Ellipszisjáró

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen találat sem! Kérjük ellenőrizd a keresett kifejezést, és szükség esetén változtass rajta, majd indítsd újra a keresést!

Neked ajánljuk

Ellipszisjáró – Az egész tested átmozgatja

A sportsérülések között a térdet, a bokát és a vállat ért károsodások a leggyakoribbak. Ezekre akkor is ügyelned kell, ha csupán laza gyakorlatokat végzel.

Az ellipszisjáró, amely a fitnesztermek egyik legnépszerűbb gépe, kifejezetten óvja az ízületeidet, miközben te az egész testedet átmozgathatod. Végezd a megszokott aerob tevékenységedet otthoni környezetben, tornázd le a felesleges kilókat a számodra kényelmes hangulatban. Az ellipszis gépet bemelegítéshez és az állóképesség javításhoz is használhatod! Kezdőként és profi sportolóként is szükséged lesz a gép hasznos kiegészítőire: a megtett távolság mérőre, a kalóriaszámlálóra és pulzuskijelzőre. Az ellipszisjáró fitten tartja az egész tested. Az izomzatod keményen fog dolgozni a sikeres, szép eredményért, te mégis könnyedén veszed a hosszabb edzéseket is! Hogyan ér el megfelelő terhelést az ellipszisjáró, ha mégis komfortos a használata? Miért hatékonyabb a sífutásra emlékeztető mozdulatsor?

Az Extreme Digital kínálatában már a legújabb modelleket is megtalálod. A szinte zajtalanul működő ellipszisjáró további előnyeiről is olvashatsz!

Extra zsírégetés és izomerősítés ellipszisjáróval
Az ellipszisjáró hatékony a kilókkal szembeni küzdelemben, már heti 3-4 alkalom is elegendő a karbantartott izomzatért és vonzó látványért. A stabil és biztonságos vázhoz rögzített lendkereket csak megfelelő izomterhelés mellett mozdíthatod el, ami akkor sikerülhet, ha a teljes testi erőddel dolgozol! Ennek köszönhető, hogy egyszerre edzheted a felső és alsó részek izomzatát is. Ha kiváló trénerre vágysz, ne keress tovább, az ellipszis gép tudja, amire szükséged van az eredményes munkához. A speciális, egész testes mozgásnak köszönhetően megterhelés nélkül emelkedik meg a pulzusod, ez teszi lehetővé a hatékony zsírégetést. Ha nincs időd az aktív sportra, ha félted az ízületeidet, próbálj ki egy ellipszis gépet, hogy kedvet kapj a rendszeres testmozgáshoz. Kortól függetlenül professzionális segítség az állóképesség megőrzésében, még az idősebb személyek is bátran használhatják.

Erre figyelj ellipszis gép vásárlásakor
Az otthoni használatra kifejlesztett ellipszisjárókkal nem is kérdéses a sikeres teljesítmény. Mesteri fokon mozgatja meg a láb-, hát-, mell-, kar- és vállizmaidat, mégsem veszi igénybe az ízületeidet. Az edzésterved vagy fogyókúrád hatékonyságát nagyban befolyásolja az ellipszis gép néhány jellemzője. Ha egyenletes és kímélő mozgásra vágysz, válassz minél nagyobb súlyú lendítő kerekes járót. Magasabb megterheléssel a zsírégetést is fokozod majd. Mindenképp tájékozódj a lendítőtömegről – az újabb gyártmányoknál már nagyobb szerepet kapnak a lendkerékhez csatlakozó mozgó alkatrészek. A gördülékenyen működő ellipszisjáró helyetted is irányítja a mozgásod, nincs szükséged megfeszült figyelemre és koncentrációra. Annyira kényelmessé teszi a mozgásodat, hogy edzés közben akár a kedvenc sorozatod következő részét is megnézheted.

Csendesebb, eredményesebb és kényelmesebb a sífutógép
Az igényes műszaki megoldásokkal az ellipszisjáró is egyre precízebbé válik. Komfortosabban tárolhatod és a karbantartása sem igényel sok időt. A sífutógépet például szervizbe sem kell vinned, hiszen egyáltalán nincs súrlódó alkatrésze, ezért cserére sem szorul. Ha ezt a típusú ellipszis gépet szerzed be az otthonodba, biztos lehetsz benne, hogy a megbízható „edzőtárs” még hosszú évekig mellett lesz. Ráadásul az újabb mágneses fékrendszer segítségével a panellakásokban is gond nélkül használhatod, mert csendes.

Korán kelsz, vagy csupán késő este marad időd mozogni? Az elliptikus sífutógéppel tényleg bármikor megvalósíthatod az edzést, mert nem fogod zavarni a környezetedet. Hallgass közben zenét, vagy kapcsold fel a kedvenc sorozatodat. A sífutógép a téli sportra jellemző mozgásról kapta a nevét, ezt utánozod le alkalmazás közben: a szinte vízszintes pályájú tevékenységgel a tested még jobban teljesít. Megbízható, tartós, rendkívül hatékony eszköz, a profi edzők körében is egyre népszerűbb. Nézd meg a kínálatban, mi mindent nyújt ez a speciális ellipszisjáró!