109 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Sony Alpha DSLR-A330L digitális fényképezőgép kit (18-55mm objektívvel)

10 megapixeles felbontás
2,7"-os dönthető, élőnézeti LCD kijelző
CCD képstabilizátor

Részletes leírás »
109 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Sony Alpha DSLR-A330L digitális fényképezőgép kit (18-55mm objektívvel)


A lenyűgöző kép már nemcsak a profik kiváltsága – még akkor sem, ha soha életében nem tartott a kezében tükörreflexes fényképezőgépet. A Sony Alpha családjának legújabb tagjai - az α230, α330 és α380 - testesítik meg a könnyű kezelhetőséget biztosító DSLR készüléket, melyek tiszteletet parancsoló képminőséget és kreatív lehetőségeket brilliáns könnyedséggel nyújtanak.

Mindhárom fényképezőgépet a kényelmes használatra terveztük. Az α230 a világ legkönyebb DSLR készüléke, amely APS-C méretű szenzort és beépített képstabilizáló rendszert kapott. Kompakt mérete teszi igazán hasznos útitárssá, hiszen varázslatos képek készíthetők vele anélkül, hogy komoly kiegészítők garmadáját kellene bevetni – így a bőröndben is több hely marad.

A kezelőpanel gombjait a kezdők szempontjait figyelembe véve terveztük újra, így a most kezdő DSLR felhasználók is otthon érzik majd magukat a használatkor.
Zavaróak a fotós szakkifejezések? A segítség szó szerint kéznél van, amely a fényképezőgép új, felhasználóbarát kezelőfelületén látható a tiszta, éles képet adó, 2,7”-os kijelzőn. Hatféle előre beállított jelenet közül választhat, amely megfelel az összes feladatnak. A képernyőn előhívható Help Guide (segítség) példákkal fűszerezett segítségével egyértelművé válik, mely beállítás milyen eredményt ad.

Sokszor nehézséget okoz a zársebesség és a rekeszértékek közti pontos összefüggés megértése. Az egyedülálló grafikus kijelző pontosan bemutatja, hogy az adott beállítás milyen hatással van a fényképre.

A felhasználóbarát stílus és kompakt méret ellenére az Alpha sorozat legújabb tagjai nem ismernek kompromisszumot a képminőség, a reakcióidő, a fejlett, kreatív lehetőségek terén, amelyeket DSLR rajongói számára biztosít.

Az α330 és α380 Quick AF Live View funkciója akkora alkotói szabadságot biztosít, amely által az Önt körülvevő események bármelyikét valósidőben tudja követni. Ez az egyedülálló Sony rendszer egyesíti az élőkép előnyeit a gyors és precíz – még mozgó tárgyak esetén is hatékony - autofókusszal. Napfénynél sem jelent gondot a komponálás, illetve a kijelző leolvasása, hiszen a fényes, tiszta, 2,7”-os, lefelé és felfelé egyaránt dönthető kijelző kényelmes fotózást és kreatív lehetőségeket biztosít tulajdonosának.

A képminőség lenyűgöző, hiszen az APS-C méretű CCD szenzor tökéletes összhangban működik együtt a BIONZ képalkotó processzorral, amely az α sorozat egyik fő jellemzője. Biztosan örömét leli majd a hibáktól mentes, részletgazdag képekben, melyek minimális zajjal rendelkeznek még kézből történő fotózás alkalmával is. A nagyteljesítményű BIONZ processzor szintén döntő jelentőséggel bír a fényképezőgép rendkívül gyors reakcióidejében, s az akár 2,5 kép /mp (2 kép/mp a Live View mód esetében – kizárólag az α330 és α380 esetében) sebesség elérésében. Az új időzítő módban (self-timer drive mode) 3-5 kép készíthető egyetlen exponálás alatt, így a rosszul sikerült portrék illetve azon csoportfelvételek, amelyek alatt valaki épp előnytelen arcát mutatja – már csak a múlt részei.

Mint az összes Alpha fényképezőgép, az új modellek is rendelkeznek a SteadyShot™ INSIDE technológiával, amelyek tiszta képet adnak még kézből történő fotózás alkalmával is. A Sony beépített stabilizációs rendszere a fényképezőgép bemozdulását küszöböli ki, amikor nincs kéznél állvány. Mindezeken túl az α objektívek teljes palettájával együttműködik – így nincs szükség a nagyméretű, képstabilizálóval felszerelt objektívek beszerzésére.

A még szebb képek érdekében a fejlett dinamikatartomány-optimalizáló (DRO) intelligens módon állítja be az expozíciós értékeket, amennyiben a kompozícióban rendkívül világos és sötét területek egyaránt megtalálhatók. Ennek jótékony hatásai a tökéletesen exponált eredményekben láthatók, s nem jelent akadályt a korábban trükkösnek mondott ellenfényben történő fotózás sem.

Bármely modell csatlakoztatható bármely HD ready televízióhoz, így a képek nagyméretben, magas felbontásban jeleníthetők meg. A PhotoTV HD támogatással a legszebb fényükben ragyognak a fényképek a kompatibilis BRAVIA™ televíziókon. Az Alpha esetében először a BRAVIA™ Sync kompatibilitással többek között a fényképezőgépről származó diavetítés indítható a televízió távirányítójával. Illetve, a fényképezőgép opcionális Memory Stick™ kártyájával a fotók megosztása is gyerekjáték, hogy HD képmegjelenítőkön – legyen az VAIO®, PLAYSTATION®3, digitális fényképkeret vagy fotóprinter – legyenek újra láthatók. A maximális kényelem érdekében minden modell képes kezelni és befogadni a Memory Stick PRO Duo és Memory Stick PRO-HG Duo kártyák mellett az SD / SDHC formátumokat is. (megj.: a miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC kártyák adapterrel használhatók).
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
45569
Gyártó
SONY
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
10,2 megapixel
Képstabilizátor
CCD stabilizátor
Valós pixelszám
10,8 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
pentatükrös
Szenzor mérete
23,6 x 15,8 mm
Sorozatfelvétel
2,5 kép/sec kereső használatakor / 2 kép/sec élőkép esetén
Filmfelvétel
nincs
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Digitális zoom
nincs
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
objektívtől függ
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
szpot, középre súlyozott, intelligens többmezős
Általános
LCD
2,7"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
Memory Stick PRO Duo, SD, SDHC
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, USB kábel, vállszíj, CD-ROM
Súly
490 g
Megjegyzés
18-55 SAM objektívvel, CCD képstabilizátor, felhasználóbarát grafikus menürendszer, nagyméretű kihajtható LCD kijelző élőképpel, HDMI csatlakozó
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (NP-FH50)
Vaku
ISO értékek
auto, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200
Fehéregyensúly
auto, 6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Sony saru
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron, derítés
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
nincs
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /2 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!