Aktivitásmérő, fitnesz karpánt

Találatok: 82

Legnépszerűbb termékeink

Fitnesz karpánt a tudatos mozgás szolgálatában

A fitnesz karpánt néhány évvel ezelőtt még űrkorszaki szerkezetnek tűnt, ma viszont már elérhető áron megvásárolható fitnesz termék, ami remek szolgálatot tesz a tudatos edzések kialakításában. A neves gyártók eszközei kivétel nélkül megbízható eredményeket közvetítenek számunkra, legyen szó akár lépésszámlálásról vagy más aktivitás méréséről.

A fitnesz karpántok nem csak sportolás közben nyújtanak értékes információkat az aktivitásunkkal kapcsolatban, hanem akár a mindennapok során is. Ez mozgalmas nap után láthatjuk, mennyire voltunk aktívan az adott napon, illetve mennyi időt töltöttünk ülőmunkával. Ez a fajta aktivitásfigyelés remekül hasznosítható abban az esetben, ha tudatosan szeretnénk felépíteni a táplálkozásunkat, illetve amikor épp diétázunk. A mozgás mennyisége alapján meghatározhatjuk, mennyi kalóriára van szükségünk, mit engedhetünk meg magunknak és mikor érdemes inkább lemondani egy-egy finomságról.

A fitnesz karpántok nagyon nagy segítséget jelentenek abban, hogy magunk is szembesüljünk az esetlegesen mozgásszegény életvitelünkkel. Érdemes összehasonlítani az életvitelünket másokkal, illetve érdemes megvizsgálnunk, mennyit mozgunk egy átlagos napon. Ha reggel munka előtt még elszaladunk a piacra és a boltba, elvisszük a gyermekeket a suliba, helyt állunk a munkahelyünkön, mosunk és takarítunk, akkor bizonyosan érteni fogjuk, miben fáradtunk el aznap. Ám ha a napunk nagy részét egy számítógép előtt töltjük, a fáradságunk nem a fizikai aktivitásunknak lesz köszönhető. Ilyenkor mindenképpen érdemes erőt vennünk magunkon és áldozni némi időt az egészségünkre is. A fitnesz karpánt nagyszerű segítség abban, hogy tudatossá tehessük ezt a folyamatot.

A korszerű fitnesz karpántok tudása egyre szélesebb. Az okostelefonokkal létesített kapcsolatnak köszönhetően a felhasználási lehetőségeik egyre szélesebbek, így a gyakorlati alkalmazásuk is egyre sokrétűbb. Legyen szó aktív vagy nyugalmi állapotról, az okos karkötők olyan információkkal szolgálnak, amelyek ismeretében tudatos változásokat hajthatunk végre az életvitelünkben. Több szenzor szolgálja az adatok pontosságát, így biztosak lehetünk benne, hogy a rendelkezésre álló adatok valóságosak, illetve nagyon közel állnak ahhoz.

A fitnesz karkötők nagyszerű segítséget jelentenek a mindennapokban. Sportolás közben kényelmesebb és elegánsabb megoldással szolgálnak, mint a nagyméretű okostelefonok, ráadásul kevésbé sérülékenyek. Noha plusz költséget jelentenek, aktív életmódot folytatók számára remek szolgálatot tesznek, ráadásul alacsony energiaszükségletüknek köszönhetően töltés nélkül is sok órán keresztül használhatók.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!