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
kitünő, usb-re vétel
Ami nem tetszik:
Rádiót nem tudom kapcsolni

A TV állomások beállitása után, nem lehet a Rádió állomásokat beállitani,mert nem lehet RÁLÉPTETNI a Rádió hangolásra.Kérek segitséget.Ha lehet szájbarágósat mert nem nagyon értek hozzá.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2013. nov. 2.)

Wayteq HD-95CX MPEG4 DVB-T vevő
Wayteq HD-95CX MPEG4 DVB-T vevő

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
egyszerű,profi dolog,ezt vedd ha jót akarsz
Ami nem tetszik:
nincs

123456

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!