Kiegészítő (53)

Összesen: 53
Rendezés

Találatok: 53

Legnépszerűbb termékeink

Kiegészítők testépítéshez – Így könnyebben megy

A testépítést számos segédeszköz és kiegészítő teszi kényelmesebbé és hatékonyabbá. Egyes kiegészítők nem csak kényelmi funkciókat látnak el, hanem az eredményességen is képesek javítani, ezért a szerepük nem kérdőjelezhető meg.

Az edzőkesztyűk nélkül sokan egy lépést sem tennének, hiszen segítségükkel számos gyakorlat nagyobb erőbedobással végezhető. Mindenképpen érdemes a jól szellőző kesztyűket keresni, amelyek akár a nyári időszakban is kényelmes edzést tesznek lehetővé. A megfelelő méret kiválasztása azonban fejtörést okozhat, ezért érdemes a kézméretünk lemérésével kezdeni a vásárlást. Ha még nem tudjuk biztosan, milyen kesztyűméretre van szükségünk, akkor az esetben a mérés elengedhetetlen. A méretek jelzése az egyéb ruhaneműkhöz hasonló, általában S, M, L és XL méreteket találunk. A számunkra megfelelő nagyság meghatározása a tenyerünk szélességének mérésével lehetséges, azonban figyelnünk kell arra, hogy a mérést az ujjak tövénél, illetve a tenyér legmagasabb részénél végezzük el. Ha az itt mért távolság 7 cm alatti, az esetben S méretre, 8 centiméterig M, 9 centiméterig L, illetve 10,5 centiméterig XL méretű kesztyűre van szükségünk.  

Az edzőtermi edzések során fontos szerepet töltenek be a különböző shakerek és kulacsok is. Nincs ezeknél praktikusabb eszköz, ha gyorsan és kényelmesen szeretnénk elkészíteni az italunkat. A rázásnak köszönhetően a használt tápanyagkiegészítő kiválóan elegyedik, így nincs szükség konyhai gépekre sem. Ezek szinte minden esetben műanyagból készülnek. Mivel ezek váltak be igazán, alig találunk másfajta anyaghasználattal készült shakert a piacon. Az újabb darabok rendszerint csavaros tetővel készülnek, így nem kell attól tartani, hogy a pattintható tető miatt rázogatás során kellemetlen meglepetés ér bennünket.

A kiegészítők között fontos szerepet töltenek be azok a súlyemelő övek is, amelyek a gerinc védelmét hivatottak szolgálni. Egyes nagy erőkifejtést követelő emelések a gerincoszlopra rendkívüli terhelést rónak, ezért az ilyen jellegű övek használata szinte kötelező bizonyos gyakorlatok elvégzése során. Az övek között többféle megoldással találkozunk, így könnyedén ki tudjuk választani a megfelelő típust, ami a leginkább alkalmas az általunk végzett gyakorlatok által keletkező terhelés semlegesítésére.

A kesztyűk, kulacsok és övek mellett számos olyan kiegészítő létezik, ami kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi az edzést. Éljünk ezzel a lehetőséggel!