Futópad

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen találat sem! Kérjük ellenőrizd a keresett kifejezést, és szükség esetén változtass rajta, majd indítsd újra a keresést!

Neked ajánljuk

Futópad – az intelligens otthoni edződ

Ezt az intelligens edzéslehetőséget próbáld ki az otthonodban: a futópadon akkor is kocoghatsz egy frissítő „kört”, ha a kinti időjárási viszonyok egyáltalán nem kedveznek a kimozduláshoz. Egy kevés, mégis rendszeres mozgásért cserébe a futópad nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hétköznapokat garantál neked, amely a munkahelyi teljesítményedben is pozitívan visszaköszön majd. Enyhülő gerinc-, hát- és térdbántalmak, jó fizikai erőnlét, nagyobb terhelhetőség – egy futógép árért ezt mind megkaphatod. A madárcsicsergésről és zöld környezetről talán le kell mondanod, de más kompromisszumra nincs szükséged. Sőt!

A professzionálisan kialakított futópaddal egy tapasztalt edzőre teszel szert úgy, hogy ki sem kell mozdulnod az otthonodból. Erősítsd magad gyaloglással, vagy válassz kocogó tempót; a programok közül jelöld ki az igényeidnek megfelelőt, így a könnyed relaxálástól kezdve a napi mozgásadagon túl akár a félmaratoni, maratoni távokra is felkészülhetsz. A futópaddal kezdőként és profi futóként is biztonságosan valósíthatod meg az edzés tervedet! Akár a bontatlan gyári csomagolással, akár a használt futópad eladó változatával szemezel, érdemes átgondolni, hogyan tudnád minél jobban kihasználni az egyedi gyártmányok gazdag beállítás-lehetőségeit.

A jó futópad nem köt kompromisszumot minőség és funkcionalitás kérdésében! Találd meg te is a az Extreme Digital futópad kínálatában a célodnak megfelelőt!

Változatos mozgás, komfortérzet és fittség – ezt kell kapnod a jó futópad áráért
Imádsz gyalogolni, de folyton rohannod kell? Napok óta nincs időd kimozdulni néhány kisebb körre sem? A futópad segít a munkahely és az otthoni programok közé ékelni egy kevés szabadidőt, amit magadra fordíthatsz. Még a kevésbé költséges eszköz is több programot ismer, valamint biztonságos környezetet nyújt a testmozgásodhoz. Ha pedig összecsukható darabot választasz, azzal a tárolását is komfortosabbá teheted. Használd, és amikor már nincs szükséged rá, sarokba állíthatod; szinte észre sem veszed, mert nem foglal helyet.

Az alapfelszereltségű futópadok és világ vezető fitnesz fejlesztései egyaránt képesek biztosítani számodra az egészséges, lendületes és fitt hétköznapokat! Tedd komfortossá és biztonságossá a kocogásod akár egy nagyobb futófelülettel. Állítsd be a pad dőlésszögét, a futás sebességét. Eddz intenzíven vagy csak vezesd le gyalogló mozgással a zsúfolt napodat. A legtöbb futópadot már saját edzéstervekkel is programozhatod, hogy később egy gombnyomással elindíthasd az egyedi összeállítást.

A futópad a otthoni személyi edződ
Egy jó edző pontosan felismeri a tested aktuális fizikai erőlétét, és ennek megfelelő instrukciókkal lát el a mozgáshoz. Futás és kocogás közben felügyeli a teljesítményed, és ha szükséges, csökkenti vagy növeli a terhelést. Mindenkit egyedi módon kezel. Egy futópad ár is magában foglalja ezt, tekints úgy a fitnesz gépre, mint egy profi, felkészült szakemberre.
Hátfájós vagy, aggódsz a gerincterhelés miatt? Már túlsúlyosként sem kell féltened az ízületeid. Válassz rugózó felfüggesztésű futópadot, és biztonságban tudhatod a térded. A gyártók is egyre jobban összpontosítanak az ütést csillapító funkcióra, néhány modell pedig már kifejezetten ortopéd kialakítású.

A betáplált programok helyett próbáld ki a valóban rád szabott edzést: bizonyos futópadokon a korod, nemed, magasságod és testsúlyod alapján pulzusszámmal szabályozott mozgást is kijelölhetsz. Bármilyen típusú tréninghez felhasználhatod: a futópad kiszámítja az ideális pulzusértéket – ha mozgás közben ezt túlléped, jelez, hogy lassíts a tempón. Így neked szinte semmire sem kell figyelned, még kényelmesebbé válik a mozgás, igazi élmény lesz!

Ezek lehetnek a jó futópad ismérvei
Az elektromos futópadok remek beállítási lehetőségeket kínálnak, akár zsírégető vagy relaxáló indíttatásból készülsz a vásárlásra. Már első ránézésre is találhatsz olyan jellemzőket, amelyek előnyösek lesznek számodra. Ha a futópad maximális felhasználói súlyától még távol vagy, a motor nagyobb teljesítménnyel működik majd, ami számodra gyorsabb futófelületet jelent. A sebesség mellett a dőlésszög-változtatással is fokozhatod az edzési eredményeid, ezt vagy manuális, vagy elektronikus beállítás teszi lehetővé. Mivel minden mozgás igénybe veszi az ízületeidet, ezért érdemes előtérbe helyezni azokat a futópadokat, amelyek rázkódáscsökkentővel is rendelkeznek. Ha otthon kevés a helyed, mindenképp egy összecsukható típust válassz – a kevésbé nehéz darabokat akár magaddal is viheted, ha néhány hétre elutazol. Megfelelő csatlakozó felülettel a zenéről sem neked kell gondoskodnod – illeszd az okostelefonod a kimenethez, és a beépített hangszórókból máris düböröghet a kedvenc motiváló számod! Nem kell intenzív futás ahhoz, hogy tested felfrissülhessen! Válassz hozzád illő futópadot, amellyel minden nap élmény lesz mozogni!